Martuś ale pięknie będzie w Twoim ogrodzie, tyle nowych rabat
Ogród Marty cz. IV
- ewunia7
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 lis 2012, o 15:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marty cz. IV
Martuś ale pięknie będzie w Twoim ogrodzie, tyle nowych rabat
- drewutnia
- 1000p

- Od: 1 gru 2011, o 13:06
Wiesz,że wczoraj 3 razy sie u Ciebie wpisywałam i bez skutku,wywalało mnie z forum.
A dziś nie pamietam co chciałam napisać
Więc tylko zaznaczam sobie ścieżkę
A dziś nie pamietam co chciałam napisać
Więc tylko zaznaczam sobie ścieżkę
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Martusiu
Ja z ogrodów jednej i drugiej babci pamietam pierwiosnki, narcyze pachnące i kwiaty na suszki tylko wyleciała mi ich nazwa
Jak u Ciebie z pogodą? Czy nadal sadzisz roślinki? Cieplutko pozdrawiam
Ja z ogrodów jednej i drugiej babci pamietam pierwiosnki, narcyze pachnące i kwiaty na suszki tylko wyleciała mi ich nazwa
Jak u Ciebie z pogodą? Czy nadal sadzisz roślinki? Cieplutko pozdrawiam
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- dorkow0

- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Martuś, witaj...
Dobrej pogody w ogrodzie Ci życzę i słoneczka...
U mnie pada i wieje, aż nie chce się nic robić w ogrodzie...
Wysłałam Ci PW...
Dobrej pogody w ogrodzie Ci życzę i słoneczka...
U mnie pada i wieje, aż nie chce się nic robić w ogrodzie...
Wysłałam Ci PW...
Witaj Marto
Cały dzień mocno wiało
Ja zajęłam się szklarenką na balkon.nasiona zaczynają wschodzić i będzie trzeba wystawiać siewki na balkon.Od czwartku ma poprawić się pogoda.Jeżeli prognozy się sprawdzą to na parę dni wyjadę na wieś 
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu,u mnie pada z przerwami i z przerwami wieje ,co do Gunnery to nie będę zachwycona jak będzie mniejsza,ale nie mam na to wpływu,jak ciut rozwiną się liście to pokażę ,bo teraz są takie bąble,pozdrawiam
Małgosiu,u mnie też wietrzno i deszczowo ,dzisiaj była przerwa w ogrodzie,miałam dużo innych spraw do załatwienia,w czwartek ma być już pięknie,miłej nocki życzę
Ewuniu 7,bardzo bym chciała,żeby tak było,ale nie wiem jak to wyjdzie,to będą babcine rabaty ,ponieważ mam do nich ogromny sentyment i do kwiatów które były u mojej babci buziaczki dla Ciebie
Marzenko ,zawsze służę pomocą ,pozdrawiam Cię gorąco
Sylwio,ja tego nie pamiętam,ponieważ mieszkałam od babci koło 60 km a dawniej nie było takich połączeń autobusowych ,ani samochodowych i do babci jeździłam tylko na całe wakacje,więc właśnie kwitły róże,ostróżki,floksy dalie,rudbekie,piwonie były ale przekwitnięte,pogoda u mnie brzydka,ale po południu bardzo się ociepliło mimo ,że dalej wiało i lało,pozdrawiam i przesyłam buziaczki
Dorotko,nic dzisiaj nie robiłam w ogrodzie ,u mnie tez paskudnie,ale od czwartku ma być pięknie i znowu wyruszymy w tany
ogrodowe,pozdrawiam i buziaczki
Gosiu,chyba w całej Polsce wieje ,ale jak się poprawi to będziemy działać ogrodowo,buziaczki ,śpij słodko

Małgosiu,u mnie też wietrzno i deszczowo ,dzisiaj była przerwa w ogrodzie,miałam dużo innych spraw do załatwienia,w czwartek ma być już pięknie,miłej nocki życzę
Ewuniu 7,bardzo bym chciała,żeby tak było,ale nie wiem jak to wyjdzie,to będą babcine rabaty ,ponieważ mam do nich ogromny sentyment i do kwiatów które były u mojej babci buziaczki dla Ciebie
Marzenko ,zawsze służę pomocą ,pozdrawiam Cię gorąco
Sylwio,ja tego nie pamiętam,ponieważ mieszkałam od babci koło 60 km a dawniej nie było takich połączeń autobusowych ,ani samochodowych i do babci jeździłam tylko na całe wakacje,więc właśnie kwitły róże,ostróżki,floksy dalie,rudbekie,piwonie były ale przekwitnięte,pogoda u mnie brzydka,ale po południu bardzo się ociepliło mimo ,że dalej wiało i lało,pozdrawiam i przesyłam buziaczki
Dorotko,nic dzisiaj nie robiłam w ogrodzie ,u mnie tez paskudnie,ale od czwartku ma być pięknie i znowu wyruszymy w tany
Gosiu,chyba w całej Polsce wieje ,ale jak się poprawi to będziemy działać ogrodowo,buziaczki ,śpij słodko
Gunerę posadziłam kiedyś, ale niestety mimo okrycia nie przetrwała zimy
Może źle ją okryłam. Będę musiała jeszcze raz spróbować.Bardzo mi się podoba.Zobaczyłam ja pierwszy raz kilka lat temu w Hamburgu w Planten un Blomen
- usa1276
- 1000p

