Ja w BR zamówiłam ...wszystkie których nie miałam
Ogród w słońcu
- renzal
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 maja 2011, o 12:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród w słońcu
Widzę, że ładnie się rozkręcasz!
To już uzależnienie! Jadę w tym roku osobiście po odbiór roślinek! Ma być za to rabacik, który zostanie wykorzystany na kolejne roślinki! 
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja
)Nadzieja umiera ostatnia...
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja
- asta6265

- Od: 8 sty 2012, o 12:01
Witam i cieplutko pozdrawiam - u Ciebie już piękna wiosna na zdjęciach, ja tez dzisiaj postanowiłam przywołać wspomnienia, bo za oknem ponuro, a do wiosny jeszcze trochę.
Mój kawałek świata
Pozdrawiam Anka
Pozdrawiam Anka
- merymg
- 200p

- Od: 4 mar 2013, o 14:22
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgoś
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Witaj Nifredilku
Cieszę się, że wreszcie założyłaś swój wątek! Teraz zmiany pójdą znacznie łatwiej
Super, że udało Ci się przekonać najbliższych do zagospodarowania takiej pięknej działki. Początek imponujący! Rabata otoczona murkiem pięknie się prezentuje, idealna na różankę
Życzę powodzenia w realizacji marzeń i kibicuję z całego serca
Cieszę się, że wreszcie założyłaś swój wątek! Teraz zmiany pójdą znacznie łatwiej
Super, że udało Ci się przekonać najbliższych do zagospodarowania takiej pięknej działki. Początek imponujący! Rabata otoczona murkiem pięknie się prezentuje, idealna na różankę
Życzę powodzenia w realizacji marzeń i kibicuję z całego serca
- nifredil

- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Robaczku, toż to właśnie z myślą o różance robiona
. Tam jest słońce od godziny 9-10 do samego wieczora. Myślę, że różom będzie odpowiadało, one lubią słoneczko
Małgoś witam i zapraszam sąsiadkę z podkarpacia
Witaj również Aniu, póki co mam wiosnę jedynie na zdjęciach, teraz za oknem mróz, w dzień lodowate wietrzysko..ale jeszcze 3 tygodnie i marzec, a marzec to już tuż tuż do kolorków na żywo
Renzal, ja czytałam o twoim zamówieniu i uzależnieniu. 66 odmian, o ile dobrze kojarzę..imponujące..czekam na lato, żeby pooglądać efekty
Esmeraldo, u ciebie właśnie przeczytałam, że "to białe" powinnam nazywać śniedek
w tym roku skróciłam trochę nasionkową listę jednorocznych na rzecz wieloletnich. Tak więc zakupiłam nasiona ostróżki, orliki (tak pustych jak i pełnych), krwawnik wielobarwny, łubin trwały i dzwonki ogrodowe..z jednorocznych cynie, maciejkę, lobelię, słoneczniki ozdobne, wilec i nieszczęsną kobeę, którą tym razem sieję wcześniej i jak nie doczekam się kwiatów, to będę bardzo..rozczarowana

niestety wierzba nie wytrzymała ubiegłorocznych upałów..pozostało zdjęcie

oto jedyny powojnik jaki u mnie kwitnie, nie znam nazwy. Kupowany u przekupki na targu i na pytanie jaka to odmiana padło "no klematis odmiana, fioletowy, bierze pani?"

a to pamiątka po odwiedzinach moich najczęstszych ogrodowych gości. Jedni mają ptaki, sarny czy inne zwierza, ja mam ślimsztory

Małgoś witam i zapraszam sąsiadkę z podkarpacia
Witaj również Aniu, póki co mam wiosnę jedynie na zdjęciach, teraz za oknem mróz, w dzień lodowate wietrzysko..ale jeszcze 3 tygodnie i marzec, a marzec to już tuż tuż do kolorków na żywo
Renzal, ja czytałam o twoim zamówieniu i uzależnieniu. 66 odmian, o ile dobrze kojarzę..imponujące..czekam na lato, żeby pooglądać efekty
Esmeraldo, u ciebie właśnie przeczytałam, że "to białe" powinnam nazywać śniedek

niestety wierzba nie wytrzymała ubiegłorocznych upałów..pozostało zdjęcie

oto jedyny powojnik jaki u mnie kwitnie, nie znam nazwy. Kupowany u przekupki na targu i na pytanie jaka to odmiana padło "no klematis odmiana, fioletowy, bierze pani?"

a to pamiątka po odwiedzinach moich najczęstszych ogrodowych gości. Jedni mają ptaki, sarny czy inne zwierza, ja mam ślimsztory

- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Oglądając twoje fotki tylko jedno mi się nasuwa...Wiosna wiosna wiosna ahh to TY 
- renzal

- Od: 13 maja 2011, o 12:33
Weszłam do Ciebie i coś mnie odwołało od kompa...wróciłam i zapachniało bzem, a na ekranie ten fioletowy...
Wiem, że to przypadek (sprzątałam dziś w kosmetykach), ale dosłownie chciałam go dotknąć!
Bardzo lubię bzy i mam kilka w ogrodzie.
Wiem, że to przypadek (sprzątałam dziś w kosmetykach), ale dosłownie chciałam go dotknąć!
Bardzo lubię bzy i mam kilka w ogrodzie.
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
)Nadzieja umiera ostatnia...
- matt55

