Mój kawałek marzeń cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój kawałek marzeń cz.2

Post »

Grażynko nawet nie wiesz jak mi miło, że lubisz do mnie zaglądać..... strasznie się z tego ciesze i bardzo, bardzo zapraszam ;:196
Ja również uwielbiam te pogaduchy na wszystkie tematy :D są niezwykle inspirujące,w każdej dziedzinie.... relaksujące, rozweselające ....a czasami powodują, że łezka popłynie..... i za to je kocham i Was wszystkich, dzięki którym takie rozmowy są możliwe ;:167
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aguś witam Cię serdecznie! ;:196
Masz świętą rację z tymi pogaduchami... samo życie... jak to dobrze, że jesteście ;:167
Dzisiaj Aguś liczę, ze mąż przyniesie mi gałązki z lasu i będę chciała zrobić girlandę na schody i wianek na drzwi... pomysły kłębią się w głowie... chciałabym aby był piękny... naturalny i nawiązywał do Twojego cudnego wianuszka;) Myślisz, ze girlanda taka naturalna będzie sie dobrze prezentować? ... nie ukrywam, że własnie o takiej najbardziej marzę;) z cynamonem, pomarańczami, anyżem...ach ;:167
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Grażynko girlanda( i wianek) z iglastych gałązek ozdobiona naturalnymi elementami -orzechami, cynamonem, szyszkami będzie po prostu bajeczna :D Nie wiem jak zachowają się suszone pomarańcze, czy nie nasiąkną wilgocią, ale wszystko pozostałe sprawi sie rewelacyjnie :D
Ja też dziś może w końcu wyjdę, żeby przystroić taras i wejście do domu. Planuję zrobić duże wianki ze słomy, igliwia i mchu ozdobione właśnie orzechami, szyszkami i powiązanymi sizalem gałązkami i korą :D No i drewniane skrzynie czekają na iglaste gałązki, bo dekoracja jesienna jeszcze w nich trwa 8-) :lol:
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