- Od: 22 sty 2012, o 19:30
A mnie rano obudziło piękne słoneczko
a teraz zaczyna się chmurać
czyżby znowu powtórka
Pozdrawiam i miłego dnia życzę
czyżby znowu powtórka
Pozdrawiam i miłego dnia życzę
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Martusiu jaka u Ciebie pogoda, poprawia się troszkę??? widać już obiecywane ocieplenie??? U mnie nadal zimnica, szaro i co jakiś czas leje.... na szczęście nie ma już tak silnego wiatru jak wczoraj....
Miłego wieczorku, buziaki
Miłego wieczorku, buziaki
-
koziorozec

Gosiu,zobacz Gunnerę u Kasiuli 17 ,piękną ma i ona tam pisze jak ją okrywać,ale wcale nie wiadomo ,czy taką kupiłam ,na razie jest na noc okrywana ,pozdrowienia
i buziaczki
Ulciu,tak było cały dzień i słońce i chmury ,ale tak bardzo nie wiało,coś dało się zrobić w ogrodzie,chociaż to wszystko mało,ale są też inne obowiązki,buziaczki dla Ciebie
Aguś,dzisiaj trochę cieplej i bez wiatru ,nawet zaświeciło słoneczko,w ogrodzie byłam tylko na chwilę posadziłam zaległości,ale końca pracy nie widać,pozdrawiam gorąco

Ulciu,tak było cały dzień i słońce i chmury ,ale tak bardzo nie wiało,coś dało się zrobić w ogrodzie,chociaż to wszystko mało,ale są też inne obowiązki,buziaczki dla Ciebie
Aguś,dzisiaj trochę cieplej i bez wiatru ,nawet zaświeciło słoneczko,w ogrodzie byłam tylko na chwilę posadziłam zaległości,ale końca pracy nie widać,pozdrawiam gorąco
- dorkow0

- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Witaj Martuś...
U mnie dziś dużo lepsza pogoda, nawet słońce świeciło. Jednak w ogrodzie zrobiłam tylko obchód i nic więcej...
Odbierz PW...
Serdeczności...
Właśnie odebrałaś, jak pisałam do Ciebie...
U mnie dziś dużo lepsza pogoda, nawet słońce świeciło. Jednak w ogrodzie zrobiłam tylko obchód i nic więcej...
Odbierz PW...
Serdeczności...
Właśnie odebrałaś, jak pisałam do Ciebie...
- Kasiula17

- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Martuś a jak tam w ogrodzie prace są.?
U mnie tylko przesadzanie i pielenie no i nawóz w końcu dałam by cudownie rosły.
U mnie tylko przesadzanie i pielenie no i nawóz w końcu dałam by cudownie rosły.
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
U mnie też dzisiaj było lepiej. Już tylko jutro ma być chłodniej.
Liczę na ocieplenie, bo w sobotę planuje randapowanie.
Ja już chciałam zmienić ten trawnik. gdybym miała taki zwykły zachwaszczony, nie zmieniałabym, tylko walczyła z chwastami, ale ta wstrętna trawa już mnie dobijała. A zresztą straszliwie podobają mi się takie prawdziwe trawniki.
Liczę na ocieplenie, bo w sobotę planuje randapowanie.
Ja już chciałam zmienić ten trawnik. gdybym miała taki zwykły zachwaszczony, nie zmieniałabym, tylko walczyła z chwastami, ale ta wstrętna trawa już mnie dobijała. A zresztą straszliwie podobają mi się takie prawdziwe trawniki.
-
koziorozec

Dorotko,u mnie też dzisiaj lepsza pogoda,ale w ogrodzie niewiele zrobiłam ,zasadziłam 2 róże,i jeszcze parę roślin,które przyszły w tamtym tygodniu,ale deszcz mnie przegonił i nie zdążyłam zasadzić,dużo jeszcze mam sprzątania w ogrodzie,bo wszystko zostawiłam ,żeby sadzić,buziaczki dla Ciebie
Kasiu,ja do rej pory sadziłam nowe rośliny,może jutro zabiorę się za sprzątanie i muszę jeszcze swoje rośliny rozmnożyć,żeby uzupełnić nasadzenia róż i piwonii,jeszcze nic nie nawoziłam ,pozdrawiam serdecznie i buziaczki dla Ciebie
Gosiu,ja mam to samo ,ale dopóki nie skończę tego ogrodu i przestanę jeździć taczkami to może kiedyś pomyślę o trawniku,ale trochę mnie to przeraża bo ja mam dużo tego trawnika i aż się boję,i właśnie najgorszy ten perz ,bo wchodzi do rabat,pozdrawiam i dobrej nocki życzę
Kasiu,ja do rej pory sadziłam nowe rośliny,może jutro zabiorę się za sprzątanie i muszę jeszcze swoje rośliny rozmnożyć,żeby uzupełnić nasadzenia róż i piwonii,jeszcze nic nie nawoziłam ,pozdrawiam serdecznie i buziaczki dla Ciebie
Gosiu,ja mam to samo ,ale dopóki nie skończę tego ogrodu i przestanę jeździć taczkami to może kiedyś pomyślę o trawniku,ale trochę mnie to przeraża bo ja mam dużo tego trawnika i aż się boję,i właśnie najgorszy ten perz ,bo wchodzi do rabat,pozdrawiam i dobrej nocki życzę