Jestem w pracy ale postaram sie jutro przygotować dla Ciebie listę to prześlę bo jak wrócę to będzie ciemno i nic nie dojrzę w inspaktach

a poza tym mam jeszcze ogród mamy więc za szybko nie zabraknie, a i jeszcze działka bratowej, która ma całą w kwiatach i będzie oczyszczać teren , więc spokojnie , będzie się działo
  a poza tym mam jeszcze ogród mamy więc za szybko nie zabraknie, a i jeszcze działka bratowej, która ma całą w kwiatach i będzie oczyszczać teren , więc spokojnie , będzie się działo  
  Mam tylko nadzieję, że teraz nie dostałaś jakiś chwastów przez przypadek
 Mam tylko nadzieję, że teraz nie dostałaś jakiś chwastów przez przypadek 

a siewek to masz
  a siewek to masz   

kobieto ale nasiałaś
 kobieto ale nasiałaś   

tez przeżyłam chorobę moich kaczek, gęsi, kur w tamtym roku, niestety część padła.... Ale w porę trafiliśmy na weterynarza który wyleczył. Teraz zamówilam na poniedziałek 20 kaczuszek, i 20 gąsek. Z indykami daje spokój bo za dużo miejsca potrzebują. Oczywiście kury zostają
 tez przeżyłam chorobę moich kaczek, gęsi, kur w tamtym roku, niestety część padła.... Ale w porę trafiliśmy na weterynarza który wyleczył. Teraz zamówilam na poniedziałek 20 kaczuszek, i 20 gąsek. Z indykami daje spokój bo za dużo miejsca potrzebują. Oczywiście kury zostają  Czekam jeszcze na swój wylęg bo kaczuchy znoszą jaja i zaczynają wysiadywać
 Czekam jeszcze na swój wylęg bo kaczuchy znoszą jaja i zaczynają wysiadywać  

udomowiony kurczak:) duzo bym dala,zeby miec dom na wsi, bardzo mi tego brakuje. Najbardziej to wraca jak jade do rodzicow, najchetniej bym tam zostala ehhh
 udomowiony kurczak:) duzo bym dala,zeby miec dom na wsi, bardzo mi tego brakuje. Najbardziej to wraca jak jade do rodzicow, najchetniej bym tam zostala ehhh 

eeee? że w sensie są przepisy zabraniające trzymania drobiu?iwona0042 pisze:O czytam, że masz ptaszyny, ale fajnie, ja do póki mieszkałam na wsi głębokiej, miałam różne ptaszęta i zwierzaki, a teraz mieszkam też na wsi ale bardziej miejskiej, tu trzymać nie wolno, szkoda