Ogródek Robaczka cz.12

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek Robaczka cz.12

Post »

Kasiu dziękuję bardzo za miłe słowa o moich wianuszkach ;:196 Ja jeszcze nie robiłam..... na razie się przymierzam i coraz bardziej nabieram ochoty, żeby się za nie wziąć.... więc pewnie już niedługo 8-)
Buziaki :wit
slanka-flora
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 3 gru 2011, o 09:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ładny przegląd kiełków :wit
U mnie podobnie :wink:
Pozdrówki,
SŁA
Awatar użytkownika
Monika-Sz
1000p
1000p
Od: 4 maja 2013, o 22:46

Post »

Och Kasiu- ile cebulowych u Ciebie już się obudziło!! Moje nieliczne krokusiątka się nie liczą- ich listki są jeszcze z rzutu grudniowego :wink: za to u Ciebie- prawdziwa zapowiedz wiosny! Nie wierzę, że miałby spaść jeszcze śnieg- to byłoby z jego strony okrutne..
Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na łany wiosennych kwiatów ;:138
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

jej u Ciebie już takie kły mają cebulowate? ;:oj jej...... ;:oj
jej no to ja musze koniecznie polecieć na działkę i u siebie zobaczyć jak to wygląda......najwyżej potem buty domyję ;:138
Gardenia coraz bliżej, pogoda bombowa ostatnio......to znak, że wiosenka nadchodzi...... ;:138 ;:138
no a wianki......jej cuuudowne - nic tylko ;:180
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Aż tylu zapowiedzi wiosny nie mam, ale ciemiernik ma widoczne pąki-ten, który chce u mnie rosnąć (niger). W zasadzie niedawno wróciłam z pracy, więc wiosny nie miałam okazji popodglądać :( Może jutro...Wracam (chyba) normalnie.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ja miałam dzisiaj zacząć sprzątanie a tu niespodziewanie wczoraj wieczorem i w nocy popadało i wszystko mokre i kapiące ;:222 na jutro też jakieś opady zapowiadają i coś mi się zdaje że nie zacznę tych porządków w tym tygodniu ;:219
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Tolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2013, o 23:30

Post »

Kasiu cudne zdjecia jak zawsze ;:108 widzę ,że nie tylko ja codziennie wypatruję wiosny :wink: Twoje różane ścieżki tak mnie zainspirowały ,że zaplanowałam już własne i w związku z powyższym zamówiłam róże ;:138 jest tylko problem z M ;:223 ,ale jak będzie się wydzierał powiem że to przez Ciebie :;230
Ależ ja Wam dziewczyny zazdroszczę tej Garenii ;:131 ,a czy to są tylko targi ,czy jest też wyprzedaż po ekspozycyjna?
Eda_S
500p
500p
Od: 20 lis 2013, o 08:38

Post »

Kasiu :wit ,co za urodzajność kiełkowa. Twoje pozycje do fotografowania ich z bliska musiały być ciekawe dla osób postronnych :lol: . Przeglądając Twoje poprzednie wątki wyczytałam, że posadziłaś mnóstwo cebulowych. To dopiero będzie widok wiosną :tan .
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30

Post »

Łał ;:oj szaleństwo kiełkowe ;:138
A ciemierniki ja też lubię mam całe 4 sztuki ale cieszą bardzo ;:63
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Aż ciężko mi uwierzyć że to pierwszy raz. Wyszło absolutnie rewelacyjnie. Kasiu ileż radości mam patrząc na Twoje kiełkujące roślinki. Tak bardzo żyję już wiosną że każde takie zdjęcie napaja mnie energią. Jak to wszystko zakwitnie to dopiero będzie koncert. Rozświetliłaś mi dzień, bo u mnie totalna szarówka dzisiaj.
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Kasiu, ile kiełków cebulowych ;:oj , u mnie co prawda też są na wierzchu krokusy, ale nie tak zaawansowane. Będzie spektakl i widowisko jak to wszystko u Ciebie zakwitnie.
Nie bądź taka skromna, przecież doskonałe wianki Ci wyszły. Mnie najbardziej ten z różyczkami się podoba :wink:
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Kasiu, jak co roku, w Twoim podgrzewanym ogrodzie można zobaczyć cuda i to przed Gardenią :)
Kiełki cebulowych robią niesamowite wrażenie, zwłaszcza w zderzeniu z moim ogrodem, który wciąż pod śniegiem...
Pozytywnie zazdroszczę takich widoków! Optymizm i nadzieja na rychłą wiosnę - to za sobą niosą :)
Pozdrowienia!
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Kasiu, ty jak jaskółka - zwiastujesz rychłe nadejście wiosny ;:3
Peatland
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 6 kwie 2011, o 16:06

Post »

Witaj Kasiu,
bardzo Cię proszę o wskazówki dotyczące wysiewu stokrotki hiszpańskiej. Bardzo pięknie u Ciebie kwitła i tak długo więc masz wiedzę , o którą mi chodzi znaczy praktyczną. Kiedy ją siałaś i kiedy do gruntu. A tak poza prywatą - dzięki za przepiękne zdjęcia równie pięknego ogrodu tak umilające smętne zimowanie w Wa-wie!

pozdrawki
Basia
Awatar użytkownika
Andzia84
1000p
1000p
Od: 23 sty 2014, o 15:51

Post »

Kasiu-jakie piękne zdjęcia ;:138 Gdy widzę takie fotki to liczę na to, że wiosna i do mnie przyjdzie i roztopi góry śniegu ;:173 Kiełki tulipanów i krokusów chyba przywołują bardziej wiosnę niż rozwinięte narcyzy w mieszkaniu ;:3 Muszę jutro pójść na obchód tego fragmentu swojego ogródka gdzie śnieg już zniknął może i ja jakąś wiosenkę spotkam ;:138
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”