.
 .Kawałek szczęścia
- cyganka77
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 21 sie 2012, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kawałek szczęścia
Zuziu, Justynko dziękuję w imieniu wykonawców, przekażę na pewno   .
 .

.
 .- MariaWy
- 1000p 
- Od: 3 lip 2011, o 22:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Asiu skrzynie superaśne  

a jeszcze zaimpregnowane takimi rączkami wytrzymają lata .

a jeszcze zaimpregnowane takimi rączkami wytrzymają lata .Re: Kawałek szczęścia
Skrzynie świetnie wyszły, Asieńko!
Ładny kolor bejcy, taki elegancki. Gotujesz się do sezonu 'pełną gębą' - tak trzymaj!
Ja też mam trzy spore skrzynie drewniane i jestem przezadowolona z roli, jaką spełniają.
Pozdrowienia!

Ładny kolor bejcy, taki elegancki. Gotujesz się do sezonu 'pełną gębą' - tak trzymaj!
Ja też mam trzy spore skrzynie drewniane i jestem przezadowolona z roli, jaką spełniają.
Pozdrowienia!
No no, masz te skrzynie wypaśne  u mnie w ogrodzie stoi dość pokaźna piaskownica i jak wnuczęta z niej wyrosną to pewnie też przerobię ją na rabatkę
 u mnie w ogrodzie stoi dość pokaźna piaskownica i jak wnuczęta z niej wyrosną to pewnie też przerobię ją na rabatkę  

..o jejku jaka u mnie mgła i ponuro za oknem i jakoś ciemno jest jeszcze, że chyba drugą kawusię sobie strzykawką teraz zaserwuję, bo ta wypita nic nie pobudziła mnie do życia

u mnie w ogrodzie stoi dość pokaźna piaskownica i jak wnuczęta z niej wyrosną to pewnie też przerobię ją na rabatkę
 ..o jejku jaka u mnie mgła i ponuro za oknem i jakoś ciemno jest jeszcze, że chyba drugą kawusię sobie strzykawką teraz zaserwuję, bo ta wypita nic nie pobudziła mnie do życia

- cyganka77
Marysiu, Aguniu, Bogusiu, dziękuję w imieniu pana eMa. Wczoraj, gdy mu pokazałam wpisy, to prawie w pawia się przemienił   . Aby tylko w piórka mi nie obrósł, bo jeszcze roboty trochę dla niego mam
 . Aby tylko w piórka mi nie obrósł, bo jeszcze roboty trochę dla niego mam   .
 .
Pozdrawiam i miłego dzionka!

. Aby tylko w piórka mi nie obrósł, bo jeszcze roboty trochę dla niego mam
 . Aby tylko w piórka mi nie obrósł, bo jeszcze roboty trochę dla niego mam   .
 .Pozdrawiam i miłego dzionka!
- roza333
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
Asiu M na pewno będzie chętnie prace przez Ciebie zlecone wykonywał bo czuje się doceniony  

Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna 
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333

Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Ach te chłopy nasze, ciągle ich trzeba chwalić, a nas jak stoimy przy kociołkach i pitrasimy, żeby ich podniebienia popieścić, to nas nie chwalą, bo twierdzą, że to nasz obowiązek jest 

Asiu  piękne skrzynie   ale widzę ,że masz jeszcze na oknach folię producencką - ściągnij jak najszybciej - przynajmniej od zewnątrz , bo jak je słoneczko przygrzeje to będzie problem z mozolnym oczyszczaniem kleju
  ale widzę ,że masz jeszcze na oknach folię producencką - ściągnij jak najszybciej - przynajmniej od zewnątrz , bo jak je słoneczko przygrzeje to będzie problem z mozolnym oczyszczaniem kleju  

ale widzę ,że masz jeszcze na oknach folię producencką - ściągnij jak najszybciej - przynajmniej od zewnątrz , bo jak je słoneczko przygrzeje to będzie problem z mozolnym oczyszczaniem kleju
- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
 Witaj Aśiu Bardzo fajne te skrzynie
 Witaj Aśiu Bardzo fajne te skrzynie  
 Właśnie Ja również się zastanawiam nad taką podwyższoną rabatką

Pomocnica przy pracy, jaka uśmiechnięta

Pauli  "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
  "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"

