Zielony Zakątek !!!

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p
Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Zielony Zakątek !!!

Post »

Tulipanki co jeden to ładniejszy! ;:138
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Przepiękne dekoracje, zarówno domowe jak i ogrodowe ;:138 Tulipanki ;:215
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Cudnie i kolorowo, pięknie ;:138
Awatar użytkownika
gosiaczek12a11
500p
500p
Od: 1 kwie 2012, o 17:20

Post »

Aniu - Renatko - Teresko - Iwonko - Wspaniale że wam się podoba , teraz tulipany grają główne skrzypce ;:224
Co prawda to nie jedyne wiosenne kwitnące kwiaty , ale tulipany to tulipany ;:170

U mnie ostatnio na okrągło deszcz i deszcz , ani do ogrodu się wyjść nie chce. Ale pomijając dzisiejsze nocne prognozy , od jutra ma już być tylko lepiej ;:138
To powiedzenie " Kwiecień plecień co przeplata , trochę zimy , trochę lata " jest ostatnio bardzo trafne ;:223
Chciałam wam pokazać dzisiejsze zmiany pogody , i walkę słońca z chmurami ;:134

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Życzę pomyślnych przygotowań świątecznych i aby jutro wszystkich nas obudziło słoneczko ;:333

Obrazek
Zielony Zakątek !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Gosiaczkowy Przepiśnik !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Gosiu, te zdjęcia dzisiejszej aury cudowne, szczególnie to z tęczą, ukazujące soczystą i jakże różną zieleń drzew ;:63
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Gosiu u Ciebie właśnie bardzo radośnie. Tulipanki wywołują niesamowite banany na naszych twarzach. Widzę że aniołek pilnuje nie tylko domku ale i ogrodu też :) Zdjęcia aury powalające.
Awatar użytkownika
Wolusia
1000p
1000p
Od: 12 sty 2013, o 17:37

Post »

Dziś rano trafiłam do tulipanowego raju, w którym mieszkają aniołki. Wspaniałe kolorowe okazy. Ja mam w tym roku kłopot z tulipanami- są jedynie liście Jeen tulipan gotowy o rozkwitnięcia i jeden w pączku ;(
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Pierwsze i drugie zdjęcie strasznie cudne, trzecie cudnie cudne, a czwarte cudnie słodkie ;:215
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Gosiu wiele osób prowadzi teraz wspólny wątek dla roślin doniczkowych i ogrodu.
To bardzo wygodne, ponieważ z chronicznego braku czasu żaden watek nie kuleje tak, jak np. u mnie :?
Z przyjemnością pospacerowałam po twoim ogrodzie (ale czysto ;:oj ) i obejrzałam domowe aranżacje ;:333
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p
Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Na zdjęciach walka słoneczka z deszczowymi chmurami jakoś tak ładniej wygląda. No ogół tego nie dostrzegamy ...
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Gosiu,tulipanowa aleja pobija wszystko ,po prostu piękna ,nie mam słów i stroik świąteczny też już się znalazł,to wszystko bardzo poprawia nastrój ,jak patrzy się na piękne rzeczy,pozdrawiam :wit ;:196
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Gosiaczku tulipanowy zakątek wywołuje na mojej twarzy uśmiech :D piękne kolorowe kwiaty...czego chcieć więcej ;:138
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
gosiaczek12a11
500p
500p
Od: 1 kwie 2012, o 17:20

Post »

Ilonko - Auro ostatnio naprawdę bardzo kapryśna , to się zgadza ładna ale nie znośna.
Zwłaszcza te nocne przymrozki , bardzo cieszy jak wszystko rośnie , ale jak coś już zmarznie odechciewa się wszystkiego.
Zieleń właśnie o tej porze jest naprawdę wszelaka , od cytrynowej barwy po soczyście zieloną.

Madziu -
Radośnie , radośnie było dopóki nie poszkudziły przymrozki. Zmarzły mi 3 komarzyce i tak się wpieniłam że powiedziałam że do 15 maja nic już z jednorocznych nie kupię ;:155
I jeszcze zmarzł nowy krzaczek , nazwy niestety zapomniałam czytałam że one mimo przymrozków potem ładnie i tak odbijają ale i tak nie jestem z tego powodu szczęśliwa.
U teściowej tez widziałam że magnolia zmarzła ,kwiaty w większości zbrązowiały. A była taka piękna.
Aniołki oj tak i w domku i w ogrodzie - co prawda w domku mam więcej takich cudeniek.
Na działkę niektórych śliczności szkoda mi wynosić deszcze i słońce mogą naprawdę zaszkodzić.

Wolusiu - Dziękuję bardzo za miłe słowa ;:196
Powiem ci szczerze że i u mnie niektóre mają same liście a kwiatów brak , ale to po prostu tak nie udany sezon.
Już planowałam że te które nie kwitną wykopię i dam im odpocząć i wsadzę w nowe miejsce , ale ponoć wystarczy więcej na jesień dać nawozu i powinny w przyszłym sezonie być o wile piękniejsze więc dam im jeszcze szansę :D

Iwonko - Strasznie cudnie dziękuje , cudnie dziękuje , cudnie słodko dziękuje ;:306 ;:306 ;:306
Ale to nasza natura , nasz świat jest taki piękny ;:170

Iwonko - heliofitko - Ja również prowadzę dwa wątki ten ogrodowy i przepiśnik który również kuleje i to na obie nogi ;:306
Zimą pewnie odżyje :D jak ogród będzie spał ;:41 A czysto to pojęcie względne , wcale tak czysto nie jest ;:204

Renatko - Tak to się zgadza , że najczęściej tego nie dostrzegamy. Ale mnie ostatnio takie widoczki , niezmiernie fascynują ;:170

Marto -
Super że zamierzony cel , tulipanowy tak się podoba ;:168 Bardzo lubię otaczać się pięknymi przedmiotami , one powodują że nasze życie jest piękniejsze - ciekawsze !!! Dekoracje wielkanocne wykonywałam po troszeczku już do przodu bo teraz tyle roboty na raz , wszystkiego nie można zrobić jednocześnie.

Aniu - Z większości osób które mnie odwiedzają podoba się tulipanowy zakątek i ty również do nich należysz. Fajnie że może wywoływać uśmiech na twarzach :D

Dzisiaj od rana walczę w kuchni i jeszcze troszkę powalczę ogrom pracy już wykonany , ale jeszcze naprawdę dużo przede mną.
Właśnie pilnuję babki wielkanocnej i sprawdzam czy jest dopieczona - na pewno wyjdzie z zakalcem bo ją już tak podźgałam wykałaczką ;:124
Warzywa na sałatkę się gotują , więc ja szybko na FO aby wam choć troszkę odpowiedzieć i pokazać kilka foteczek !!!
Zapowiadają się iście ciepłe i radosne święta , to rekompensata za zeszło roczne święta które spędziliśmy na sankach ;:306
Oby tylko przymrozków nie było , bo mnie już dotychczasowe nocne spadki temperatury bardzo zirytowały :roll:

Teraz dla wszystkich którym zdjęcia aury się spodobały , i troszkę innych kolorowych.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Zielony Zakątek !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Gosiaczkowy Przepiśnik !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Gosiu tulipankowo u Ciebie :) Piękna konewka ;:333

Wesołych Świąt :wit
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Gosiu wspaniałe łany tulipanów..... cudnie kwitną i tak masz ich dużo.... widok naprawdę prześliczny ;:167
Miłego świątecznego dnia ;:196
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”