Effkowe pole III
Re: Effkowe pole III
Ewuniu, pomyliłam daty. Chodzi mi o 3 czerwca na 5 stronie. Zobacz na trzecim zdjęciu na samym dole.
Mędrzec to ten, kto na drodze pełnej kolców wyhodować potrafi różę.
Pół roku z przyrodą
Pozdrawiam - Aurelka
Pół roku z przyrodą
Pozdrawiam - Aurelka
- E@K66
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 gru 2008, o 11:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aurelko to złocień Tanacetum 
-
swistak
- 200p

- Od: 22 maja 2013, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj,u Ciebie czy to wiosna, lato,jesień,czy zima zawsze pokazujesz piękno Twojego skrawka ziemi i zawsze jest to niepowtarzalny urok bez względu na porę roku,myslę że w tym roku powiększysz areał nasadzeń kwiatów kosztem trawnika piotr
-
stokrotka1805
- 200p

- Od: 24 lut 2013, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jestem
, taki ładny post napisałam i przepadł. Co jakiś czas internet się rozłącza. W takim razie od nowa>>>
Chciałam się pochwalić, że właśnie pokazały się heliotrop, pierwiosnki (niektóre), kilka zasianych na próbę stokrotek afrykańskich no i drzewka storczykowe. W nagrodę zostały przesiedlone do chłodnego pokoju. Za to funkie ani myślą się pokazać. Nasiona liliowców od dłuższego czasu trzymałam w lodówce. Koło 10 stycznia dałam im wilgotnej ziemi i piasku do zamkniętych pojemniczków. Co kilka dni otwieram, wietrzę i czasem popryskam przegotowaną zimną wodą, a one nic. Do dzisiaj nie skiełkowało ani jedno. Obraziły się, czy cóś???
A co z naszym spotkaniem????
Pozdrawiam Lidka
Chciałam się pochwalić, że właśnie pokazały się heliotrop, pierwiosnki (niektóre), kilka zasianych na próbę stokrotek afrykańskich no i drzewka storczykowe. W nagrodę zostały przesiedlone do chłodnego pokoju. Za to funkie ani myślą się pokazać. Nasiona liliowców od dłuższego czasu trzymałam w lodówce. Koło 10 stycznia dałam im wilgotnej ziemi i piasku do zamkniętych pojemniczków. Co kilka dni otwieram, wietrzę i czasem popryskam przegotowaną zimną wodą, a one nic. Do dzisiaj nie skiełkowało ani jedno. Obraziły się, czy cóś???
A co z naszym spotkaniem????
Pozdrawiam Lidka
- E@K66

Piotruś czytasz w moich myślach ,mam taki zamiar,jednach zanim coś posadzę to dokładnie przygotuje rabatkę i przygotuję glebę odpowiednio bo u mnie glina.
Lidziu prawdę powiedziawszy ten weekend mam wolniy i nic nie mam zaplanowane ,ale nie wiadomo jak z wami ?
Lidziu prawdę powiedziawszy ten weekend mam wolniy i nic nie mam zaplanowane ,ale nie wiadomo jak z wami ?
-
Marzenka79
- 1000p

- Od: 27 lis 2011, o 22:54
Effunia to co? Kawusia od rana? Dzień dobry dziewczynko

Witaj serdecznie. Obejrzałam cały twój wątek i jestem zauroczona trawami pewnie tak jak wszyscy. Mam pytanie jakie gatunki traw mogłabyś mi polecić na moją działkę mieszkam w centralnej części polski.

-
stokrotka1805
- 200p

- Od: 24 lut 2013, o 22:22
Ewka, jestem za. Trzeba tylko z innymi złapać kotakt 
A ja mam wrażenie, że to różowe to chyba firletka smółka - już trochę przeszukalam internet
Mędrzec to ten, kto na drodze pełnej kolców wyhodować potrafi różę.
Pół roku z przyrodą
Pozdrawiam - Aurelka
Pół roku z przyrodą
Pozdrawiam - Aurelka
-
Marzenka79
- 1000p

Czołem dzieffczynko
Jak tam pani wiosna u Ciebie czyni postępy? U mnie idzie jak po grudzie....
- E@K66

Semirku witaj masz rację popatrzyłam na złe zdjęcie ,to o którym mówisz to firletka.
Tadziu, Marzenko,Małgosiu,Margo,Edytko, Piotrze witajcie kochani ,dzięki za miłe słowa od nowych forumowiczów,którzy po raz pierwszy zawitali w moje progi.Kochani pogada na górce pewnie śnieżna bo tam powoli schodzi śnieg przez czarną olche , nie miałam czasu aby to sprawdzić.Jeszcze nie zabieram sie za wysiewanie bo dzień mam za krótki i nie lubię jak badylki sie naciągają
Co do talentów komputerowych to prawde powiedziawszy ja nie wiem jak to sie stało z tym śniegiem,ktoś pewnie pomyśli że żąrtuje ale nie.Wstawiłam fotkę na forum mając połączone konta z google+ i po jakimś czasie zobaczyłam że program zmodyfikował zdjęcie
sama byłam w szoku
Teraz lece do pracy bo dziś pierwsza zmiana ,wszystkich was bez wyjątku pozdrawiam i życzę miłego dzionka.
Tadziu, Marzenko,Małgosiu,Margo,Edytko, Piotrze witajcie kochani ,dzięki za miłe słowa od nowych forumowiczów,którzy po raz pierwszy zawitali w moje progi.Kochani pogada na górce pewnie śnieżna bo tam powoli schodzi śnieg przez czarną olche , nie miałam czasu aby to sprawdzić.Jeszcze nie zabieram sie za wysiewanie bo dzień mam za krótki i nie lubię jak badylki sie naciągają
-
swistak
- 200p

- Od: 22 maja 2013, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj pracusiu,Ty już pracujesz a ja dopiero kawkę piję .Jestem na czatach w sprawie spotkania ustalcie godzinę i miejsce,z wysiewami to jeszcze trochę czasu choć nie którzy już sieją.U mnie jeszcze sniegowo i całe szczęscie,piotr
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Witaj Ewuś porannie.U mnie takie zwały śniegu,że oczy bolą od tej bieli,a chciałoby się już do zielonego.
-
tade k
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Witam w słoneczny ranek
Dzisiaj pierwszy dzień z plusową temperaturą
Chyba tak będzie , bo z rana ciepło jak dawno nie było, tylko 4 na minusie.

Dzisiaj pierwszy dzień z plusową temperaturą
-
Marzenka79
- 1000p

Hej Effcia
Złagodniało to wszystko-u mnie rano było tylko -2 lub -3
Teraz przez okno słyszę ptaszki
Pewnie niedługo zacznie świecić słoneczko
Miełego dnia