Effkowe pole III

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
semirek
200p
200p
Od: 22 sty 2014, o 17:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Effkowe pole III

Post »

Ewuniu, pomyliłam daty. Chodzi mi o 3 czerwca na 5 stronie. Zobacz na trzecim zdjęciu na samym dole.
Mędrzec to ten, kto na drodze pełnej kolców wyhodować potrafi różę.
Pół roku z przyrodą
Pozdrawiam - Aurelka
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aurelko to złocień Tanacetum :wit
swistak
200p
200p
Od: 22 maja 2013, o 20:58

Post »

Witaj,u Ciebie czy to wiosna, lato,jesień,czy zima zawsze pokazujesz piękno Twojego skrawka ziemi i zawsze jest to niepowtarzalny urok bez względu na porę roku,myslę że w tym roku powiększysz areał nasadzeń kwiatów kosztem trawnika piotr
stokrotka1805
200p
200p
Od: 24 lut 2013, o 22:22
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jestem ;:223 , taki ładny post napisałam i przepadł. Co jakiś czas internet się rozłącza. W takim razie od nowa>>>
Chciałam się pochwalić, że właśnie pokazały się heliotrop, pierwiosnki (niektóre), kilka zasianych na próbę stokrotek afrykańskich no i drzewka storczykowe. W nagrodę zostały przesiedlone do chłodnego pokoju. Za to funkie ani myślą się pokazać. Nasiona liliowców od dłuższego czasu trzymałam w lodówce. Koło 10 stycznia dałam im wilgotnej ziemi i piasku do zamkniętych pojemniczków. Co kilka dni otwieram, wietrzę i czasem popryskam przegotowaną zimną wodą, a one nic. Do dzisiaj nie skiełkowało ani jedno. Obraziły się, czy cóś???
A co z naszym spotkaniem????
Pozdrawiam Lidka
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Piotruś czytasz w moich myślach ,mam taki zamiar,jednach zanim coś posadzę to dokładnie przygotuje rabatkę i przygotuję glebę odpowiednio bo u mnie glina.
Lidziu prawdę powiedziawszy ten weekend mam wolniy i nic nie mam zaplanowane ,ale nie wiadomo jak z wami ?
Marzenka79
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 22:54

Post »

Effunia to co? Kawusia od rana? Dzień dobry dziewczynko ;:196 :wit
Awatar użytkownika
agaN
100p
100p
Od: 23 paź 2013, o 09:09

Post »

Witaj serdecznie. Obejrzałam cały twój wątek i jestem zauroczona trawami pewnie tak jak wszyscy. Mam pytanie jakie gatunki traw mogłabyś mi polecić na moją działkę mieszkam w centralnej części polski.
:wink:
stokrotka1805
200p
200p
Od: 24 lut 2013, o 22:22

Post »

Ewka, jestem za. Trzeba tylko z innymi złapać kotakt ;:138
Awatar użytkownika
semirek
200p
200p
Od: 22 sty 2014, o 17:29

Post »

A ja mam wrażenie, że to różowe to chyba firletka smółka - już trochę przeszukalam internet
Mędrzec to ten, kto na drodze pełnej kolców wyhodować potrafi różę.
Pół roku z przyrodą
Pozdrawiam - Aurelka
Marzenka79
1000p
1000p

Post »

Czołem dzieffczynko ;:196 Jak tam pani wiosna u Ciebie czyni postępy? U mnie idzie jak po grudzie....
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Semirku witaj masz rację popatrzyłam na złe zdjęcie ,to o którym mówisz to firletka.
Tadziu, Marzenko,Małgosiu,Margo,Edytko, Piotrze witajcie kochani ,dzięki za miłe słowa od nowych forumowiczów,którzy po raz pierwszy zawitali w moje progi.Kochani pogada na górce pewnie śnieżna bo tam powoli schodzi śnieg przez czarną olche , nie miałam czasu aby to sprawdzić.Jeszcze nie zabieram sie za wysiewanie bo dzień mam za krótki i nie lubię jak badylki sie naciągają ;:306 Co do talentów komputerowych to prawde powiedziawszy ja nie wiem jak to sie stało z tym śniegiem,ktoś pewnie pomyśli że żąrtuje ale nie.Wstawiłam fotkę na forum mając połączone konta z google+ i po jakimś czasie zobaczyłam że program zmodyfikował zdjęcie ;:oj sama byłam w szoku ;:306 Teraz lece do pracy bo dziś pierwsza zmiana ,wszystkich was bez wyjątku pozdrawiam i życzę miłego dzionka.
swistak
200p
200p
Od: 22 maja 2013, o 20:58

Post »

Witaj pracusiu,Ty już pracujesz a ja dopiero kawkę piję .Jestem na czatach w sprawie spotkania ustalcie godzinę i miejsce,z wysiewami to jeszcze trochę czasu choć nie którzy już sieją.U mnie jeszcze sniegowo i całe szczęscie,piotr
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Witaj Ewuś porannie.U mnie takie zwały śniegu,że oczy bolą od tej bieli,a chciałoby się już do zielonego.
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Witam w słoneczny ranek ;:3 :D
Dzisiaj pierwszy dzień z plusową temperaturą ;:215 Chyba tak będzie , bo z rana ciepło jak dawno nie było, tylko 4 na minusie. ;:108 ;:108
Marzenka79
1000p
1000p

Post »

Hej Effcia :wit Złagodniało to wszystko-u mnie rano było tylko -2 lub -3 :heja Teraz przez okno słyszę ptaszki ;:173 Pewnie niedługo zacznie świecić słoneczko ;:3 Miełego dnia :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”