"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
  "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"- cyganka77
Witajcie.
Justynko, masz rację. A szczególnie chce robić, gdy mu coś z tego wychodzi. Zaznaczam, że właściwie to są jego pierwsze razy w pracach z drzewem. Ma na swoim koncie jeszcze huśtawkę, ale to pokażę za jakiś czas, bo na razie jest zdemontowana.
Bogusiu, oj tak . Chociaż nie powiem, mnie docenia, gdy ugotuję coś dobrego. A że gotowanie to taka moja pierwsza wielka miłość, to i często słyszę pochwały, ale jak się chce coś osiągnąć to trzeba przez żołądek
 . Chociaż nie powiem, mnie docenia, gdy ugotuję coś dobrego. A że gotowanie to taka moja pierwsza wielka miłość, to i często słyszę pochwały, ale jak się chce coś osiągnąć to trzeba przez żołądek   .
 .
Alicjo, dziękuję bardzo .
 .
Iwonko za pochwałę skrzyni podziękuję . Folie na zewnątrz od razu zdjęliśmy, są tylko te w środku, ale czekamy na wylewki (a to już w sobotę za tydzień), a później będzie odklejanie taśm wewnętrznych i mycie okien.
. Folie na zewnątrz od razu zdjęliśmy, są tylko te w środku, ale czekamy na wylewki (a to już w sobotę za tydzień), a później będzie odklejanie taśm wewnętrznych i mycie okien.
Paulinko dziękuję . Też się długo zastanawiałam, a teraz nadszedł czas realizacji
. Też się długo zastanawiałam, a teraz nadszedł czas realizacji   .
 .

Justynko, masz rację. A szczególnie chce robić, gdy mu coś z tego wychodzi. Zaznaczam, że właściwie to są jego pierwsze razy w pracach z drzewem. Ma na swoim koncie jeszcze huśtawkę, ale to pokażę za jakiś czas, bo na razie jest zdemontowana.
Bogusiu, oj tak
 . Chociaż nie powiem, mnie docenia, gdy ugotuję coś dobrego. A że gotowanie to taka moja pierwsza wielka miłość, to i często słyszę pochwały, ale jak się chce coś osiągnąć to trzeba przez żołądek
 . Chociaż nie powiem, mnie docenia, gdy ugotuję coś dobrego. A że gotowanie to taka moja pierwsza wielka miłość, to i często słyszę pochwały, ale jak się chce coś osiągnąć to trzeba przez żołądek   .
 .Alicjo, dziękuję bardzo
 .
 .Iwonko za pochwałę skrzyni podziękuję
 . Folie na zewnątrz od razu zdjęliśmy, są tylko te w środku, ale czekamy na wylewki (a to już w sobotę za tydzień), a później będzie odklejanie taśm wewnętrznych i mycie okien.
. Folie na zewnątrz od razu zdjęliśmy, są tylko te w środku, ale czekamy na wylewki (a to już w sobotę za tydzień), a później będzie odklejanie taśm wewnętrznych i mycie okien.Paulinko dziękuję
 . Też się długo zastanawiałam, a teraz nadszedł czas realizacji
. Też się długo zastanawiałam, a teraz nadszedł czas realizacji   .
 .- cyganka77
Jutro jeśli pogoda i zdrowie pozwoli to bierzemy się za ogródek. Boli mnie gardło i z nosa cieknie, ale mam nadzieję, że do jutra przejdzie choć trochę. 
Moje przesadzone pelasie. Jestem z nich dumna, bo ładnie rosną, a pierwszy raz je posiałam.

Mix bazylii wyszedł z ziemi. Mam gdzieś jeszcze zebrane nasionka bazylii cytrynowej, tylko muszę je znaleźć.

A to moje urodzinowo-walentynkowo-dniukobietowe prezenty, które jutro wędrują na działkę.

Moje przesadzone pelasie. Jestem z nich dumna, bo ładnie rosną, a pierwszy raz je posiałam.

Mix bazylii wyszedł z ziemi. Mam gdzieś jeszcze zebrane nasionka bazylii cytrynowej, tylko muszę je znaleźć.

A to moje urodzinowo-walentynkowo-dniukobietowe prezenty, które jutro wędrują na działkę.

- 
				e-babcia
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Asiu- widzę ,że pełna wanna roślin  

Pomyślałam,że to dobry pomysł,wsypać ziemi i donica gotowa

Pomyślałam,że to dobry pomysł,wsypać ziemi i donica gotowa

A moje pelasie rosną sobie przez całą zimę na rabatce przed tarasem. Takie małe, gdzieś na jesień się wysiały, puściły listki i na dzień dzisiejszy nic się nie zmieniło. Zielone i zdrowe.   Co do zdrowia, oj też tylko czekam kiedy mnie córcia zarazi, ale czosnek łykam nie ząbkami, a główkami...
 Co do zdrowia, oj też tylko czekam kiedy mnie córcia zarazi, ale czosnek łykam nie ząbkami, a główkami...

Co do zdrowia, oj też tylko czekam kiedy mnie córcia zarazi, ale czosnek łykam nie ząbkami, a główkami...