Działka na Kaszubach - siódmy rok na Forum
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Działka na Kaszubach - siódmy rok na Forum
Olu i my jutro wybieramy się na działkę.W takim razie do zobaczenia.
- kania
- Od: 25 maja 2009, o 10:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marysiu, no to sobie pożartowałyśmy "na bogato"
. W moim przypadku to tylko właśnie pożartować sobie mogę
. Co do Fidela na sztachetach, to wszystko by się zgadzało - wlazł kotek na płotek...
.
Jak dziewczynki przyjadą do Babci, to polecam Ci Marysiu z całego serca Muzeum Morskie w pobliżu Żurawia nad Motławą i Centrum Eksperyment w Gdyni. W obu tych miejscach jest świetna zabawa dla dzieci w tym wieku i ciekawe rzeczy do zobaczenia i wypróbowania również dla dorosłych. Mniej rozbudowane ale również interesujące są wystawy na gdańskich Fortach Napoleońskich (Centrum Hewelianum), które polecam zwłaszcza latem, tym bardziej, że zorganizowali tam również w pobliżu ogród różany
.

Jak dziewczynki przyjadą do Babci, to polecam Ci Marysiu z całego serca Muzeum Morskie w pobliżu Żurawia nad Motławą i Centrum Eksperyment w Gdyni. W obu tych miejscach jest świetna zabawa dla dzieci w tym wieku i ciekawe rzeczy do zobaczenia i wypróbowania również dla dorosłych. Mniej rozbudowane ale również interesujące są wystawy na gdańskich Fortach Napoleońskich (Centrum Hewelianum), które polecam zwłaszcza latem, tym bardziej, że zorganizowali tam również w pobliżu ogród różany

- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Grażynko - miło było pogadać po tak długim czasie. Jestem ciekawa czy Ola dojechała? No i do zobaczenia we wtorek
Olu - zobaczymy się następnym razem
Kasiu - dzięki za namiary do tych atrakcyjnych miejsc dla dzieci;:196
================================================
Kochani moi - byłam dzisiaj na działce i zobaczyłam pierwsze w tym roku kwiaty, a tak naprawdę to pączki( ale kolorek już widać
)
- miodunki i przebiśniega
Ja sobie postanowiłam, że jak coś zakwitnie na mojej działce to otworzę nowy wątek. Niestety mam pewne problemy z kompem - nie mogę obrabiać ani zmniejszać zdjęć, a więc nowy wątek otworzę jak będę miała w pełni sprawnego laptopa.

Olu - zobaczymy się następnym razem

Kasiu - dzięki za namiary do tych atrakcyjnych miejsc dla dzieci;:196
================================================
Kochani moi - byłam dzisiaj na działce i zobaczyłam pierwsze w tym roku kwiaty, a tak naprawdę to pączki( ale kolorek już widać

- miodunki i przebiśniega

Ja sobie postanowiłam, że jak coś zakwitnie na mojej działce to otworzę nowy wątek. Niestety mam pewne problemy z kompem - nie mogę obrabiać ani zmniejszać zdjęć, a więc nowy wątek otworzę jak będę miała w pełni sprawnego laptopa.
- anka93
- Od: 5 paź 2008, o 17:40
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To ja Marysiu pojawie sie na dobre w Twoim nowym watku
Pozdrawiam Beata

Pozdrawiam Beata
- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Beatko - zapraszam Cię serdecznie
A moderatora proszę o zamknięcie wątku.

A moderatora proszę o zamknięcie wątku.