Ale najbardziej zauroczyły mnie twoje rośliny - cudowne - i tyle miejsca masz na nie. eh.. faajnie - mam nadzieje, że sąsiad nauczył się na błędach i drugi raz takiego numeru Ci nie wytnie... Pozdrawiam wieczorowo, buziaki!
 Ale najbardziej zauroczyły mnie twoje rośliny - cudowne - i tyle miejsca masz na nie. eh.. faajnie - mam nadzieje, że sąsiad nauczył się na błędach i drugi raz takiego numeru Ci nie wytnie... Pozdrawiam wieczorowo, buziaki! 

To całkiem znośna cena. Ja kupiłam kilka na targu w miasteczku po 1 zł ale były kopane i sprzedawane bez doniczek. Lubią słoneczko i brak wody im nie przeszkadza.Onak pisze:Ja dziś u nas w ogrodniczym takie rojniki widziałam, trochę ich mieli -kosztowały ok 2 zł za jeden. To dużo czy mało? One chyba lubią słońce no nie? I mało wody? Dużo pytań dziś zadaję..

yes!  Pomysł z tym umieszczeniem rojników w plastrach przedni i  bardzo mi się podoba.
 yes!  Pomysł z tym umieszczeniem rojników w plastrach przedni i  bardzo mi się podoba. 

Fuksje w tym roku rzeczywiście piękne i świetnie się czują na tarasie.
 Fuksje w tym roku rzeczywiście piękne i świetnie się czują na tarasie.

dziękuję Ci bardzo-ale mi dziś sprawiłaś radość (cały dzień mnie boli głowa) a tu taka niespodzianka!!
 dziękuję Ci bardzo-ale mi dziś sprawiłaś radość (cały dzień mnie boli głowa) a tu taka niespodzianka!!  to dla Ciebie
 to dla Ciebie  - jak Ci się mogę odwdzięczyć??
 - jak Ci się mogę odwdzięczyć??