jestem bardzo ciekawa girlandy ;:65
Tam sobie myślę, że gdyby suszone pomarańcze spryskać grubo lakierem do włosów to będą miały warstwę, która może zapobiegnie nasiąkaniu ;:131 Patent w lakierem wykorzystuje się też np. na rysunki wykonane węglem, ołówkiem, żeby się nie rozmazywały.
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Grażynko girlanda i mnie się marzy, chyba ukręcę coś w tym roku również ;:224
Kochane, jesteście kopalnią inspiracji ;:167
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Grażynko, girlanda gotowa?
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Halo halo Grażuś ;:303 co słychać u ciebie? Jak tam przygotowania do świąt?
PS Wpadłam na kawusię a ciebie nie ma ;:199
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Witaj Grażynko :wit
Jak nastrój? Girlanda zmontowana?
Tu obudził się piękny, słoneczny dzień... aż się chce człowiekowi żyć!
Pozdrawiam gorąco! ;:196
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ciekawa jestem, jak upleciesz swoją girlandę. Może zaczerpnę jakiś pomysł. Jeszcze nie zabrałam się do dekoracji świątecznych, bo mam sporo z zeszłego roku, ale coś świeżego by się jednak przydało. Ślę pozdrowienia przedświąteczne i życzę udanych robótek w dzisiejszym słonecznym dniu :)
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Grażynko, dawno u ciebie nie byłam :roll:
Bardzo podoba mi się twój stroik , masz zdolne łapki ;:196
Zima dotarła juz do ciebie? U mnie od rana słoneczko i ani grama śniegu :wink:
Buziaczki.
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Piątkowe dzień dobry!
Ależ pachnie świętami... zapach choinki zawsze przyprawia mnie o dobry nastrój... wszystko stają się wtedy piękniejsze...a u Was - jak pięknie i świątecznie ;:173
Chwilkę mnie nie było...ale sytuacja, która mnie spotkała w sobotę... powiem Wam, ze należała do tych tragiczno-komicznych i trudnych do uwierzenia :lol: Na własnej skórze doświadczyłam jak pies, który jest najlepszym przyjacielem człowieka może stać się jego odwrotnością....w sobotę po egzaminie w ramach relaksu wybrałam się na bieganie z eM i naszym psem i tak mnie poturbował, że trzy dni miałam wyjęte z życia :roll: Wyglądało to tak, że przy moim przeskoku przez pnia wpadł we mnie z taką siłą (bo młody i głupi), że wybiło mnie do góry, zrobiłam salto i spadłam prosto na kręgosłup... ból przeokrutny, pogotowie i silne leki przeciwbólowe...ale wracam do formy bo ja niespokojny duch jestem :lol:
.... jak widać nawet niewinne wyjście do lasu może skończyć się niewesoło..
No i z tego tytułu mam zaległości w przygotowaniach świątecznych... chcę to powoli nadrobić... a na jakim etapie Wy jesteście?
Agness sama wiesz doskonale jak uwielbiam naturę i wszystko co z nią związane.... także w swoim domu większość ozdób, które robię sama są naturalnymi kompozycjami... ale girlandy chyba nie uda mi się zrobić bo mam spore zaległości w przygotowaniach... ale jak to mówi mądre przysłowie Jak Ci śpieszno to sobie usiądź...Aguniu zaraz lecę do Ciebie bo kilka dni nieobecności to spore zaległości na FO ;:196
Iwonko dziękuję serdecznie za Twoje cenne rady... uwzględnię ich przy wianku, który dzisiaj mam w planach zrobić... girlandy najzwyczajniej w świecie nie uda mi się zrobić z braku czasu i dużych zaległościach :roll: Przyjdę do Ciebie na kawkę zobaczyć na jakim etapie jesteś :wink:
Aguniu czy ukręciłaś girlandę? Ty taka zdolniacha, ze w Twoich rękach wszystko jest wyjątkowo piękne ;:196 Ja dzisiaj w planach mam ubieranie choinki, bo stoi już od wczoraj i roznosi po domu nieziemski zapach ;:167
Moniu smakowała Ci kawka gdy mnie nie było? ;:196 Przepraszam, ze ja taka niegościnna :lol: ale dzisiaj jestem i chętnie się jej napiję tutaj z Wami na FO :D Przygotowania u mnie na etapie przystrajania domu.. uwielbiam to ;:167
Aguś z moim nastrojem z uwagi na okoliczności było średnio... nawet powiedziałabym kiepsko... co ja zwykle nie należę do osób użalających się czy narzekających ( nie lubię wręcz takich osób)... ale dało mi do w d...kę :lol: ale otrzepałam się jak kogut i już wszystko jest ok...
Girlandy-niet bo są ważniejsze rzeczy do wykonania...trudno, będzie za rok! Aguś ależ fantastyczna pogoda, czyż nie?
Wandziu postaram się dzisiaj udekorować domek... jak mi się uda to wrzucę kilka zdjęć :wit Dziękuję serdecznie za życzenia świąteczne ;:196
Reniu a gdzie się podziewałaś jak Cie nie było? ;:196 Cieszę się ogromnie, że wpadłaś! Jak Twoje przygotowania do świąt? Ciesze się bardzo, ze podoba Ci się mój stroik ;:138

Dziewczyny do waszych wątków wpadnę z poranną kawką! Trzymajcie się!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochana wczoraj jak napisałaś mi o tym wypadku to naprawdę się przestraszyłam. Z kręgosłupem nie ma żartów.
Naprawdę już jest wszystko ok? Pies traktował to jak czystą zabawę i niechcący poturbował swoją Panią, jak widać i takie wypadki się zdarzają.
Trzymaj się ciepło, u mnie przygotowania idą zgodnie z planem ;:333
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Agulka już jest wszystko ok :uszy Ja to mało co kojarzę bo tak mnie przydżumiło przy upadku ale mój eM był przerażony... podobno wyglądało to fatalnie :? Czuję jeszcze kręgosłup szyjny ale będę żyć! :D Chcę działać bo kilka dni przerwy bez ruchu to klapa i muszę uwolnić nagromadzoną energię :lol: Chociaż eM mnie pilnuje żebym się nie forsowała ale tak się nie da :wink:
Chętnie poszalałabym juz w domu a tutaj jeszcze do 16 daleko ;:224
Jakie ciasta masz w planie?
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Cieszę się że tak feralny wypadek nie pozostawił żadnych śladów, chociaż nie dziwię się że twój eM był przerażony.
Powinnaś się oszczędzać ;:108
Pytasz co będę piekła, stawiam na serniki, tarty orzechowo-karmolowe, sprawdzone kule cynamonowo-migdałowe, pierniki lebkuchen i kto wie na co jeszcze ;:224
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Agulka ale pyszności masz w planach ;:167 Ja wprawdzie za słodkościami nie przepadam ale czasami mam nieodpartą chęć na nie i zjem np. całą czekoladę... tak raz na 2-3 miesiące mi się to zdarza :D
Zainteresowały mnie kule cynamonowo-migdałowe.. cóż to za cudnie brzmiący wynalazek? :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”