Zielony Zakątek !!!
- reniusia20
- 1000p

- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Zielony Zakątek !!!
Tulipanki co jeden to ładniejszy! 
- tesia39
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przepiękne dekoracje, zarówno domowe jak i ogrodowe
Tulipanki 
- gosiaczek12a11
- 500p

- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
Aniu - Renatko - Teresko - Iwonko - Wspaniale że wam się podoba , teraz tulipany grają główne skrzypce
Co prawda to nie jedyne wiosenne kwitnące kwiaty , ale tulipany to tulipany
U mnie ostatnio na okrągło deszcz i deszcz , ani do ogrodu się wyjść nie chce. Ale pomijając dzisiejsze nocne prognozy , od jutra ma już być tylko lepiej
To powiedzenie " Kwiecień plecień co przeplata , trochę zimy , trochę lata " jest ostatnio bardzo trafne
Chciałam wam pokazać dzisiejsze zmiany pogody , i walkę słońca z chmurami

Życzę pomyślnych przygotowań świątecznych i aby jutro wszystkich nas obudziło słoneczko

Co prawda to nie jedyne wiosenne kwitnące kwiaty , ale tulipany to tulipany
U mnie ostatnio na okrągło deszcz i deszcz , ani do ogrodu się wyjść nie chce. Ale pomijając dzisiejsze nocne prognozy , od jutra ma już być tylko lepiej
To powiedzenie " Kwiecień plecień co przeplata , trochę zimy , trochę lata " jest ostatnio bardzo trafne
Chciałam wam pokazać dzisiejsze zmiany pogody , i walkę słońca z chmurami

Życzę pomyślnych przygotowań świątecznych i aby jutro wszystkich nas obudziło słoneczko

- ilona2715

- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Gosiu, te zdjęcia dzisiejszej aury cudowne, szczególnie to z tęczą, ukazujące soczystą i jakże różną zieleń drzew 
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Gosiu u Ciebie właśnie bardzo radośnie. Tulipanki wywołują niesamowite banany na naszych twarzach. Widzę że aniołek pilnuje nie tylko domku ale i ogrodu też
Zdjęcia aury powalające.
- Wolusia
- 1000p

- Od: 12 sty 2013, o 17:37
Dziś rano trafiłam do tulipanowego raju, w którym mieszkają aniołki. Wspaniałe kolorowe okazy. Ja mam w tym roku kłopot z tulipanami- są jedynie liście Jeen tulipan gotowy o rozkwitnięcia i jeden w pączku ;(
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pierwsze i drugie zdjęcie strasznie cudne, trzecie cudnie cudne, a czwarte cudnie słodkie 
-
heliofitka

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Gosiu wiele osób prowadzi teraz wspólny wątek dla roślin doniczkowych i ogrodu.
To bardzo wygodne, ponieważ z chronicznego braku czasu żaden watek nie kuleje tak, jak np. u mnie
Z przyjemnością pospacerowałam po twoim ogrodzie (ale czysto
) i obejrzałam domowe aranżacje 
To bardzo wygodne, ponieważ z chronicznego braku czasu żaden watek nie kuleje tak, jak np. u mnie
Z przyjemnością pospacerowałam po twoim ogrodzie (ale czysto
- reniusia20
- 1000p

- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Na zdjęciach walka słoneczka z deszczowymi chmurami jakoś tak ładniej wygląda. No ogół tego nie dostrzegamy ...
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Gosiu,tulipanowa aleja pobija wszystko ,po prostu piękna ,nie mam słów i stroik świąteczny też już się znalazł,to wszystko bardzo poprawia nastrój ,jak patrzy się na piękne rzeczy,pozdrawiam

- anym

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Gosiaczku tulipanowy zakątek wywołuje na mojej twarzy uśmiech
piękne kolorowe kwiaty...czego chcieć więcej 
- gosiaczek12a11
- 500p

- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
Ilonko - Auro ostatnio naprawdę bardzo kapryśna , to się zgadza ładna ale nie znośna.
Zwłaszcza te nocne przymrozki , bardzo cieszy jak wszystko rośnie , ale jak coś już zmarznie odechciewa się wszystkiego.
Zieleń właśnie o tej porze jest naprawdę wszelaka , od cytrynowej barwy po soczyście zieloną.
Madziu - Radośnie , radośnie było dopóki nie poszkudziły przymrozki. Zmarzły mi 3 komarzyce i tak się wpieniłam że powiedziałam że do 15 maja nic już z jednorocznych nie kupię
I jeszcze zmarzł nowy krzaczek , nazwy niestety zapomniałam czytałam że one mimo przymrozków potem ładnie i tak odbijają ale i tak nie jestem z tego powodu szczęśliwa.
U teściowej tez widziałam że magnolia zmarzła ,kwiaty w większości zbrązowiały. A była taka piękna.
Aniołki oj tak i w domku i w ogrodzie - co prawda w domku mam więcej takich cudeniek.
Na działkę niektórych śliczności szkoda mi wynosić deszcze i słońce mogą naprawdę zaszkodzić.
Wolusiu - Dziękuję bardzo za miłe słowa
Powiem ci szczerze że i u mnie niektóre mają same liście a kwiatów brak , ale to po prostu tak nie udany sezon.
Już planowałam że te które nie kwitną wykopię i dam im odpocząć i wsadzę w nowe miejsce , ale ponoć wystarczy więcej na jesień dać nawozu i powinny w przyszłym sezonie być o wile piękniejsze więc dam im jeszcze szansę
Iwonko - Strasznie cudnie dziękuje , cudnie dziękuje , cudnie słodko dziękuje
Ale to nasza natura , nasz świat jest taki piękny
Iwonko - heliofitko - Ja również prowadzę dwa wątki ten ogrodowy i przepiśnik który również kuleje i to na obie nogi
Zimą pewnie odżyje
jak ogród będzie spał
A czysto to pojęcie względne , wcale tak czysto nie jest 
Renatko - Tak to się zgadza , że najczęściej tego nie dostrzegamy. Ale mnie ostatnio takie widoczki , niezmiernie fascynują
Marto - Super że zamierzony cel , tulipanowy tak się podoba
Bardzo lubię otaczać się pięknymi przedmiotami , one powodują że nasze życie jest piękniejsze - ciekawsze !!! Dekoracje wielkanocne wykonywałam po troszeczku już do przodu bo teraz tyle roboty na raz , wszystkiego nie można zrobić jednocześnie.
Aniu - Z większości osób które mnie odwiedzają podoba się tulipanowy zakątek i ty również do nich należysz. Fajnie że może wywoływać uśmiech na twarzach
Dzisiaj od rana walczę w kuchni i jeszcze troszkę powalczę ogrom pracy już wykonany , ale jeszcze naprawdę dużo przede mną.
Właśnie pilnuję babki wielkanocnej i sprawdzam czy jest dopieczona - na pewno wyjdzie z zakalcem bo ją już tak podźgałam wykałaczką
Warzywa na sałatkę się gotują , więc ja szybko na FO aby wam choć troszkę odpowiedzieć i pokazać kilka foteczek !!!
Zapowiadają się iście ciepłe i radosne święta , to rekompensata za zeszło roczne święta które spędziliśmy na sankach
Oby tylko przymrozków nie było , bo mnie już dotychczasowe nocne spadki temperatury bardzo zirytowały
Teraz dla wszystkich którym zdjęcia aury się spodobały , i troszkę innych kolorowych.

Zwłaszcza te nocne przymrozki , bardzo cieszy jak wszystko rośnie , ale jak coś już zmarznie odechciewa się wszystkiego.
Zieleń właśnie o tej porze jest naprawdę wszelaka , od cytrynowej barwy po soczyście zieloną.
Madziu - Radośnie , radośnie było dopóki nie poszkudziły przymrozki. Zmarzły mi 3 komarzyce i tak się wpieniłam że powiedziałam że do 15 maja nic już z jednorocznych nie kupię
I jeszcze zmarzł nowy krzaczek , nazwy niestety zapomniałam czytałam że one mimo przymrozków potem ładnie i tak odbijają ale i tak nie jestem z tego powodu szczęśliwa.
U teściowej tez widziałam że magnolia zmarzła ,kwiaty w większości zbrązowiały. A była taka piękna.
Aniołki oj tak i w domku i w ogrodzie - co prawda w domku mam więcej takich cudeniek.
Na działkę niektórych śliczności szkoda mi wynosić deszcze i słońce mogą naprawdę zaszkodzić.
Wolusiu - Dziękuję bardzo za miłe słowa
Powiem ci szczerze że i u mnie niektóre mają same liście a kwiatów brak , ale to po prostu tak nie udany sezon.
Już planowałam że te które nie kwitną wykopię i dam im odpocząć i wsadzę w nowe miejsce , ale ponoć wystarczy więcej na jesień dać nawozu i powinny w przyszłym sezonie być o wile piękniejsze więc dam im jeszcze szansę
Iwonko - Strasznie cudnie dziękuje , cudnie dziękuje , cudnie słodko dziękuje
Ale to nasza natura , nasz świat jest taki piękny
Iwonko - heliofitko - Ja również prowadzę dwa wątki ten ogrodowy i przepiśnik który również kuleje i to na obie nogi
Zimą pewnie odżyje
Renatko - Tak to się zgadza , że najczęściej tego nie dostrzegamy. Ale mnie ostatnio takie widoczki , niezmiernie fascynują
Marto - Super że zamierzony cel , tulipanowy tak się podoba
Aniu - Z większości osób które mnie odwiedzają podoba się tulipanowy zakątek i ty również do nich należysz. Fajnie że może wywoływać uśmiech na twarzach
Dzisiaj od rana walczę w kuchni i jeszcze troszkę powalczę ogrom pracy już wykonany , ale jeszcze naprawdę dużo przede mną.
Właśnie pilnuję babki wielkanocnej i sprawdzam czy jest dopieczona - na pewno wyjdzie z zakalcem bo ją już tak podźgałam wykałaczką
Warzywa na sałatkę się gotują , więc ja szybko na FO aby wam choć troszkę odpowiedzieć i pokazać kilka foteczek !!!
Zapowiadają się iście ciepłe i radosne święta , to rekompensata za zeszło roczne święta które spędziliśmy na sankach
Oby tylko przymrozków nie było , bo mnie już dotychczasowe nocne spadki temperatury bardzo zirytowały
Teraz dla wszystkich którym zdjęcia aury się spodobały , i troszkę innych kolorowych.

- Annes 77

- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Gosiu tulipankowo u Ciebie
Piękna konewka
Wesołych Świąt
Wesołych Świąt
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Gosiu wspaniałe łany tulipanów..... cudnie kwitną i tak masz ich dużo.... widok naprawdę prześliczny
Miłego świątecznego dnia
Miłego świątecznego dnia