Zielony Zakątek !!!

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Zielony Zakątek !!!

Post »

Dziękuję :) No właśnie tak chyba i ja muszę zrobić. Przeprosić się z instrukcją. Bo tylko na auto cały czas lecę... Bardzo dobrze Ci facet doradził. Piękne zdjęcia cykasz :)
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gosiu tulipanowy zawrót głowy w pozytywnym znaczeniu. Bardzo piękne kolory płatków i liści. Jestem ciekawa czy na jesiemi jeszcze cos dokupisz i czy będzie gdzie dosadzić.
Zielony zakek nie jest już taki zielony wręcz bajecznie kolorowy. Cudnie u Ciebie Gosiu.
Zdjęcia cudne i jak tak patrzę to przychodzi mi do głowy żeby zmienic aparat ale jednak nie w tym sezonie.
Pozdrawiam sedecznie.
Awatar użytkownika
Gosia123A
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 maja 2011, o 19:37

Post »

Gosieńko ;:196 tulipanki clematis serduszka itd.bajka ;:108 ;:333
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Piękne tulipany, masz ich trochę ;:333 Ja mogę oglądać je nieustannie ;:167 Za chwilę o nich zapomnimy, gdy zaczną się kwitnienia letnich... Będziesz wykopywała cebule?
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Gosiu przepiękna masz tulipany..... takie bardzo bogate, strojne odmiany.... i mnóstwo ich :D
Dzięki nim ogród wygląda jak wielki, kwitnący bukiet :D
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Gosiu zaglądam i życzę udanej majówki. I wracaj bo jestem ciekawa Twojego Zakątka.
Pozdrawiam ;:168
Awatar użytkownika
gosiaczek12a11
500p
500p
Od: 1 kwie 2012, o 17:20

Post »

Majowy weekend mimo nie specjalnej dzisiaj pogody bardzo intensywny , dlatego na wszystkie wasze wpisy odpowiem jutro wieczorem a dzisiaj galeria przy której i tak już zasypiam. Na pierwszy ogień zdjęcia ogrodowe .

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Teraz Tulipan większy niż moja dłoń !!!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jaskry nadal puszczają nowe pączki i kwitną ...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ubiegły weekend eM zajął pierwsze miejsce na zawodach wędkarskich oto trofeum jakie zdobył ;:138

Obrazek

Jeszcze ogród w domku

Obrazek
Zielony Zakątek !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Gosiaczkowy Przepiśnik !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Awatar użytkownika
gosiaczek12a11
500p
500p

Post »

I wczorajszy wypad do ogrodu zoologicznego dodaje w podzielonych postach bo już coś , szło powoli bałam się że mi zniknie.
Sama nie wiem które ze zwierząt są fajniejsze , wszystkie mają w sobie to coś ;:224

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Na koniec synek który chętnie pozował , za to córeczka unikała aparatu jak ognia ;:306

Obrazek
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Witaj Gosiu,w ogrodzie ślicznie kolorowo,podobają mi się gadżety , dawno nie byłam w Zoo , z chęcią pospacerowałam , zwierzaki cudowne, szczególnie urzekły mnie te ptaki w czerwone pasemka , to chyba pelikany :wit
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
Gosia123A
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 maja 2011, o 19:37

Post »

Gosiu cudna galeria.Ja też muszę się wybrać do ZOO tylko nawet nie wiem gdzie są ?Do dużego miasta mam za daleko ;:185 ;:145
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Gosiu bardzo zdziwiłam się na widok Twojej hosty. Jest już taka ogromna ;:oj . Wycieczka do ogrodu, widzę bardzo udana. Gdzie byliście? Gratulacje dla Emka.
Awatar użytkownika
gosiaczek12a11
500p
500p

Post »

W końcu odpisuję na wasze posty :wit

Madziu - Ja poprzednim aparatem też cały czas na auto , zresztą tym też początkowo tak robiłam.
Teraz już się bawię próbuję i to mi się podoba , więc polecam rozejm z instrukcją i lekturę na krótkie wieczory ;:306

Sylwia - To się zgadza zakątek jest bardzo kolorowy , czasami mam wrażenie takiego przeładowania :roll:
Ale mi się to naprawdę podoba , w domku staram się aby było wszystko pod kolor , spójnie i ze smakiem.
Dlatego w ogrodzie przyda się odrobina kolorowego szaleństwa !!! I naprawdę szaleję do woli , upycham i cieszę się kolorowymi łanami ;:333
Co do tego czy jeszcze dokupię ? Na pewno !!! Jakieś miejsce się znajdzie ......
Co do zmiany aparatu byłam zmuszona , gdyż poprzedni się zepsuł i innego wyjścia nie było.

Gosiu - Dziękuję ;:196

Bożenko - Oj tak troszkę ich jest , mam słabość do cebulowych. Dlatego Tulipany i Lilie są dosłownie wszędzie gdzie się da ;:224
Co do tego czy będę wysadzać to generalnie nie , ale na jednej rabacie mam kilka grup które w tym roku kiepsko kwitły.
Dzisiaj już je wykopałam , myślałam że jak nie kwitły to cebulki albo zgniły albo są mizerne. Ale byłam zaskoczona nie było tak źle.
Cebule dość spore , cebule przybyszowe mniejsze ale i tak sporych rozmiarów.
Przechowam do jesieni i wsadzę w inne miejsce. Teraz mam nowe miejsce na nowe nasadzenia , i tak w puste miejsca pójdą Frezje i Tigridie.
A na jesieni wykopię bo nie zimują , i dosadzę nowe tulipany ;:138

Agnieszko -
T
o prawda teraz ogród wygląda jak ogromny bukiet , szkoda mi tych piękności zrywać nawet do wazonu :D
Codziennie chodzę i podziwiam jak pięknie wyglądają. Jak doskonale tworzą kolorowe plamy ;:170

Sylwia - Jestem , jestem ale tylko wieczorami i to nie zawsze. Majówka trwa na całego i czasu naprawdę brak.

Grażynko - Gadżety to takie wykończenie dla zielonych piękności , a ja je równie mocno uwielbiam !!!
W zoo było super a te kolorowe piękności to flamingi , pelikan dla ciebie nie wyraźny bo był bardzo daleko ale jest :lol:

Obrazek

Obrazek

Gosiu - Ja też się nie orientuję gdzie są inne , my byliśmy w Poznaniu gdyż mamy najbliżej.
Ale naprawdę polecam , samemu z dzieciakami z wnukami super odskocznia od codzienności !!!

Madziu - Hosta rośnie już od kilku lat w donicy to chyba dlatego już jest taka duża.
Wycieczka bardzo udana , dzieciaki zadowolone my również !!! Byliśmy w Poznaniu już wcześniej pisałam gdyż mamy najbliżej.
eM bardzo dziękuje !!!

Na koniec Tulipanek Ice Creme

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Piękne zdjęcia i gratulacje dla M
Awatar użytkownika
gosiaczek12a11
500p
500p

Post »

Dorotko - Dziękujemy oboje ;:196
Awatar użytkownika
ann_30
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2012, o 10:36

Post »

:wit Śliczny ten tulipan z ostatniego zdjęcia.Widzę,że wycieczka była udana.Zoo w Poznaniu ma swój urok,ja z rodzinką staram się robić tam wypady chociaż dwa razy w sezonie.W ten weekend jest akcja "Poznań za pół ceny" ale przyznam,że odstraszyło nas zapowiadanie ochłodzenie.Nie wiesz może czy jest już czynny wybieg dla niedźwiedzi?
PS.Gratulacje dla męża ;:63
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”