oczy już się cieszą na widok pięknych roślinek
Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.4-Aktualny
- any57
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 sty 2012, o 16:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.4-Aktualny
nareszcie!
- usa1276
- 1000p

- Od: 22 sty 2012, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kolorki iście wiosenne
boćki zawsze cieszą swoimi powrotami do nas i nie wiem Aniu jak ty ale u mnie ich widok wzbudza radość i nadzieje że to już na prawdę prawdziwa wiosna
i jak tam podobało ci się na Kielecczyźnie
boćki zawsze cieszą swoimi powrotami do nas i nie wiem Aniu jak ty ale u mnie ich widok wzbudza radość i nadzieje że to już na prawdę prawdziwa wiosna
i jak tam podobało ci się na Kielecczyźnie
- IWONA1311

- Od: 28 mar 2011, o 12:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Aniu
Melduję się w nowym wątku i podziwiam wiosenne kwitnienia, sporo tej wiosny już u Ciebie.
Ciekawa jestem jak przezimował Twój nachyłek Ruby frost, bo mój bardzo ładnie i prawie całą zimę miał maleńkie zielone listki, choć nie ukrywam że nakryłam go stroiszem.
Melduję się w nowym wątku i podziwiam wiosenne kwitnienia, sporo tej wiosny już u Ciebie.
Ciekawa jestem jak przezimował Twój nachyłek Ruby frost, bo mój bardzo ładnie i prawie całą zimę miał maleńkie zielone listki, choć nie ukrywam że nakryłam go stroiszem.
- anym

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Jak ja lubię u Ciebie bywać
cudowne zdjęcia i pani wiosenka taka piękna i bociek dający nadzieję. Jednym słowem ślicznie 
- baasik

- Od: 29 sie 2013, o 16:23
Są już boćki!? Cudownie 
pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Aniu tak się dopominałam o wątek a tu obudziłam się na trzeciej stronie.
Ale masz żaaaabeee. Pięknie uchwyciłaś wszystkich gości u siebie
Wpisałam się czym prędzej a teraz biegnę pooglądać dokładniej co mnie ominęło 
Aniu!
Melduję się w kolejnej odsłonie Twojego świata roślin.
Życzę Ci dużo radości z obcowania ze swoją własną florą i fauną i udanego sezonu.
Melduję się w kolejnej odsłonie Twojego świata roślin.
Życzę Ci dużo radości z obcowania ze swoją własną florą i fauną i udanego sezonu.
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aniu,witaj porannie.Trawa biała,jest przymrozek,ale słoneczko pięknie świeci,na pewno będzie cudowny dzień.Miłego dzionka zyczę.
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
roza333 Witaj;Wiosna chyba już wszędzie gości.Dobrze,że w tym roku tak wcześnie do nas przyszła
bozunia Witaj kochana, najważniejsze,że mnie już znalazłaś.
Wiosna rozkwita,coraz bardziej i to też cieszy coraz mocniej.hosty wychodzą,wychodzą..ale tez jeszcze nie wszystkie w pełni są widoczne.
Tak mi się rozrosły te hosty,że kilka muszę przesadzić bo im za ciasno.a sporo chyba już mogę odsprzedać

any57 Witaj,To prawda,oczy i dusza cieszy się każdym kolorkiem,zielenią,każdym kwiatuszkiem.Jak gąbka wszystko chłoniemy

usa1276-Ulu Wiosna,to cudowna pora roku,Dla takich wyposzczonych ogrodomaniaków,to sama radość
W świętokrzyskim było cudnie.Pogoda dopisała,Na Łasej Górze byłam.Św,Krzyż też odwiedziła,Rytwiany i Kielce.
Aj super.W pogaduchach może dodam kilka zdjątek ale może jutro bo czasu mało na wszystko
IWONA1311 Witaj Iwonko.Wiosna coraz bardziej zachwyca.Nie wiem jak jeszcze nachyłek Ruby frost przezimował.Mam nadzieję,jutro się mu przyjrzę.
anym-Aneczko Dziękuję,ja też lubię do Ciebie zaglądać
baasik-BasiuTak boćki już są
Bocianie gniazdo mam na poprzedzającej moją działce.Widzę je z tarasu,działki Cudny widok móc obserwować jak bociany latają,lądują ,klekoczą,jak pojawiają się małe i stoją ,potem uczą się fruwać.Naprawdę super widok.
MID2006-Madziu No widzisz,nie tylko ja coś zgapię
Fajnie,że jesteś
Żabć coraz więcej jest,boćki chodzą po łąkach maja na co polować.
prymulki;
Anna- Aneczko55Witaj.Dużo radości już jest ,bo coraz więcej zieleni,coraz więcej kwiatuszków,I owadziki też latają.
rże inne nie próżnują

