Miałaś rację ze skalnicą. Dziś jest o wiele więcej różowo-czerwonych kwiatów

Dziękuję Ci za pochwały
  Dziękuję Ci za pochwały  

zapomniałam pokazać jeszcze jeden
  zapomniałam pokazać jeszcze jeden   

tylko tworzy małe sadzonki..
 tylko tworzy małe sadzonki..

Miałam go w ręku i odłożyłam, tłumacząc sobie, że ostatnio tyle storczyków mi przybyło, ale nie mogłam go tak zostawić
  Miałam go w ręku i odłożyłam, tłumacząc sobie, że ostatnio tyle storczyków mi przybyło, ale nie mogłam go tak zostawić   

Skrzydłokwiat pięknie się prezentuje
 Skrzydłokwiat pięknie się prezentuje   Klonik tez rewelacja
 Klonik tez rewelacja   Fiołkowych pączków bardzo zazdroszczę (moje dopadły roztocza.....
 Fiołkowych pączków bardzo zazdroszczę (moje dopadły roztocza.....  ) A Storczyki są mi obojętne ale ten jest naprawdę ładniutki
 ) A Storczyki są mi obojętne ale ten jest naprawdę ładniutki   Pozdrawiam
 Pozdrawiam  

A klonik rośnie, bo dany z serca
  A klonik rośnie, bo dany z serca  
  Mi w zeszłym roku roztocza dopadły jednego fiołka, i niestety musiałam go wyrzucić
  Mi w zeszłym roku roztocza dopadły jednego fiołka, i niestety musiałam go wyrzucić  
  Pierwsze co robię jak wlezę do sklepu, to lecę na kwiaty
  Pierwsze co robię jak wlezę do sklepu, to lecę na kwiaty  

Miał być tylko klonik, ale nie byłabym  sobą, gdybym nie zajrzała na inne rośliny, które ma w ofercie sprzedający
  Miał być tylko klonik, ale nie byłabym  sobą, gdybym nie zajrzała na inne rośliny, które ma w ofercie sprzedający  

Zakochałam się w tych różowych ogonkach
  Zakochałam się w tych różowych ogonkach  

super - bardzo podoba mi się ta roślinka ale u mnie nie ma warunków na wisząca doniczkę więc będę u ciebie podglądać
 super - bardzo podoba mi się ta roślinka ale u mnie nie ma warunków na wisząca doniczkę więc będę u ciebie podglądać   

A co do kloników- jak jakiegoś ciekawego znajdę to nie wykluczam
  A co do kloników- jak jakiegoś ciekawego znajdę to nie wykluczam  Szkoda tylko, że miejsca ubywa w ekspresowym tempie, aż strach pomyśleć co będzie jak to wszystko się rozrośnie
  Szkoda tylko, że miejsca ubywa w ekspresowym tempie, aż strach pomyśleć co będzie jak to wszystko się rozrośnie  

Musiałam je przytargać z jakimś nowym storczykowym nabytkiem, bo "moje" na pewno ich nie miały
  Musiałam je przytargać z jakimś nowym storczykowym nabytkiem, bo "moje" na pewno ich nie miały  I chyba już wiem który to
  I chyba już wiem który to  

Z petunią też mogę spróbować, ale nie wiem czy mi się uda
 Z petunią też mogę spróbować, ale nie wiem czy mi się uda