Lejdi Marzena Nie rozumiem czemu Punia sobie poszła, nawet była karetą wożona, taka niewdzięczna. Granda ma śliczne spojrzenie , podobne do mojego Gadziora
Jeśli masz więcej zdjęć swoich pupili proszę wstawiaj, pięknie się prezentują
Marysiu Sępuś spaceruje po polach, dom ma na oku ale większość czasu spędza poza nim. W Kołobrzegu na Brylantowej mieszkał kot Nikita, maści darmokociej tylko jeszcze bardziej charakterna
Jacku No właśnie....nie wychodziłem z domu, wszystkie zdjęcia robione były z góry

Ale tylko przestało lać i już poleciałem w sad.
Dorotko Emilkę jak wygłaskam to chyba ołysieje, tak jej strasznie sierść wychodzi, bardzo go dużo nabrała na zimę , wszędzie po domu latają białe kudły

Dziś już wieje słabiej a mama do warzywnika tak się dorwała bo ją energia roznosi po grzybku tybetańskim, aż sam go zacząłem robić i efekty są pozytywne

Warzywnik już odchwaszczony, ścieżki prawie zrobione, w niedzielę albo wtorek siejemy warzywa a może nawet w piątek jak pogoda pozwoli. Miłego dnia
Ewa Jakby u mnie konar spadł to pewnie bym latał z aparatem wkoło niego

Też ostatnio prądu nie było po pół dnia 2 razy ale to w związku z montowaniem tajemniczego kabla na słupach, nikt póki co nie wie do czego ma on służyć.
Gosia Dziękuję

Preparatu takiego nie stosuję bo podkopuję korzenie ile tylko dam radę i odcinam je, to co zostanie w ziemi samo się rozłoży a jest na tyle głęboko, że nie będzie przeszkadzało w kopaniu. Sępik jak wróci zostanie wytarmoszony
Pat Tak to warzywnik. Teraz czas zrobić pod ziemniaki i wszystkie rabaty z kwiatkami. W przyszłym tygodniu chcę się zabrać za tą z ostróżkami do wysyłki bo już ładnie zaczęły wyrastać.
A dziś zrobiłem siewy kwiatków
Posiałem 4 rodzaje astrow, szarłat Tricolor, dziwaczki, 2 torebki lwich paszczy, rącznik, kapusty, wsadziłem do doniczek rudbekię czerwoną i funkię Blue Angel i dziś wyszły 2 pierwsze mieczyki od
Marty Marginetki z malutkich cebulek

- z prawej i lewej strony zdjęcia
Od kilku dni przychodzi taki kot ale niestety nie chce się oswoić