oczy już się cieszą na widok pięknych roślinek

cudowne zdjęcia i pani wiosenka taka piękna i bociek dający nadzieję. Jednym słowem ślicznie
  cudowne zdjęcia i pani wiosenka taka piękna i bociek dający nadzieję. Jednym słowem ślicznie 

Ale masz żaaaabeee. Pięknie uchwyciłaś wszystkich gości u siebie
  Ale masz żaaaabeee. Pięknie uchwyciłaś wszystkich gości u siebie  Wpisałam się czym prędzej a teraz biegnę pooglądać dokładniej co mnie ominęło
 Wpisałam się czym prędzej a teraz biegnę pooglądać dokładniej co mnie ominęło 

W świętokrzyskim było cudnie.Pogoda dopisała,Na Łasej Górze byłam.Św,Krzyż też  odwiedziła,Rytwiany i Kielce.
 W świętokrzyskim było cudnie.Pogoda dopisała,Na Łasej Górze byłam.Św,Krzyż też  odwiedziła,Rytwiany i Kielce. 
  Bocianie gniazdo mam na poprzedzającej moją działce.Widzę je z tarasu,działki Cudny widok móc obserwować jak bociany latają,lądują ,klekoczą,jak pojawiają się małe i stoją ,potem uczą się fruwać.Naprawdę super widok.
 Bocianie gniazdo mam na poprzedzającej moją działce.Widzę je z tarasu,działki Cudny widok móc obserwować jak bociany latają,lądują ,klekoczą,jak pojawiają się małe i stoją ,potem uczą się fruwać.Naprawdę super widok.  
  Fajnie,że jesteś
 Fajnie,że jesteś  Żabć coraz więcej jest,boćki chodzą po łąkach maja na co polować.
 Żabć coraz więcej jest,boćki chodzą po łąkach maja na co polować. rże inne nie próżnują
 rże inne nie próżnują  

, wspaniały moment na otwarcie nowego wątku.
 , wspaniały moment na otwarcie nowego wątku.   

bardzo miło by było zobaczyć się w realu
  bardzo miło by było zobaczyć się w realu   

Czy ta żaba zamieni się w królewicza? Jeśli tak, to biegnę ją ucałować.  Przepiękne fotografie
 Czy ta żaba zamieni się w królewicza? Jeśli tak, to biegnę ją ucałować.  Przepiękne fotografie