Ja tak sobie myślę czemu to ten mój kocur tak uwielbiał wylegiwać się pod bukszpanem
Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 23
- roza333
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 maja 2010, o 11:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 23
Pierwsze projekty super
Ja tak sobie myślę czemu to ten mój kocur tak uwielbiał wylegiwać się pod bukszpanem
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Małgosiu, dziękuję pięknie! Na szóstkę na pewno nie zasługuję, ale cieszę się, że coś w ogóle mi wychodzi 
Różyczko, dziękuję bardzo!
Kot ewidentnie wyczuł znajomy mu zapach pod bukszpanem
Różyczko, dziękuję bardzo!
Kot ewidentnie wyczuł znajomy mu zapach pod bukszpanem
- justyna_gl

- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Aguś, coraz pikniej ;) zastanawiam się jak aksonometria będzie wyglądać w ogrodzie... Fajna sprawa takie projekty. Szkoda że jak szłam na roczną architekturę wnętrz jeszcze nie miałam domu z ogródkiem. Pewnie gdybym szła teraz wybrałabym architekturę krajobrazu.
- roza333

- Od: 4 maja 2010, o 11:30
no ale żeby tak leżeć w zapachu z kuwety fee 
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
- cyganka77

- Od: 21 sie 2012, o 14:52
Aguniu, wspaniale wyszedł Ci projekt. Jestem pod wrażeniem.
Jeśli to rzeczywiście Twój pierwszy projekt, bo ja tu widzę rękę profesjonalisty
.
Jeśli to rzeczywiście Twój pierwszy projekt, bo ja tu widzę rękę profesjonalisty
-
ewazawady
- 500p

- Od: 7 kwie 2011, o 14:20
Ale mi zrobiłaś przyjemność pokazując swój projekt. Kubek z kawą w dłoń i podziwiam.
Podoba mi sie baardzo.
Kostka wycyzelowana. A co jest w lewym, górnym rogu ?
Siedlisko wybralaś nad skarpą czy pod ?
Plan domu to też Twój pomysł ?
Widzę to wszystko oczyma wyobraźni. Super !
Spokojnie czekam na legendę.
Kostka wycyzelowana. A co jest w lewym, górnym rogu ?
Siedlisko wybralaś nad skarpą czy pod ?
Plan domu to też Twój pomysł ?
Widzę to wszystko oczyma wyobraźni. Super !
Spokojnie czekam na legendę.
Pozdrawiam
Ewa
Ewa
-
MaGorzatka
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguniu - piękny rysunek, a jakie dopieszczone te drzewka
Czyli pierwsze koty za płoty
Gratulacje!
Współczuję aksonometrii, ja jestem kompletne plastyczne beztalencie, a na sam widok aksonometrii, które rysował na studiach mój M. i jego koledzy dostawałam zeza rozbieżnego!
Współczuję aksonometrii, ja jestem kompletne plastyczne beztalencie, a na sam widok aksonometrii, które rysował na studiach mój M. i jego koledzy dostawałam zeza rozbieżnego!
Aga rysunek wyglada naprawde bardzo dobrze i nie naprawde jak na pierwszy projekt absolutnie nie musisz sie niczego wstydzic
Reszte na PW
Reszte na PW
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aga, super Ci idzie to kreślenie! A tak się martwiłaś o rysunek
Bardzo ładny projekt - estetycznie naszkicowany, przejrzysty, z pomysłem i ciekawymi aranżacjami. Masz talent we krwi
Bardzo ładny projekt - estetycznie naszkicowany, przejrzysty, z pomysłem i ciekawymi aranżacjami. Masz talent we krwi
- AgaNet

- Od: 26 sie 2010, o 11:00
Aguś, nic a nic nie czuję tych moich bukszpanów
Projekt świetny, dokładny, przejrzysty
- wsiania
- 500p

