Ewuniu witam Tu jest multum prymulek - i jakie kolorowe Patrycjo Tu wszędzie kolorowe prymulki albo bratki
Dziękuję i pozdrawiam Elu Dzięki wielkie Tu wszędzie jest kolorowo Jadziu Fajnie że Ci się podoba Dziękuję Ci bardzo JadziuDzięki muszę go przyuczać - niech pokocha kwiaty Dotrze ciepełko i do nas- was nie wiem jak napisać . Bożenko Tak jest - z wnusiem spacerujemy i podziwiamy wiosnę
Już nie długo i do Was dotrą takie widoki
Tereniu palmy i pierwiosnki, ale połączenie! U nas chłodniej wiosna przystopowała, więc grzej się w słoneczku. Ten smoczek to Twój wnusio? cieszcie się sobą
Witaj Tereniu
Piękną mi zrobiłaś niespodziankę swymi pozdrowieniami z wyspy Jersey
Widoki zapierające dech w piersi na super zdjęciach i aż wierzyć się nie chce,że tam u Ciebie wiosna
Nie wiem jak długo wytrzymam ale koniecznie będę musiał przy okazji odwiedzić to rajskie miejsce-a może wpadnę tam jutro i pospacerujemy sobie razem - jak na razie to tylko plany ale byłaby niespodziana jakbyśmy się przypadkowo spotkali na spacerze na Jersey
Odpoczywaj i korzystaj z kąpieli słonecznych a przy okazji w wolnych chwilach wklejaj kolejne bajecznie kolorowe zdjęcia
Odwzajemniam pozdrowienia
Witam cieplutko wszystkich odwiedzających mój wątek Marysiu Ten smoczek to mój wnuczek Cudowny - bo mój
Dobrze że wiosna trochę przystopowała bo było by mi szkoda , że nie jestem na działce , ale córcia też ma ogródek - duży , jest gdzie pracować
Trzymaj się i kuruj - powodzenia Marzenko dzięki dla mnie to też jest najpiękniejszy kwiatuszek
Tutaj wiosna w pełni Beatko nie plastikowe - ja je wymacałam a nawet patrzyłam czy nie ma nasionek Arku witam
Cieszę się że to była miła niespodzianka W realu widoki tutaj jeszcze ładniejsze - dobrze wiesz że ja nie umiem ładnych zdjęć robić
Jutro to znaczy dzisiaj - czy na weekend wpadasz ??? ale by było miło spotkać kogoś znajomego i ceniącego piękno kwiatów i krzewów
Dziękuję bardzo , pozdrawiam i zapraszam Iwonko Witam i dziękuję
Wiosna , wiosna
Kamelie tutaj wszędzie kwitną , różne kolory i krzewy i w formie drzewek - cudnie to wygląda .
Beatko ja nie chcę dobijać - chcę abyś oko pocieszyła Dorotko Witam . Wnusio już duży i cieszy się że babcia go zabiera na spacerki do ogrodów i parków . Kameli tu jest moc , postaram się zrobić zdjęcia innym kolorom Beatko TU JEST PIĘKNIE
Wrócę do moich kwiatuszków - szkoda żeby zmarniały
Pozdrawiam WAS serdecznie i dziękuję z odwiedziny
Tereniu - cudnie u Twojej córci. To chyba najlepszy moment na odwiedziny u niej, nic nie tracisz, a ile zyskujesz. Wnusio cudny i nie tylko dlatego, że Twój! Jak ma na imię. Kocham facecików od 0 do 10. Serdeczności - Halina.
Gosiu Właśnie o to mi chodziło - wiosna do mnie nie chciała przyjść to ja poleciałam za nią
Kolorowo jest tutaj - wszędzie Jadziu Jak u was tak będzie to wracam chcę dwa razy przeżyć wiosnę Marysiu Cieszę się że wszystko w porządku - warunki i pogoda to chyba dwie najważniejsze rzeczy , resztę to Ty sobie zorganizujesz
Ja macham Ci z Jersey Halinko I Tobie macham z Jersey Dziękuję Ci bardzo
Wnuczek ma na imię ETHAN - Robert . Tak to sobie wymyśliłam żeby nic nie stracić z wiosny w moim ogródku , myślę że nie będzie za późno na wysiewanie jak wrócę .
Pozdrawiam serdecznie