Dziękuję i Tobie też życzę udanego sezonu

PIERWIOSNEK GRUZIŃSKI PRIMULA JULIAE

Malgosiu1960 Witaj popołudniowo. ;196 U mnie przymrozku nie było,ale dość chłodno.a popołudniu deszczyk spory.
Tuipanki jeszcze u mnie śpią

bozunia Witaj kochana, najważniejsze,że mnie już znalazłaś.
Wiosna rozkwita,coraz bardziej i to też cieszy coraz mocniej.hosty wychodzą,wychodzą..ale tez jeszcze nie wszystkie w pełni są widoczne.
Tak mi się rozrosły te hosty,że kilka muszę przesadzić bo im za ciasno.a sporo chyba już mogę odsprzedać

any57 Witaj,To prawda,oczy i dusza cieszy się każdym kolorkiem,zielenią,każdym kwiatuszkiem.Jak gąbka wszystko chłoniemy

usa1276-Ulu Wiosna,to cudowna pora roku,Dla takich wyposzczonych ogrodomaniaków,to sama radość
Aj super.W pogaduchach może dodam kilka zdjątek ale może jutro bo czasu mało na wszystko
IWONA1311 Witaj Iwonko.Wiosna coraz bardziej zachwyca.Nie wiem jak jeszcze nachyłek Ruby frost przezimował.Mam nadzieję,jutro się mu przyjrzę.
anym-Aneczko Dziękuję,ja też lubię do Ciebie zaglądać
baasik-BasiuTak boćki już są
MID2006-Madziu No widzisz,nie tylko ja coś zgapię
prymulki;
Anna- Aneczko55Witaj.Dużo radości już jest ,bo coraz więcej zieleni,coraz więcej kwiatuszków,I owadziki też latają.

Dziękuję i Tobie też życzę udanego sezonu

PIERWIOSNEK GRUZIŃSKI PRIMULA JULIAE

Malgosiu1960 Witaj popołudniowo. ;196 U mnie przymrozku nie było,ale dość chłodno.a popołudniu deszczyk spory.
Tuipanki jeszcze u mnie śpią

- Helen

- Od: 30 sie 2010, o 19:47
Aniu, wiosenny
, wspaniały moment na otwarcie nowego wątku.
Prymulki teraz panoszą się w Twoim ogrodzie, fiołki piękny kolorek mają, wspomnienia hostowe urocze.
U mnie hosty też rozrastają się w niesamowitym tempie i też uszczuplam bo zagłuszają mi inne rośliny.
Prymulki teraz panoszą się w Twoim ogrodzie, fiołki piękny kolorek mają, wspomnienia hostowe urocze.
U mnie hosty też rozrastają się w niesamowitym tempie i też uszczuplam bo zagłuszają mi inne rośliny.
- usa1276
- 1000p

- Od: 22 sty 2012, o 19:30
Oj Aniu czemu wcześniej nie napisałaś że będziesz w moich stronach, Święty Krzyż to tylko 12 km ode mnie
bardzo miło by było zobaczyć się w realu
widzę że i ty narzekasz na szybko uciekający czas dziś tak sie zajęłam sadzeniem róż że nawet nie wiem kiedy przegapiłam południowa kawę i moje zwierzaki przypomniały mi o sobie i sprowadziły na ziemię

widzę że i ty narzekasz na szybko uciekający czas dziś tak sie zajęłam sadzeniem róż że nawet nie wiem kiedy przegapiłam południowa kawę i moje zwierzaki przypomniały mi o sobie i sprowadziły na ziemię
- bwoj54

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Aniu!...cudowna wiosna u Ciebie...roślinki
Uroku dodają owady, które tak precyzyjnie ujęłaś
Boćki już się zadomowiły ...czyli wiosna na całego.Hosty...przepiękne okazy
posyłam serdeczności
Uroku dodają owady, które tak precyzyjnie ujęłaś
Boćki już się zadomowiły ...czyli wiosna na całego.Hosty...przepiękne okazy
posyłam serdeczności
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Przyszła wiosna i Ania dotarła
A wiosna u Ciebie na cąłego
Jak zwykle cudne zdjecia
A wiosna u Ciebie na cąłego
Jak zwykle cudne zdjecia
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Aniu ale u Ciebie kolorowo się zrobiło, piękne prymule jakie śliczne kolorki. Jak wiem że już jest bocan to od razu robi mi się wiosennie. Bocian tak bardzo kojarzy mi się z wiosna. No tak robaczki nie próżnują i nad potomstwem pracują 
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- Wolusia
- 1000p

- Od: 12 sty 2013, o 17:37
Piękna wiosna w Twoim ogrodzie.
Czy ta żaba zamieni się w królewicza? Jeśli tak, to biegnę ją ucałować. Przepiękne fotografie