- Od: 27 sty 2012, o 09:51
Śledzę po cichu Twoje radości związane ze studiami i zmianami, ale muszę na głos pochwalić rysunek
Co prawda, przyznaję się bez bicia, ja - mimo, że inżynier - narysowany dwuwymiar w przestrzeni średnio widzę, ale sam rysunek bardzo mi się podoba. A skoro to dopiero początki, to strach się bać, co będzie potem 
Moje wsiowe poczynania - c.j.d. 
gdzie diabeł nie może... tam mnie wołają
pozdrawiam, Ania
gdzie diabeł nie może... tam mnie wołają
pozdrawiam, Ania
Witam serdecznie.
Melduję, że bukszpan powąchany. Wsadziłam nos w krzak- mam co wąchać bo mamy 3 krzewy, z czego jeden mojego wzrostu.. Nic nie czułam.. Nastepnie rozerwałam jeden liść i z jego wnętrza może jakiś lekki zapach bym wyłapała- ale na pewno krzaki nie pachną tak, aby się nie dało obok nich przejść, albo otworzyć okno- a rosną przy tarasie.. Może są różne odmiany..? Na pewno różnie odbieramy zapachy-ja np. nie lubię zapachu pelargonii, nie przepadam za zapachem aksamitek..
Agnieszko- projekt wygląda super! Kochana, jak Ty tak zaczynasz, to skończysz fajerwerkami
Kawał ciężkiej pracy za Tobą- a jak pieczołowicie narysowałaś podjazd..WOW
Czytałam kiedyś, że wg feng-shui furtka nie powinna być dokładnie w linii prostej do drzwi wejściowych, tylko nieco z boku. W linii prostej energia z domu ucieka- takie czary mary, ale ja zrobiłam u siebie nieco z boku, a chodniczek będzie falować tak, jak reszta rabat w ogródku.. wg hasła Panu Bogu świeczkę, diabłu ogarek
Pozdrawiam serdecznie- za chwilę wiosna
Już dziś było całkiem nieźle, ale te pogodowe obietnice czwartku brzmią cudownie. Na razie widziałąm podtrzymanie wersji ładnego weekendu 
Melduję, że bukszpan powąchany. Wsadziłam nos w krzak- mam co wąchać bo mamy 3 krzewy, z czego jeden mojego wzrostu.. Nic nie czułam.. Nastepnie rozerwałam jeden liść i z jego wnętrza może jakiś lekki zapach bym wyłapała- ale na pewno krzaki nie pachną tak, aby się nie dało obok nich przejść, albo otworzyć okno- a rosną przy tarasie.. Może są różne odmiany..? Na pewno różnie odbieramy zapachy-ja np. nie lubię zapachu pelargonii, nie przepadam za zapachem aksamitek..
Agnieszko- projekt wygląda super! Kochana, jak Ty tak zaczynasz, to skończysz fajerwerkami
Czytałam kiedyś, że wg feng-shui furtka nie powinna być dokładnie w linii prostej do drzwi wejściowych, tylko nieco z boku. W linii prostej energia z domu ucieka- takie czary mary, ale ja zrobiłam u siebie nieco z boku, a chodniczek będzie falować tak, jak reszta rabat w ogródku.. wg hasła Panu Bogu świeczkę, diabłu ogarek
Pozdrawiam serdecznie- za chwilę wiosna
- JSZFRED

- Od: 1 lut 2008, o 18:02
Aga jestem pod wrażeniem projektu
czapki z głów, przyznaję że w sprawie "bukszpanowego zapachu" coś jest ja mam kilka szt. różnej wielkości i rosnące w różnych miejscach i faktycznie czasem cos mi zajeżdża
, raz bardziej raz mniej i co najgorsze że walczę też z okolicznymi kociakami które sobie zrobiły kocią toaletę na moim terenie i to jest walka z wiatrakami, ale może wyjasnia ten zapach bukszpanów
Bardzo ładny ogród widać, że dbasz o niego. Twoje oczko wodne też robi wrażenie chociaż na ogól nie przepadam za oczkami wodnymi to twoje mi się naprawdę podoba.
- gatita
- 500p

- Od: 15 kwie 2011, o 10:16
- Kontakt:
Aga, jestem pod wrażeniem Twojego projektu... choć i tak z góry wiedziałam, że będzie super
. Zawsze jesteś konsekwentna w swoich działaniach i jak za coś się bierzesz to z sercem i bez skakania po łebkach !
Nieustająco trzymam kciuki, choć wiemy, że przecież nie ma takiej potrzeby

Nieustająco trzymam kciuki, choć wiemy, że przecież nie ma takiej potrzeby