Truskaweczki pięknie wyplewione

,ale głowa do góry.Następnym razem,kup kwaśną ziemię i sporą ilość ziemi( w sensie piachu) usuń.Ja mam chyba ze cztery krzki,i pposadziłam je do kwaśniory ,mają się dobrze.Ponoć też lubią swoje towarzystwo.
 ,ale głowa do góry.Następnym razem,kup kwaśną ziemię i sporą ilość ziemi( w sensie piachu) usuń.Ja mam chyba ze cztery krzki,i pposadziłam je do kwaśniory ,mają się dobrze.Ponoć też lubią swoje towarzystwo.

. Może tym razem się uda
. Może tym razem się uda  .
.
O to to! Popieram.EwaM pisze:Można się już ujawnić? Posiej na odzyskanym kawałku zielony nawóz:gorczycę, grykę, czy inne żyto. Co wydepczą to wydepczą, a resztę skosi się i przekopie, przynajmniej chwasty nie będą tak rosły.

Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
 Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj  
 . Mam tylko nadzieję, że to może jeszcze z rok, ze dwa i będzie spokój
. Mam tylko nadzieję, że to może jeszcze z rok, ze dwa i będzie spokój  .
.
 .
 .

.
. .
. jak już się wprowadzicie do domku to na forum Cię nie będzie, bo zalegniesz w ogrodzie aż do jesieni
 jak już się wprowadzicie do domku to na forum Cię nie będzie, bo zalegniesz w ogrodzie aż do jesieni  ...widziałaś moją malinę czarną, dzisiaj kupioną?
...widziałaś moją malinę czarną, dzisiaj kupioną?
 fajny foliaczek
 fajny foliaczek 

"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
  "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
 . Malinę czarną podziwiałam, ale nie mam. Będę się rozglądać, bo jeszcze kilka krzaczków owocowych się przyda. Moje dzieci to odkurzacze, jeśli chodzi o owoce i warzywa, ale cieszę się z tego bardzo.
. Malinę czarną podziwiałam, ale nie mam. Będę się rozglądać, bo jeszcze kilka krzaczków owocowych się przyda. Moje dzieci to odkurzacze, jeśli chodzi o owoce i warzywa, ale cieszę się z tego bardzo. .
. . Dziś zdjęcia komórką i bardziej poglądowe niż makro
. Dziś zdjęcia komórką i bardziej poglądowe niż makro  .
.

.
.

.
.
 . Dużo pracy za nami i dużo przed, ale te drobne sukcesy w ogrodzie bardzo cieszą
. Dużo pracy za nami i dużo przed, ale te drobne sukcesy w ogrodzie bardzo cieszą  .
.
 eMowi plantacja wyszła niezła, jakby się przyjęły i rosły to całkiem fajnie mogłoby to wyglądać. Rabatka bardzo zgrabna. A Marysine patyki u mnie jeszcze w wiadrze, boję się uszkodzić młode korzonki.
 eMowi plantacja wyszła niezła, jakby się przyjęły i rosły to całkiem fajnie mogłoby to wyglądać. Rabatka bardzo zgrabna. A Marysine patyki u mnie jeszcze w wiadrze, boję się uszkodzić młode korzonki. Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
 Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj   Piąteczka dla niego.
 Piąteczka dla niego.   Tylko te 3 orzechy... Ja bym się obawiała, że mi namieszają w ogrodzie. Mój znajomy z naszej wsi ma jednego i strasznie narzeka, że w dużym promieniu nic nie rośnie, a jak już to marnie. Ale już nic nie może zrobić, bo drzewo wielkie. Ty jeszcze masz czas na przemyślenie sprawy i ustalenie co jest dla Ciebie najważniejsze. Nie możesz ich posadzić u sąsiada, gdzieś dalej za płotem i powiedzieć, że się same wysiały?
 Tylko te 3 orzechy... Ja bym się obawiała, że mi namieszają w ogrodzie. Mój znajomy z naszej wsi ma jednego i strasznie narzeka, że w dużym promieniu nic nie rośnie, a jak już to marnie. Ale już nic nie może zrobić, bo drzewo wielkie. Ty jeszcze masz czas na przemyślenie sprawy i ustalenie co jest dla Ciebie najważniejsze. Nie możesz ich posadzić u sąsiada, gdzieś dalej za płotem i powiedzieć, że się same wysiały?  Albo w innym, jeszcze dalszym miejscu? Szkoda by było tych jukk. One są piękne i szambo by cudnie zakryły.  Pierwsza rabatka bardzo ładna. Aż szkoda, że musisz ruszać, ale chyba tak będzie lepiej.
  Albo w innym, jeszcze dalszym miejscu? Szkoda by było tych jukk. One są piękne i szambo by cudnie zakryły.  Pierwsza rabatka bardzo ładna. Aż szkoda, że musisz ruszać, ale chyba tak będzie lepiej.
 . Dam znać, gdy się przeprowadzimy
. Dam znać, gdy się przeprowadzimy  .
.