Aguś, witaj!Ja czytałam o ambitnych planach na edukację w branży ogrodniczej! Świetny pomysł
Dzień na Gardenii bardzo udany, powyżej efekty
Majutku, większość z nowości będzie dostępna jesienią
Grażynko, fajne te łupy, bo wszystko się przyda wiosną w ogrodzie

A ile radochy! Bezcenne
Pauli, witaj! Ojej, kopę lat! Zgubiłam Cię, ale cieszę się, że Ty mnie odnalazłaś

Pamiętam, że byłaś na etapie przygotowań do ślubu, gdy ja stawiałam pierwsze kroki na Forum, w 2011r. Miło, że jesteś
Basiu, szkoda, że nie dotarłaś z M na Gardenię, byłoby miło się spotkać

Tulipany to jednak miły gest, daruj mu?.
Agnieszko, pytałam o bruzdownice, fachowca z Uniwersytetu Przyrodniczego. Nie ma skutecznej chemii na rynku, jak twierdzi. Pozostaje ręczne wybieranie tego dziadostwa, albo lepy
Na mączniaka polecał - Mildex, na czarną plamistość - Falcon, a na przędziorka - Envidor. Wszystkie środki z ofert firmy Bayer, sponsora.
Monia, Gardenia to przede wszystkim wystawy, porady, nowości na rynku. Zakuoy były możliwe dopiero po zakończeniu głównych targów, gdy wyprzedawali wystawy (dzisiaj po południu) i na kiermaszu. Nie nastawiałam się na zakupy roślin, ale wróciłam z pełnym bagażnikiem ;-)) Głównie gratisy
Alexia, tak, wiem, że Cwik ma je w ofercie. Rozmawiałyśmy z nim w czasie Targów. Były nawet do kupienia na ich stoisku, wszystkie nowości z serii Parfuma. Nie skusiłam się, bo miejsca nie mam na nowe szaleństwa.
H. Christiana kupiłam w zeszłym roku, podobała mi się najbardziej. Zaskoczeniem było dla nas poszerzenie oferty Chodunów, bo na nowości Kordesa dotychczas wyłączność miał Ćwik, dlatego o tym napisałam.
Ewa, dopóki nie zobaczę tych Parfum na żywo, nie kupię kolejnych. Ciekawa jestem jak się spiszą. Najpierw przetestuję H.
Christiana. Gardenia super
Linetko, relacja powyżej
Bozuniu, ja dziękuję za sadzoneczki

Piękne bukszpany złowiłyśmy