Strasznie jestem ciekaw czy ten największy mi zakwitnie na jesieni bo jak widać chyba kwitł wcześniej, tylko nie wiem jak był zimowany bo mam go krótko, a to chyba ma wpływ na kwitnienie
 Strasznie jestem ciekaw czy ten największy mi zakwitnie na jesieni bo jak widać chyba kwitł wcześniej, tylko nie wiem jak był zimowany bo mam go krótko, a to chyba ma wpływ na kwitnienie  

słyszałem, że wschodzą bardzo łatwo i dosyć szybko ale ciężko je potem utrzymać ale może Tobie się uda
  słyszałem, że wschodzą bardzo łatwo i dosyć szybko ale ciężko je potem utrzymać ale może Tobie się uda   Oczywiście podziel się potem fotkami
  Oczywiście podziel się potem fotkami  

niestety po tygodniu padły. W sumie to teraz to nawet się dziwie że mi wówczas wyszły bo były posiane do zwyklej ziemi kwiatowej i zraszane były ubogo i bez żadnego przykrycia
  niestety po tygodniu padły. W sumie to teraz to nawet się dziwie że mi wówczas wyszły bo były posiane do zwyklej ziemi kwiatowej i zraszane były ubogo i bez żadnego przykrycia 

,siejesz w najlepszym miesiącu według mnie .
  ,siejesz w najlepszym miesiącu według mnie .

10 już jest zielonych, a dużo nasionek ma korzonka, i jest jeszcze trochę które  jeszcze nie puściły
  10 już jest zielonych, a dużo nasionek ma korzonka, i jest jeszcze trochę które  jeszcze nie puściły   

I oczywiście trzymam mocno kciuki!
 I oczywiście trzymam mocno kciuki!