Ruda Żabo nie ma to jak się dobrze ustawić do zdjęcia

Szafirki zadziwiają mnie tak długim kwitnieniem.
AGNESS witam Cię i cieszę się,że podobają Ci się zdjęcia tulipanów.Żałuję,że brak mi talentu do robienia zdjęć bo na żywo wyglądają jeszcze ładniej.Tą krzewuszkę kupiłam w jakimś markecie,nawet nie była oznaczona odmiana ale cieszy mnie bo zawsze ładnie i wcześnie rozkwita
nifredil mi też miłość do ślimaków przeszła z wiekiem

Nie skłamię,jeśli przyznam,że zamieniła się w całkiem odwrotne uczucie

Tulipany w tym roku mnie zadziwiają,chyba powoli zacznę odkładać kasę na jesienny szał zakupów bo tyle jeszcze odmian chciało by się mieć
Annes77 pogoda dzisiaj rzeczywiście potrafi zaskoczyć.Jak wyszło słoneczko to piekło skórę jak latem a kiedy się zachmurzyło były odczuwalne chłodne powiewy wiatru.Mam oko na twoje tulipany więc widzę jakie są śliczne
Paulii dziękuję za miłe słowa.Sprawne oko takiej ogrodniczki jak ty potrafi wychwycić każde piękno
Patrycjo oby twoje słowa okazały się prorocze bo przyznam,że już nie chce mi się biegać z doniczkami i wszystkiego okrywać.Jak będzie pogoda u mnie to i u Ciebie

Mam nadzieję,że tulipany będą jeszcze jakiś czas nacieszać nasze oczy
Robercie u mnie dzisiaj w dzień było sucho ale kilka razy porządnie się chmurzyło i przyznam,że obawiałam się,że i mnie deszcz wygoni z ogrodu.Niech sobie pada ale najlepiej w nocy
zuzanna2418 dziękuję za potwierdzenie moich domysłów.To pierwsza z azalii którą kupiłam i o ile pamiętam nazywała się Nabucco.
Fotosik coś mi strajkuje.Jak się wreszcie uda to wrzucę kilka dzisiejszych zdjęć