Wysiałam tylko to co pisałam... Bazylkę, Majeranek (co mi pewno nie wyjdzie), Trawę Cytrynową oraz kwiatki tj. Przypołudniki, Lobelki, Kobeę..i 2 papryki : Bhut jolokie chocolete  i tego Scorpiona
1 jolokia wyszła..  

, wyszły dwie..ale jedną złamała dyndająca mandarynka  

, może wyjdą jeszcze??
Po niedzieli zacznę papryki inne..i pomidory trzeba wybrać 

Swoje zieleniny zimowe już prawie wyjadłam. Brokuł Gałązkowy rośnie.. Mizuna i Tatsoi , 1 pok choi
Wszystko inne zjadłam ..jeszcze mam kilka listków Jarmużu..i jedną doniczkę z Rukolą 

i koniec zimowych zapasów.. 

Ale miejsce trzeba zrobić na nowe wysiewy.. 

Ach..jeszcze Luffę wysiałam..i Hibiskusa co dostałam nasiona..ale to chyba Ketmia dokładniej mówiąc..bo nasionka takie z włoskami.
Dosiałam tez Bawełnę..i Liczi
W sumie..to jak widzicie..nic specjalnego.. 

Może po weekendzie pójdzie mi lepiej.. 

Nie wiem czy Nasturcję to już? Czy w marcu??? 

Nemezję..znam..lubię ją owszem..ale chyba szybciej przekwita niż Kropliki..chociaż???? Nie wiem, miałam tylko gotowe kupowane..nie wysiewałam jej sama..jak nie znajdę Kroplika..to chyba wysieję ją...  

Na zakupach dziś..nie znalazłam nawet stojaka z nasionami...możliwe, że to  wstępna ślepota..ale możliwe też, że nie było w tym francuskim "eklerku" 

Miałyście napisać..co siejecie..? 

Może jakiegoś 
pomysła sobie podpatrzę???
Kwiatuszki na moje kwietniki piętrowe potrzebne..niskie i kolorowe..bo niestety mój zamiar hodowania Truskawek w kaskadowych kwietnikach spełzł na niczym..za płytkie są..kurcze  

....a tak się napaliłam w tamtym roku.., bo na obrazku wyglądały cudownie.. 

Ech... 

naiwna byłam... teraz będę musiała obsadzić kwiatami..