Zielony Zakątek !!!
-
Pashmina2006
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zielony Zakątek !!!
Dziękuję
No właśnie tak chyba i ja muszę zrobić. Przeprosić się z instrukcją. Bo tylko na auto cały czas lecę... Bardzo dobrze Ci facet doradził. Piękne zdjęcia cykasz 
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gosiu tulipanowy zawrót głowy w pozytywnym znaczeniu. Bardzo piękne kolory płatków i liści. Jestem ciekawa czy na jesiemi jeszcze cos dokupisz i czy będzie gdzie dosadzić.
Zielony zakek nie jest już taki zielony wręcz bajecznie kolorowy. Cudnie u Ciebie Gosiu.
Zdjęcia cudne i jak tak patrzę to przychodzi mi do głowy żeby zmienic aparat ale jednak nie w tym sezonie.
Pozdrawiam sedecznie.
Zielony zakek nie jest już taki zielony wręcz bajecznie kolorowy. Cudnie u Ciebie Gosiu.
Zdjęcia cudne i jak tak patrzę to przychodzi mi do głowy żeby zmienic aparat ale jednak nie w tym sezonie.
Pozdrawiam sedecznie.
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gosia123A

- Od: 28 maja 2011, o 19:37
Gosieńko
tulipanki clematis serduszka itd.bajka

Piękne tulipany, masz ich trochę
Ja mogę oglądać je nieustannie
Za chwilę o nich zapomnimy, gdy zaczną się kwitnienia letnich... Będziesz wykopywała cebule?
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Gosiu przepiękna masz tulipany..... takie bardzo bogate, strojne odmiany.... i mnóstwo ich
Dzięki nim ogród wygląda jak wielki, kwitnący bukiet
Dzięki nim ogród wygląda jak wielki, kwitnący bukiet
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Gosiu zaglądam i życzę udanej majówki. I wracaj bo jestem ciekawa Twojego Zakątka.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ogród początki - zapraszam serdecznie
- gosiaczek12a11
- 500p

- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
Majowy weekend mimo nie specjalnej dzisiaj pogody bardzo intensywny , dlatego na wszystkie wasze wpisy odpowiem jutro wieczorem a dzisiaj galeria przy której i tak już zasypiam. Na pierwszy ogień zdjęcia ogrodowe .

Teraz Tulipan większy niż moja dłoń !!!

Jaskry nadal puszczają nowe pączki i kwitną ...

Ubiegły weekend eM zajął pierwsze miejsce na zawodach wędkarskich oto trofeum jakie zdobył

Jeszcze ogród w domku

Teraz Tulipan większy niż moja dłoń !!!

Jaskry nadal puszczają nowe pączki i kwitną ...

Ubiegły weekend eM zajął pierwsze miejsce na zawodach wędkarskich oto trofeum jakie zdobył

Jeszcze ogród w domku

- gosiaczek12a11
- 500p

- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Witaj Gosiu,w ogrodzie ślicznie kolorowo,podobają mi się gadżety , dawno nie byłam w Zoo , z chęcią pospacerowałam , zwierzaki cudowne, szczególnie urzekły mnie te ptaki w czerwone pasemka , to chyba pelikany 
- Gosia123A

- Od: 28 maja 2011, o 19:37
Gosiu cudna galeria.Ja też muszę się wybrać do ZOO tylko nawet nie wiem gdzie są ?Do dużego miasta mam za daleko

-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Gosiu bardzo zdziwiłam się na widok Twojej hosty. Jest już taka ogromna
. Wycieczka do ogrodu, widzę bardzo udana. Gdzie byliście? Gratulacje dla Emka.
- gosiaczek12a11
- 500p

W końcu odpisuję na wasze posty
Madziu - Ja poprzednim aparatem też cały czas na auto , zresztą tym też początkowo tak robiłam.
Teraz już się bawię próbuję i to mi się podoba , więc polecam rozejm z instrukcją i lekturę na krótkie wieczory
Sylwia - To się zgadza zakątek jest bardzo kolorowy , czasami mam wrażenie takiego przeładowania
Ale mi się to naprawdę podoba , w domku staram się aby było wszystko pod kolor , spójnie i ze smakiem.
Dlatego w ogrodzie przyda się odrobina kolorowego szaleństwa !!! I naprawdę szaleję do woli , upycham i cieszę się kolorowymi łanami
Co do tego czy jeszcze dokupię ? Na pewno !!! Jakieś miejsce się znajdzie ......
Co do zmiany aparatu byłam zmuszona , gdyż poprzedni się zepsuł i innego wyjścia nie było.
Gosiu - Dziękuję
Bożenko - Oj tak troszkę ich jest , mam słabość do cebulowych. Dlatego Tulipany i Lilie są dosłownie wszędzie gdzie się da
Co do tego czy będę wysadzać to generalnie nie , ale na jednej rabacie mam kilka grup które w tym roku kiepsko kwitły.
Dzisiaj już je wykopałam , myślałam że jak nie kwitły to cebulki albo zgniły albo są mizerne. Ale byłam zaskoczona nie było tak źle.
Cebule dość spore , cebule przybyszowe mniejsze ale i tak sporych rozmiarów.
Przechowam do jesieni i wsadzę w inne miejsce. Teraz mam nowe miejsce na nowe nasadzenia , i tak w puste miejsca pójdą Frezje i Tigridie.
A na jesieni wykopię bo nie zimują , i dosadzę nowe tulipany
Agnieszko - To prawda teraz ogród wygląda jak ogromny bukiet , szkoda mi tych piękności zrywać nawet do wazonu
Codziennie chodzę i podziwiam jak pięknie wyglądają. Jak doskonale tworzą kolorowe plamy
Sylwia - Jestem , jestem ale tylko wieczorami i to nie zawsze. Majówka trwa na całego i czasu naprawdę brak.
Grażynko - Gadżety to takie wykończenie dla zielonych piękności , a ja je równie mocno uwielbiam !!!
W zoo było super a te kolorowe piękności to flamingi , pelikan dla ciebie nie wyraźny bo był bardzo daleko ale jest

