Kasiu,u mnie pada z przerwami i z przerwami wieje ,co do Gunnery to nie będę zachwycona jak będzie mniejsza,ale nie mam na to wpływu,jak ciut rozwiną się liście to pokażę ,bo teraz są takie bąble,pozdrawiam
Małgosiu,u mnie też wietrzno i deszczowo ,dzisiaj była przerwa w ogrodzie,miałam dużo innych spraw do załatwienia,w czwartek ma być już pięknie,miłej nocki życzę
Ewuniu 7,bardzo bym chciała,żeby tak było,ale nie wiem jak to wyjdzie,to będą babcine rabaty ,ponieważ mam do nich ogromny sentyment i do kwiatów które były u mojej babci buziaczki dla Ciebie
Marzenko ,zawsze służę pomocą ,pozdrawiam Cię gorąco
Sylwio,ja tego nie pamiętam,ponieważ mieszkałam od babci koło 60 km a dawniej nie było takich połączeń autobusowych ,ani samochodowych i do babci jeździłam tylko na całe wakacje,więc właśnie kwitły róże,ostróżki,floksy dalie,rudbekie,piwonie były ale przekwitnięte,pogoda u mnie brzydka,ale po południu bardzo się ociepliło mimo ,że dalej wiało i lało,pozdrawiam i przesyłam buziaczki
Dorotko,nic dzisiaj nie robiłam w ogrodzie ,u mnie tez paskudnie,ale od czwartku ma być pięknie i znowu wyruszymy w tany

ogrodowe,pozdrawiam i buziaczki
Gosiu,chyba w całej Polsce wieje ,ale jak się poprawi to będziemy działać ogrodowo,buziaczki ,śpij słodko