Ogródek KaRo cz.3
- Aza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lut 2008, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Milo poogladac twoje cyklameny, tu akurat poczatek wiosny kwitna drzewa owocowe, ale jest zimno, zmarzlam chodzac po miescie i siadlam zobaczyc co w domu, aTwoj ogródek jest mi najblizszy, dziewczyna ktora miala wstawiac zdjecia i informacje z zakopanego podobno nie potrafi... Przebacz ortografie, w hiszpanskim sa inne litery i do tego za kazdym razem siadam przy inaczej zdezelowanej klawiaturze, teraz siedze w schronisku mlodziezowym pojutrze w koncu polece do domu.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Oooo Olgo!
Jak miło,ze wpadłaś do mnie!
Proszę grzej sie również kolorami moich kwiatów...
mimo,ze prawie już jesień ,róże i rośliny tarasowe kwitną u mnie pięknie.

Ciesze się,że już wracasz,zdążysz jeszcze nacieszyć sie piękną i ciepłą naszą jesienią ,
która w naszych górach jest najpiękniejsza na świecie.
Nie oznacza to,ze nie chciałabym zobaczyć innych zakątków świata ,o nie.
Globtroterką już raczej nie będę ale świata jestem ciekawa i popatrzeć na zdjęcia z innych części świata moge i chcę ,będzie to kolejna przyjemność.
Dlatego niecierpliwie już czekam na Twój powrót bo nie dość ,że pokażesz nam kawał wielkiego świata
to również sprawisz mi nie jeden raz wielką radość pokazując zdjęcia z Twoich wyjść w Tatry.
Tak więc Olgo grzej sie i jednocześnie myśl o naszej ciepłej pięknej jesieni o niedługim powrocie do domu i na forum.
Ciekawa jestem jak Twoje psiaki tęsknią za Tobą,jak Cię przywitają
Papa do zobaczenia

Jak miło,ze wpadłaś do mnie!
Proszę grzej sie również kolorami moich kwiatów...
mimo,ze prawie już jesień ,róże i rośliny tarasowe kwitną u mnie pięknie.

Ciesze się,że już wracasz,zdążysz jeszcze nacieszyć sie piękną i ciepłą naszą jesienią ,
która w naszych górach jest najpiękniejsza na świecie.
Nie oznacza to,ze nie chciałabym zobaczyć innych zakątków świata ,o nie.
Globtroterką już raczej nie będę ale świata jestem ciekawa i popatrzeć na zdjęcia z innych części świata moge i chcę ,będzie to kolejna przyjemność.
Dlatego niecierpliwie już czekam na Twój powrót bo nie dość ,że pokażesz nam kawał wielkiego świata
to również sprawisz mi nie jeden raz wielką radość pokazując zdjęcia z Twoich wyjść w Tatry.
Tak więc Olgo grzej sie i jednocześnie myśl o naszej ciepłej pięknej jesieni o niedługim powrocie do domu i na forum.
Ciekawa jestem jak Twoje psiaki tęsknią za Tobą,jak Cię przywitają

Papa do zobaczenia

- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Dziewczyny cześć!
Moje róże wchodzą w kolejna fazę kwitnienia ,maja dużo pąków.
Znowu w ogrodzie widać kolory .
Czerwona róża jest bardzo aksamitna ,raczej szkarłatna w kolorze , piękna.

Jednak czarna plamistość nie odpuszcza w tym roku u mnie .
Raz te innym razem tamte krzewy są nękane,okropność.
Jedna z "czarnych" jest zupełnie pozbawiona liści,druga rosnąca obok właśnie wchodzi w fazę rozkwitu pąków.

Moje róże wchodzą w kolejna fazę kwitnienia ,maja dużo pąków.
Znowu w ogrodzie widać kolory .
Czerwona róża jest bardzo aksamitna ,raczej szkarłatna w kolorze , piękna.

Jednak czarna plamistość nie odpuszcza w tym roku u mnie .
Raz te innym razem tamte krzewy są nękane,okropność.
Jedna z "czarnych" jest zupełnie pozbawiona liści,druga rosnąca obok właśnie wchodzi w fazę rozkwitu pąków.
Krysiu, jak bardzo mi brakowało Twojego ogrodu, Twoich mądrych wskazówek i doświadczenia! Nic nie rosło tak jak chciałam, ale za to chwasty rosły w tempie zastraszającym, teraz się przekonałam, że w przyszłym roku muszę zasadniczo zmienić koncepcję mojego ogrodu kwiatowego, bo nawet będąc non stop na działce nie dam rady wygrać z chwastami na tak dużym obszarze! Za to u Ciebie jak zawsze pięknie, bajecznie kolorowo i tak... zdrowo!
- rosiowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 15:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Krysiu, róże nieziemskie. Niestety nie jesteś osamotniona w walce z czarną plamistością 

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki