Kawałek szczęścia
- cyganka77
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 sie 2012, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kawałek szczęścia
Zuziu, Justynko dziękuję w imieniu wykonawców, przekażę na pewno
.

- MariaWy
- 1000p
- Od: 3 lip 2011, o 22:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Asiu skrzynie superaśne
a jeszcze zaimpregnowane takimi rączkami wytrzymają lata .

Skrzynie świetnie wyszły, Asieńko!
Ładny kolor bejcy, taki elegancki. Gotujesz się do sezonu 'pełną gębą' - tak trzymaj!
Ja też mam trzy spore skrzynie drewniane i jestem przezadowolona z roli, jaką spełniają.
Pozdrowienia!
Ładny kolor bejcy, taki elegancki. Gotujesz się do sezonu 'pełną gębą' - tak trzymaj!
Ja też mam trzy spore skrzynie drewniane i jestem przezadowolona z roli, jaką spełniają.
Pozdrowienia!
No no, masz te skrzynie wypaśne
u mnie w ogrodzie stoi dość pokaźna piaskownica i jak wnuczęta z niej wyrosną to pewnie też przerobię ją na rabatkę
..o jejku jaka u mnie mgła i ponuro za oknem i jakoś ciemno jest jeszcze, że chyba drugą kawusię sobie strzykawką teraz zaserwuję, bo ta wypita nic nie pobudziła mnie do życia

..o jejku jaka u mnie mgła i ponuro za oknem i jakoś ciemno jest jeszcze, że chyba drugą kawusię sobie strzykawką teraz zaserwuję, bo ta wypita nic nie pobudziła mnie do życia

- cyganka77
Marysiu, Aguniu, Bogusiu, dziękuję w imieniu pana eMa. Wczoraj, gdy mu pokazałam wpisy, to prawie w pawia się przemienił
. Aby tylko w piórka mi nie obrósł, bo jeszcze roboty trochę dla niego mam
.
Pozdrawiam i miłego dzionka!

Pozdrawiam i miłego dzionka!
- roza333
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
Asiu M na pewno będzie chętnie prace przez Ciebie zlecone wykonywał bo czuje się doceniony 

Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Ach te chłopy nasze, ciągle ich trzeba chwalić, a nas jak stoimy przy kociołkach i pitrasimy, żeby ich podniebienia popieścić, to nas nie chwalą, bo twierdzą, że to nasz obowiązek jest 

Asiu piękne skrzynie
ale widzę ,że masz jeszcze na oknach folię producencką - ściągnij jak najszybciej - przynajmniej od zewnątrz , bo jak je słoneczko przygrzeje to będzie problem z mozolnym oczyszczaniem kleju 

- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Właśnie Ja również się zastanawiam nad taką podwyższoną rabatką

Pomocnica przy pracy, jaka uśmiechnięta

Pauli
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"

- cyganka77
Witajcie.
Justynko, masz rację. A szczególnie chce robić, gdy mu coś z tego wychodzi. Zaznaczam, że właściwie to są jego pierwsze razy w pracach z drzewem. Ma na swoim koncie jeszcze huśtawkę, ale to pokażę za jakiś czas, bo na razie jest zdemontowana.
Bogusiu, oj tak
. Chociaż nie powiem, mnie docenia, gdy ugotuję coś dobrego. A że gotowanie to taka moja pierwsza wielka miłość, to i często słyszę pochwały, ale jak się chce coś osiągnąć to trzeba przez żołądek
.
Alicjo, dziękuję bardzo
.
Iwonko za pochwałę skrzyni podziękuję
. Folie na zewnątrz od razu zdjęliśmy, są tylko te w środku, ale czekamy na wylewki (a to już w sobotę za tydzień), a później będzie odklejanie taśm wewnętrznych i mycie okien.
Paulinko dziękuję
. Też się długo zastanawiałam, a teraz nadszedł czas realizacji
.
Justynko, masz rację. A szczególnie chce robić, gdy mu coś z tego wychodzi. Zaznaczam, że właściwie to są jego pierwsze razy w pracach z drzewem. Ma na swoim koncie jeszcze huśtawkę, ale to pokażę za jakiś czas, bo na razie jest zdemontowana.
Bogusiu, oj tak

Alicjo, dziękuję bardzo

Iwonko za pochwałę skrzyni podziękuję

Paulinko dziękuję

- cyganka77
Jutro jeśli pogoda i zdrowie pozwoli to bierzemy się za ogródek. Boli mnie gardło i z nosa cieknie, ale mam nadzieję, że do jutra przejdzie choć trochę.
Moje przesadzone pelasie. Jestem z nich dumna, bo ładnie rosną, a pierwszy raz je posiałam.

Mix bazylii wyszedł z ziemi. Mam gdzieś jeszcze zebrane nasionka bazylii cytrynowej, tylko muszę je znaleźć.

A to moje urodzinowo-walentynkowo-dniukobietowe prezenty, które jutro wędrują na działkę.

Moje przesadzone pelasie. Jestem z nich dumna, bo ładnie rosną, a pierwszy raz je posiałam.

Mix bazylii wyszedł z ziemi. Mam gdzieś jeszcze zebrane nasionka bazylii cytrynowej, tylko muszę je znaleźć.

A to moje urodzinowo-walentynkowo-dniukobietowe prezenty, które jutro wędrują na działkę.

-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Asiu- widzę ,że pełna wanna roślin
Pomyślałam,że to dobry pomysł,wsypać ziemi i donica gotowa

Pomyślałam,że to dobry pomysł,wsypać ziemi i donica gotowa

A moje pelasie rosną sobie przez całą zimę na rabatce przed tarasem. Takie małe, gdzieś na jesień się wysiały, puściły listki i na dzień dzisiejszy nic się nie zmieniło. Zielone i zdrowe.
Co do zdrowia, oj też tylko czekam kiedy mnie córcia zarazi, ale czosnek łykam nie ząbkami, a główkami...