/flaszeczki
Jak się dobrze bawić na imprezach ?
nemo56 pisze:nikt jakoś wstydliwienie wspomniał o "flaszeczce" lub browarku.
A ja to lubię. Po to jest właśnie imprezka aby czuć się na luzie.
Powiecie, że pijaństwo, awantury, itp.
Takich osób więcej się nie zaprasza lub do nich nie przychodzi.
A wódeczka czy browarek umila nasz żywot.
Oczywiście winko też wchodzi w grę.
Mam nadzieję, że abstynenci mi wybaczą.
Hehe jeśli mam być szczera to ja wole nie pić ... nie dlatego , że sie upijam czy cos ... bo nigdy mi sie to nie zdarzyło jeszcze :P ... raz w życiu po sylwestrowym szampanie troszke bolała mnie główka ... ale byłam trzeźwiutka :P
Ja po wypiciu alkoholu ... szczególnie piwka najchętniej poszłabym spać ... hehe tak na mnie działa ... także imprezuję zazwyczaj " abstynecko " lub symbolicznie ściemniając z jedną szkaneczka cały wieczór :P
Jakoś bez % bawię się świetnie , bo jak już mogliście się tu przekonać poczucie humoru raczej mnie nie opuszcza :P
Dlaczego chcę być OGRODNIKIEM ??? ... Po co pytacie ...to oczywiste ktoś przecież musi PROFESJONALNIE grabić trawniki ;)
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Administrator pisze:A ładnie to tak oszukiwać bliźnich i ściemniać ?
PS. Nie dość, że wieczór, nic prawie nie widać, to jeszcze bardziej zachciewa Ci się ściemniać... 8) 8) 8)
Oj młodziutka popraw się, no.... liczymy na Ciebie...
Hmmmmmmmmm ... młodziutka " kokietka " nie wie o czym Admin do niej rozmawia :P
Dlaczego chcę być OGRODNIKIEM ??? ... Po co pytacie ...to oczywiste ktoś przecież musi PROFESJONALNIE grabić trawniki ;)
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Administrator pisze:Ja tylko w kwestii..............![]()
![]()
.. ściemniania...
Hehe no staram się jak mogę ... ale w Sylwestra nie do końca mi sie udawało :P ... bo co się odwróciłam miałam na nowo szampana całą lampeczkę :P ... to taq apropos sciemniania :P... hehe a jak próbowałam ... to mi non stop jakies toasty wymyslali których nie mogłam nie wypić :P ... Ale i tak mnie nie upili :P
Buhahaha własnie się dowiedziałam , ze na Sylwestra upiłam psa :P ... znaczy piesio dopadł do mojego drina i siem upił :P ... jak ja poszłam ... ( mniejsza o to dlaczego w przyspieszonym tempie ) :P

A ja Ci mówię Agnieszko - ściemniaj ile wlezieaagus pisze:Administrator pisze:A ładnie to tak oszukiwać bliźnich i ściemniać ?
PS. Nie dość, że wieczór, nic prawie nie widać, to jeszcze bardziej zachciewa Ci się ściemniać... 8) 8) 8)
Oj młodziutka popraw się, no.... liczymy na Ciebie...
Hmmmmmmmmm ... młodziutka " kokietka " nie wie o czym Admin do niej rozmawia :P
p.s. Bawmy się zatem na całego - imprezka trwa (każdy znajdzie coś dla siebie w tej całej zabawie psychologiczno - rozrywkowo - społecznej )