Gosiu - Ja też się nie orientuję gdzie są inne , my byliśmy w Poznaniu gdyż mamy najbliżej.
Ale naprawdę polecam , samemu z dzieciakami z wnukami super odskocznia od codzienności !!!
Madziu - Hosta rośnie już od kilku lat w donicy to chyba dlatego już jest taka duża.
Wycieczka bardzo udana , dzieciaki zadowolone my również !!! Byliśmy w Poznaniu już wcześniej pisałam gdyż mamy najbliżej.
eM bardzo dziękuje !!!
Na koniec Tulipanek Ice Creme

Madziu - Ja poprzednim aparatem też cały czas na auto , zresztą tym też początkowo tak robiłam.
Teraz już się bawię próbuję i to mi się podoba , więc polecam rozejm z instrukcją i lekturę na krótkie wieczory
Sylwia - To się zgadza zakątek jest bardzo kolorowy , czasami mam wrażenie takiego przeładowania
Ale mi się to naprawdę podoba , w domku staram się aby było wszystko pod kolor , spójnie i ze smakiem.
Dlatego w ogrodzie przyda się odrobina kolorowego szaleństwa !!! I naprawdę szaleję do woli , upycham i cieszę się kolorowymi łanami
Co do tego czy jeszcze dokupię ? Na pewno !!! Jakieś miejsce się znajdzie ......
Co do zmiany aparatu byłam zmuszona , gdyż poprzedni się zepsuł i innego wyjścia nie było.
Gosiu - Dziękuję
Bożenko - Oj tak troszkę ich jest , mam słabość do cebulowych. Dlatego Tulipany i Lilie są dosłownie wszędzie gdzie się da
Co do tego czy będę wysadzać to generalnie nie , ale na jednej rabacie mam kilka grup które w tym roku kiepsko kwitły.
Dzisiaj już je wykopałam , myślałam że jak nie kwitły to cebulki albo zgniły albo są mizerne. Ale byłam zaskoczona nie było tak źle.
Cebule dość spore , cebule przybyszowe mniejsze ale i tak sporych rozmiarów.
Przechowam do jesieni i wsadzę w inne miejsce. Teraz mam nowe miejsce na nowe nasadzenia , i tak w puste miejsca pójdą Frezje i Tigridie.
A na jesieni wykopię bo nie zimują , i dosadzę nowe tulipany
Agnieszko - To prawda teraz ogród wygląda jak ogromny bukiet , szkoda mi tych piękności zrywać nawet do wazonu
Codziennie chodzę i podziwiam jak pięknie wyglądają. Jak doskonale tworzą kolorowe plamy
Sylwia - Jestem , jestem ale tylko wieczorami i to nie zawsze. Majówka trwa na całego i czasu naprawdę brak.
Grażynko - Gadżety to takie wykończenie dla zielonych piękności , a ja je równie mocno uwielbiam !!!
W zoo było super a te kolorowe piękności to flamingi , pelikan dla ciebie nie wyraźny bo był bardzo daleko ale jest

Gosiu - Ja też się nie orientuję gdzie są inne , my byliśmy w Poznaniu gdyż mamy najbliżej.
Ale naprawdę polecam , samemu z dzieciakami z wnukami super odskocznia od codzienności !!!
Madziu - Hosta rośnie już od kilku lat w donicy to chyba dlatego już jest taka duża.
Wycieczka bardzo udana , dzieciaki zadowolone my również !!! Byliśmy w Poznaniu już wcześniej pisałam gdyż mamy najbliżej.
eM bardzo dziękuje !!!
Na koniec Tulipanek Ice Creme

- dorcia7

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Piękne zdjęcia i gratulacje dla M
- gosiaczek12a11
- 500p