Jak mi się uda zrobię dziś zdjęcia przebiśniegom i może coś jeszcze mi wpadnie w oko

Wczoraj rozpaliłam ognisko i spaliłam suche , jesienne chwasty , które wycięłam ostatnio , ale jeszcze duuuużo przede mną

robię etapami na tyle, na ile czas pozwala, ale i tak się cieszę, że chociaż coś się rusza , małe rzeczy , a cieszą

. I jesteśmy sąsiadkami mając na uwadze województwo, bo ja nie wiem, gdzie jest Twoja miejscowość. Przybliżysz?
 . I jesteśmy sąsiadkami mając na uwadze województwo, bo ja nie wiem, gdzie jest Twoja miejscowość. Przybliżysz?  Studnia cudowna, drzewa w sadzie super. Naprawdę, będzie pięknie, a ja na pewno będę zaglądała, bo uwielbiam takie klimaty.
 Studnia cudowna, drzewa w sadzie super. Naprawdę, będzie pięknie, a ja na pewno będę zaglądała, bo uwielbiam takie klimaty. 
 . Faaajnie masz. Dziki do Was nie przychodzą? Albo inne zwierzątka?
. Faaajnie masz. Dziki do Was nie przychodzą? Albo inne zwierzątka?
 Bo jeszcze dluga droga przed nami, choc ta robota chyba nigdy nie jest skonczona. A na kulig sie zapisuje.
 Bo jeszcze dluga droga przed nami, choc ta robota chyba nigdy nie jest skonczona. A na kulig sie zapisuje. 
  dziki widziałam na drodze asfaltowej jak z pola na pole przebiegały , a sarenki widuję na polu przy dróżce piaszczystej do nas
  dziki widziałam na drodze asfaltowej jak z pola na pole przebiegały , a sarenki widuję na polu przy dróżce piaszczystej do nas   

odchwaszczałam dziś kawałek, może ze 3 m2, takim przyrządem za 5 zł z L i tak mnie dłoń teraz boli
 odchwaszczałam dziś kawałek, może ze 3 m2, takim przyrządem za 5 zł z L i tak mnie dłoń teraz boli   

maliny , jeżyny, poziomki i borówki mam na działce
  maliny , jeżyny, poziomki i borówki mam na działce  

dobrze, że krokusy ocalały- będą cieszyły oko na wiosnę- czyli już niedługo
 dobrze, że krokusy ocalały- będą cieszyły oko na wiosnę- czyli już niedługo 
 )
 ) 
  ?
 ?