miłego dnia
Moje spełnione marzenie Małgocha 1960
- Malgolinka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 kwie 2010, o 14:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha 1960
Witaj Małgoś
, ale masz już pięknie wysprzątany ogród, ja jak zwykle daleko w polu, ale pomalutku się zrobi
miłego dnia
miłego dnia
Prawdziwy przyjaciel to ten kto przychodzi gdy cały świat odchodzi
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
Małgosiu, ogród Ci rozkwita pięknie, a zdjęcia z hiacyntami, brateczkami i sasankami przeurocze wprost.
Super, że temat elewacji zostanie przed świętami zamknięty - będziesz miała czysto i świeżo! Nie mogę się doczekać efektu.
Pozdrawiam tymczasem!
Super, że temat elewacji zostanie przed świętami zamknięty - będziesz miała czysto i świeżo! Nie mogę się doczekać efektu.
Pozdrawiam tymczasem!
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu,nie wiem sama już co to może być,ale jestem tym kaszlem przeokrutnie zmęczona.Kalijki kupiłam w biedronce.
Gosiu, ty zapracowana kobieta jesteś,a ja z nudów pieszczę ogródek.Z tym,ze niedopieszczonych miejsc nie pokazuję,
a takie są chyba w każdym ogrodzie.
Aguś,miałabym na święta pewnie zrobione gdyby przyszli w terminie,ale poprzednia robota budowy domu od podstaw przedłużyła im się i wyszło jak wyszło.Na święta będę siedziała w syfie,ale przetrzymam to.Marzy mi się jeszcze altana,ale nie wydołam finansowo od razu,więc przy tej robocie zrobią mi kolumny z ozdobami,które mam już kupione,a resztę może latem czy jesienią.Zobaczę w jakiej kwocie zamknę się teraz.Uważam,że cały ogród nabierze innego charakteru jak dom będzie wykończony i koło z zielskiem nie będzie straszyło.
Gosiu, ty zapracowana kobieta jesteś,a ja z nudów pieszczę ogródek.Z tym,ze niedopieszczonych miejsc nie pokazuję,
Aguś,miałabym na święta pewnie zrobione gdyby przyszli w terminie,ale poprzednia robota budowy domu od podstaw przedłużyła im się i wyszło jak wyszło.Na święta będę siedziała w syfie,ale przetrzymam to.Marzy mi się jeszcze altana,ale nie wydołam finansowo od razu,więc przy tej robocie zrobią mi kolumny z ozdobami,które mam już kupione,a resztę może latem czy jesienią.Zobaczę w jakiej kwocie zamknę się teraz.Uważam,że cały ogród nabierze innego charakteru jak dom będzie wykończony i koło z zielskiem nie będzie straszyło.
- ARABELLA

- Od: 4 mar 2009, o 16:05
Małgosiu ,a robiłaś badanie krwi pod kątem tarczycy ? Jeżeli to suchy kaszel to warto sprawdzić .
- malgocha1960

Badanie krwi miałam,ale nie wiem czy pod kątem tarczycy.Wyniki wszystkie były w normie.
- kasia126126
- 1000p

- Od: 8 cze 2010, o 18:21
Gośka, najważniejsze, ze wyniki o.k. A na kaszel może kup jakiś syrop ziołowy np. prawoślazowy 
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Małgosiu,Twoje kwiaty w słoneczku piękne i tak ich dużo ,robi to wielkie wrażenie, bardzo lubię wszystkie kolory w ogrodzie i miło się tu wraca

- bonia244
- 1000p

- Od: 19 lis 2010, o 08:18
- Kontakt:
Witaj Małgosiu dawno mnie nie było, ale wracam nadrabiać zaległości
przelotem widziałam nowe nabytki stojące na tarasie
kwiecia cała masa, uwielbiam to
pozdrawiam życząc spokojnej nocki
przelotem widziałam nowe nabytki stojące na tarasie
kwiecia cała masa, uwielbiam to
pozdrawiam życząc spokojnej nocki
- ARABELLA

- Od: 4 mar 2009, o 16:05
Małgosia teraz masz ślicznie,a później to chyba już tylko bajecznie będzie 
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Pierwszy begoniowy kwiatek .Małgosiu ciekawe dlaczego róże nie chcą za bardzo u Ciebie rosnąć ,chociaż masz parę krzaczków ,które dobrze sie sprawują
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Małgosiu, masz zdjęcia swojej glicynii? 
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Gosiu,czy bardzo Cię zdenerwowałam tymi brzozami ,bo nie chciałam tego uczynić, to tylko tak wyszło
a ja posadziłam sobie na końcu ogrodu alejkę z brzóz,ale już więcej o brzozach nic nie powiem, wybacz mi 
- BOGULENKA
- 500p

- Od: 23 lis 2012, o 13:28
Witaj Małgosiu wiosna u Ciebie rozszalała się już na maksa. Elewacja doczekała się wykonania, będzie elegancko.
- malgocha1960

Kasiu,na kaszel wykorzystałam już chyba wszystko co możliwe.Mam poważną zagwostkę,bo facet od donic wystawił teraz kolumny takie niewysokie pod te donice.
Marto,ja też nie mam swojego ulubionego koloru w kwiatach,bo wszystkie dla mnie są piękne.Wczoraj mieliśmy pierwszą burzę,przez to była nadzieja,ze nie będzie przymrozku i na noc zostały wszystkie kwiaty,bo grzbiet juz boli od taszczenia ich.
Bonia, fajnie,ze zaglądasz,ale szkoda,że tak rzadko.
Lucynko,kocham swoją bajkę jak by nie była.
Jadziu,nie mam pojęcia o co chodzi z różami.Chociaż przy sadzeniu tegorocznych postępowałam tak jak kazała mi Dorotka.Zobaczymy czy będzie efekt.

Kasiu,jak przestanie padać cyknę ją tak jak wyglada teraz,a poszukam zdjęcia z kwitnienia kilkoma kwiatkami.
Marta,współczuję serdecznie,bo albo będziesz miała piękne brzozy jak zamkniesz oczy albo syf.Muszę jechać do Urzędu Miasta zapytać co mam zrobić,bo od kilku dni nie odbieram polsatu,bo liście urosły.
Bogusiu,nie moge doczekać się efektu elewacji.Nie wiem czy będzie elegancko ale estetycznie na pewno.

Marto,ja też nie mam swojego ulubionego koloru w kwiatach,bo wszystkie dla mnie są piękne.Wczoraj mieliśmy pierwszą burzę,przez to była nadzieja,ze nie będzie przymrozku i na noc zostały wszystkie kwiaty,bo grzbiet juz boli od taszczenia ich.
Bonia, fajnie,ze zaglądasz,ale szkoda,że tak rzadko.
Lucynko,kocham swoją bajkę jak by nie była.
Jadziu,nie mam pojęcia o co chodzi z różami.Chociaż przy sadzeniu tegorocznych postępowałam tak jak kazała mi Dorotka.Zobaczymy czy będzie efekt.

Kasiu,jak przestanie padać cyknę ją tak jak wyglada teraz,a poszukam zdjęcia z kwitnienia kilkoma kwiatkami.
Marta,współczuję serdecznie,bo albo będziesz miała piękne brzozy jak zamkniesz oczy albo syf.Muszę jechać do Urzędu Miasta zapytać co mam zrobić,bo od kilku dni nie odbieram polsatu,bo liście urosły.
Bogusiu,nie moge doczekać się efektu elewacji.Nie wiem czy będzie elegancko ale estetycznie na pewno.

- malgocha1960