Co prawda nie mam aż tyle energii co Ty ale widok słonecznego ogrodu napawa optymizmem i oby tak pozostało do samej wiosny

To będziesz kupować ten Astvit
 ja go oglądałam i ciągle się zastanawiam

Ile ja się muszę jeszcze nauczyć
  Ile ja się muszę jeszcze nauczyć   

piękny pieszczoch!
  piękny pieszczoch!

. Słodka minka
. Słodka minka 
 .
 .

Jaką ma mądrą minkę, przeurocza! Śliczną ma sierść i po cichutku zazdroszczę, że nieco mniej puchatą, niż Zak- mi czasem ciężko opanować ilość kłaków, bo krawat i klatkę Zakusiek ma zarośniętą ""krawatem" do ziemi..
 Jaką ma mądrą minkę, przeurocza! Śliczną ma sierść i po cichutku zazdroszczę, że nieco mniej puchatą, niż Zak- mi czasem ciężko opanować ilość kłaków, bo krawat i klatkę Zakusiek ma zarośniętą ""krawatem" do ziemi..  

Ja się nagrzewałam, a ona piętro niżej, obok mnie, z przymrużonymi oczętami
 Ja się nagrzewałam, a ona piętro niżej, obok mnie, z przymrużonymi oczętami  Cieszę się, że nasza panienka się Wam podoba. Ona zawsze ze zrozumieniem przekrzywia główkę, jak się do niej mówi - bardzo interaktywny pies z niej jest. Moniko, mówiłam Ci że sierść nieco jednak inna u naszych zwierzaków, co widać na zamieszczanych przez nas zdjęciach
 Cieszę się, że nasza panienka się Wam podoba. Ona zawsze ze zrozumieniem przekrzywia główkę, jak się do niej mówi - bardzo interaktywny pies z niej jest. Moniko, mówiłam Ci że sierść nieco jednak inna u naszych zwierzaków, co widać na zamieszczanych przez nas zdjęciach  Czy Zak lubi się czesać?
 Czy Zak lubi się czesać?