Wymarzony ogród Moniki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wymarzony ogród Moniki

Post »

Monika tam wyleczyłam swojego psa. :D Nie ukrywam, że opinie o tej klinice są różne, wszystko zależy na jakiego lekarza się trafi. Może wpisz w google nazwisko lekarki i sprawdź opinie to w końcu poważna operacja. Będę trzymała kciuki za Zaka, bidulek jak on musi tam tęsknić.
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

W końcu płacisz za operację. Dodatkowo za kaftanik to już nie robi wielkiej różnicy :D
Awatar użytkownika
Monika-Sz
1000p
1000p
Od: 4 maja 2013, o 22:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Beatko- sprawdzę na pewno, jednak doktor dziś dyżurująca powiedziała, że mają innego chirurga po którego mogą zadzwonić- jednak w sprawie szycia cewki ta akurat doktor ma podobno największe doświadczenie..
Dziś nie podeszłam do niego, żeby nie denerwować pokazaniem się i odejściem.. więc tylko zajrzałam przez drzwi- siedział sobie w klatce, popijał wodę, nie wył- siedział grzeczniutko.. W czwartek- po jedynych moich odwiedzinach niestety wył.. widziałam bo się wróciłam sprawdzić- dlatego odradzono mi odwiedziny..
Aniuczy to kaftanik, czy kubraczek- dają w cenie operacji- nie trzeba dodatkowo kupować. Dzis doktor twierdziła, że po prostu z ich doswiadczenia wynika, że u psów lepszy kołnierz niż kaftan.. Co nie zmienia faktu, że jeszcze sobie podyskutuję jutro o tym.. a jeśli piesek będzie się męczył to i tak zrobię w domu po swojemu :wink: tak, żeby Zakuś miał jak najmniej uciążliwości. Wystarczy już tych nerwów, których do tej pory mu dostarczono..
Awatar użytkownika
Anna55
1000p
1000p
Od: 27 kwie 2012, o 00:06

Post »

Moniczko!
Wpadam tu przy każdej okazji i śledzę na bieżąco informacje o stanie zdrowia Zakusia. Wieczorem nic nie napisałaś.
Mam nadzieję, że wszystko w porządku. Wiem, że jesteś zajęta ale daj znać w wolnej chwili jak się czuje psinka.
Czy już jest po zabiegu czy nadal czekacie?
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Chyba to się nazywa kaftanik. Dokładnie takie same dostają suczki i kocice po sterylizacji. Są różne rozmiary. I na prawdę Okamiemu nie zaszkodził. Rana goiła się modelowo.
Dla mnie kołnierz był ostatecznością, a i moja weterynarz sama zalecała kaftanik :D
Awatar użytkownika
Monika-Sz
1000p
1000p

Post »

Aniu55 - czekamy do jutra- opisałam powyżej, jak nas doktor dziś wyrolowała :evil:
Aniu-sweety.. oczywiście źle napisałam.. miało być napisane "czy to kaftanik czy kołnierz".. nie wiem, skąd wzięłam ten kubraczek ;:14 Ja też jestem przeciwniczką kołnierzy i jak tylko można tego uniknąć to wolę nie męczyć tak psiaka..
W czwartek widziałam psa wychodzącego ze szpitala z raną pooperacyjną z boku, na wysokości żeber- wychodził w kaftaniku.. Będę walczyć o swobodę Zakuśka ;:134
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Moniko, dobry wieczór!

Zupełnie mnie nie dziwi Wasza mega frustracja w związku z błahym podejściem do sprawy pani doktor operującej.
Rozumiem tym bardziej, bo znam naturę naszych podopiecznych i podobnie jak Ciebie, nasza Sara nie odstępuje mnie na krok. W ogóle, musi być stale z ludźmi, jest tak przywiązana i taka bezgranicznie ufna i kochająca jej natura. Nasze psy są z tego znane, tym bardziej dziwi potraktowanie tematu przez lekarza, który przecież zdaje sobie z tego sprawę, co oznacza rozłąka dla tak przywiązanego zwierzęcia.
Kurczę, nic nie poradzę... życzę tylko, żeby jutro wszystko potoczyło się zgodnie z planem, a pupil był po południu z Wami.
Ściskam serdecznie!
Awatar użytkownika
Monika-Sz
1000p
1000p

Post »

Agnieszko- dziękuję gorąco za uściski. Oj- żeby Zakuś wiedział, ile osób serdecznie mu kibicuje w powrocie do zdrowia.. Sarcię swoją uściskaj ode mnie gorąco, bo przeurocza z niej pannica ;:167 Myślimy cały czas o Zakusiu i już nie możemy się doczekać jego powrotu.. Jutro, jak tylko będę mieć informację- podam na bieżąco!
Trzymaj kciuki, żeby operacja przeszła bez komplikacji i żebyśmy odzyskali naszego łaciatego kumpla jutro ;:168
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09

Post »

Moniś trzymam kciuki ..musi być dobrze .Wierzę ,że Zak będzie dzisiaj w domku i szybko dojdzie do siebie po operacji ;:215
Co do Pani doktor ,aż mnie zatkało co za podejście :? Skandaliczne !!!
Ale nie myśl już o tym ;:168
Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę ;:196
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
kris11
200p
200p
Od: 28 lut 2012, o 20:17

Post »

Dzień dobry! Moniko trzymam mocno kciuki za powodzenie operacji i życzę błyskawicznego powrotu Zakulka do domu..
Pozdrawiam- Marzena
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p

Post »

Monika trzymam kciuki. ;:333
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Kochana, wszystko pójdzie dobrze, zobaczysz. Mocno trzymamy kciuki!
Awatar użytkownika
Monika-Sz
1000p
1000p

Post »

Dziewczyny- piszę szybciutko bo zaraz wychodzę.. Dzwoniła doktor- nie można przeprowadzić operacji bo mimo dobrych wyników krwi cewka jest opuchnięta i cały czas utrzymuje się silny stan zapalny- operacja to ryzyko sepsy albo krwotoku śmiertelnego.. jedziemy zabrać Zaka do domu- wraca w cewnikiem przyszytym do cewki :? do czwartku będę mu podawać zastrzyki z silnym antybiotykiem i może w czwartek się uda.. Czeka mnie też codzienne przemywanie siusiaka roztworem jodyny- czuję, że zbliżymy się do siebie w nadchodzących dniach ;:306
Szkoda, że nie można było już zoperować- ale trzeba poczekać, żeby operacja była bezpieczniejsza.. Jedynie dobrze, że go nam oddadzą wreszcie do domu.
Jedziemy :wit
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p

Post »

Monika cieszę się, że Zak wraca do domu, ale po co męczono go tyle dni w klinice. Jeżeli mogę doradzić skonsultuj go w klinice na Białobrzeskiej, tam są naprawdę dobrzy lekarze.
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Monia, z przykrością czytam o dolegliwościach Twojego psiaka....oby poprawiło mu się na stałe, pod Twoją opieką na pewno szybko wróci do zdrowia ;:168
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”