Doświetlenie zrobię w przyszłym roku, bo teraz z różnych powodów nie dam rady. Zastanawiam się natomiast czy te białe pędy oderwać i poczekać na nowe, czy pozwolić im się zazielenic "samoistnie"?

Ale w tym roku spróbuję "na połowę". Część oberwę i zobaczę a drugą część pozostawię. Myślę, że w przyszłym roku wszystko będzie dla mnie wiadomo, no może prawie wszystko.
  Ale w tym roku spróbuję "na połowę". Część oberwę i zobaczę a drugą część pozostawię. Myślę, że w przyszłym roku wszystko będzie dla mnie wiadomo, no może prawie wszystko. 

; a datura na zdjęciu śliczna
 ; a datura na zdjęciu śliczna  
 , ładnie się ukorzeniły to prawda, ale cały parapet zastawiony daturami.
 , ładnie się ukorzeniły to prawda, ale cały parapet zastawiony daturami. 

wskazałeś w swojej poradzie że najlepiej kupić na jesieni jednak jest to ryzykowne ponieważ mogę przemarznąć.
 wskazałeś w swojej poradzie że najlepiej kupić na jesieni jednak jest to ryzykowne ponieważ mogę przemarznąć. 

To zależy w jakich warunkach teraz jest przechowywana, jeśli jest jasno to tak, tylko w b małych dawkach, natomiast jeśli ciemno to nie. Na wystawienie na zewnątrz lub do ziemi za wcześnie.Gorga pisze:Andrzeju
Mam tylko jeszcze pytanie, czy zacząć je JUŻ nawozić? mam nawóz typowy do datury.
Mają juz pierwsze listki jedne mają drobne inne trochę większe.

.
 .