- Od: 17 cze 2012, o 22:10
- Kontakt:
Witam, sąsiadkę
a skąd jesteś tak dokładniej? jeśli można wiedzieć?
Ta rabatka podniesiona, bardzo fajny pomysł
Ta rabatka podniesiona, bardzo fajny pomysł
Zapraszam do mojego wątku: Początki mojego ogrodu
Moja domowa zielona dżungla
Spis moich wątków Wizytówka
- mamafrania

- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Witaj Sabinko
.Przyszłam zobaczyć Twoją wiosnę i żurawkę 
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
W tym sklepie jeszcze nie kupowałam, ale mam nadzieję, że nie przeżyjemy rozczarowania
Niecierpliwie czekam na wiosnę 
- nifredil

- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Ewo, czekamy..cierpliwie
Aniu, wstawię ci jedyne zdjęcie żurawki, jakie zrobiłam
była mała i nieciekawa, kwiaty miała ładne, wiec pstryknęłam
zobaczymy co pokaże w tym roku, o ile nie przemarznie.
Witaj matt, oczywiście, że to nie tajemnica, jestem z Krosna. Podniesiona rabatka to pomysł mojego M. Powiedział m, że jak już coś robić to ma być tak żeby jemu też się podobało, przedstawił pomysł, ja go z marszu pokochałam i od razu widziałam tam rabatę różaną
renzal, moja teściowa ma słabość do bzów, więc w sadzeniu mam wolną rękę. Problem tylko, że one się podobno bardzo panoszą w ogrodzie..póki co są niewielkie, więc problemu nie ma, a ja cieszę się zapachem
Agnieszko, no staram się trochę rozchmurzyć niebo. Dzisiaj prószy taki drobniutki, kaszkowy śnieg, więc tylko zdjęcia i widoki w waszych ogrodach mszą mi wystarczyć
zdjęcie (jedyne) kwiatów mojej (jedynej) żurawki

taaak... piękny fioletowy, pełny bodziszek..cd wysyłkowych porażek, ale przecież na kompost nie wyrzucę

tyle co rozkwitnięta, jeszcze z pomiętą suknią, panna nasturcja

uparte i żarłoczne wiesiołki. Posadź je raz, w jednym miejscu i daj im wolną rękę..będą wszędzie

a tego mam już za dużo, trzy taaakie ogromne chaszcza, ba, krzaczyska..ale tesciowie ubóstwiają te kępy więc dopiero szykuję fortel jak je przenieść/ o połowę przerzedzić/ okiełznać

Aniu, wstawię ci jedyne zdjęcie żurawki, jakie zrobiłam
Witaj matt, oczywiście, że to nie tajemnica, jestem z Krosna. Podniesiona rabatka to pomysł mojego M. Powiedział m, że jak już coś robić to ma być tak żeby jemu też się podobało, przedstawił pomysł, ja go z marszu pokochałam i od razu widziałam tam rabatę różaną
renzal, moja teściowa ma słabość do bzów, więc w sadzeniu mam wolną rękę. Problem tylko, że one się podobno bardzo panoszą w ogrodzie..póki co są niewielkie, więc problemu nie ma, a ja cieszę się zapachem
Agnieszko, no staram się trochę rozchmurzyć niebo. Dzisiaj prószy taki drobniutki, kaszkowy śnieg, więc tylko zdjęcia i widoki w waszych ogrodach mszą mi wystarczyć
zdjęcie (jedyne) kwiatów mojej (jedynej) żurawki

taaak... piękny fioletowy, pełny bodziszek..cd wysyłkowych porażek, ale przecież na kompost nie wyrzucę

tyle co rozkwitnięta, jeszcze z pomiętą suknią, panna nasturcja

uparte i żarłoczne wiesiołki. Posadź je raz, w jednym miejscu i daj im wolną rękę..będą wszędzie

a tego mam już za dużo, trzy taaakie ogromne chaszcza, ba, krzaczyska..ale tesciowie ubóstwiają te kępy więc dopiero szykuję fortel jak je przenieść/ o połowę przerzedzić/ okiełznać

- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Zdjęcie z irysami na tle ceglastej ściany 
- matt55

- Od: 17 cze 2012, o 22:10
- Kontakt:
Jednak faceci też mają fajne pomysł 
Mój tata, ciągle się spiera z moją mama, on to najchętniej tuż pod drzwiami do domu postawił by blaszany garaż i wszystko zabetonował, a ja z mama ciągle wybijam mu z głowy te pomysły...
Mój tata, ciągle się spiera z moją mama, on to najchętniej tuż pod drzwiami do domu postawił by blaszany garaż i wszystko zabetonował, a ja z mama ciągle wybijam mu z głowy te pomysły...
Zapraszam do mojego wątku: Początki mojego ogrodu
- merymg
- 200p

Nareszcie ktoś z bliska, ja do Krosna mam naście kilometrów
Wiosną czarujesz
Mam nadzieję, że do tegorocznych kwiatów już co raz bliżej 
Małgoś
- merymg
- 200p

Te "chaszcze", które chcesz zniwelować , to te biało kwitnące?/ nie pamiętam jak się nazywają/ Od pewnego czasu "chodzą" za mną, ale nie wiem, czy odpowiadał by im mój ogród?

Małgoś