Ja również uwielbiam te pogaduchy na wszystkie tematy
Mój kawałek marzeń cz.2
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój kawałek marzeń cz.2
Grażynko nawet nie wiesz jak mi miło, że lubisz do mnie zaglądać..... strasznie się z tego ciesze i bardzo, bardzo zapraszam 
są niezwykle inspirujące,w każdej dziedzinie.... relaksujące, rozweselające ....a czasami powodują, że łezka popłynie..... i za to je kocham i Was wszystkich, dzięki którym takie rozmowy są możliwe 
- Grazka226
- 1000p

- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguś witam Cię serdecznie!
Masz świętą rację z tymi pogaduchami... samo życie... jak to dobrze, że jesteście
Dzisiaj Aguś liczę, ze mąż przyniesie mi gałązki z lasu i będę chciała zrobić girlandę na schody i wianek na drzwi... pomysły kłębią się w głowie... chciałabym aby był piękny... naturalny i nawiązywał do Twojego cudnego wianuszka;) Myślisz, ze girlanda taka naturalna będzie sie dobrze prezentować? ... nie ukrywam, że własnie o takiej najbardziej marzę;) z cynamonem, pomarańczami, anyżem...ach
Masz świętą rację z tymi pogaduchami... samo życie... jak to dobrze, że jesteście
Dzisiaj Aguś liczę, ze mąż przyniesie mi gałązki z lasu i będę chciała zrobić girlandę na schody i wianek na drzwi... pomysły kłębią się w głowie... chciałabym aby był piękny... naturalny i nawiązywał do Twojego cudnego wianuszka;) Myślisz, ze girlanda taka naturalna będzie sie dobrze prezentować? ... nie ukrywam, że własnie o takiej najbardziej marzę;) z cynamonem, pomarańczami, anyżem...ach
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Grażynko girlanda( i wianek) z iglastych gałązek ozdobiona naturalnymi elementami -orzechami, cynamonem, szyszkami będzie po prostu bajeczna
Nie wiem jak zachowają się suszone pomarańcze, czy nie nasiąkną wilgocią, ale wszystko pozostałe sprawi sie rewelacyjnie
Ja też dziś może w końcu wyjdę, żeby przystroić taras i wejście do domu. Planuję zrobić duże wianki ze słomy, igliwia i mchu ozdobione właśnie orzechami, szyszkami i powiązanymi sizalem gałązkami i korą
No i drewniane skrzynie czekają na iglaste gałązki, bo dekoracja jesienna jeszcze w nich trwa

Ja też dziś może w końcu wyjdę, żeby przystroić taras i wejście do domu. Planuję zrobić duże wianki ze słomy, igliwia i mchu ozdobione właśnie orzechami, szyszkami i powiązanymi sizalem gałązkami i korą
- majowa
- 1000p

- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
jestem bardzo ciekawa girlandy
Tam sobie myślę, że gdyby suszone pomarańcze spryskać grubo lakierem do włosów to będą miały warstwę, która może zapobiegnie nasiąkaniu
Patent w lakierem wykorzystuje się też np. na rysunki wykonane węglem, ołówkiem, żeby się nie rozmazywały.
Tam sobie myślę, że gdyby suszone pomarańcze spryskać grubo lakierem do włosów to będą miały warstwę, która może zapobiegnie nasiąkaniu
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Grażynko girlanda i mnie się marzy, chyba ukręcę coś w tym roku również
Kochane, jesteście kopalnią inspiracji
Kochane, jesteście kopalnią inspiracji
- Niunia1981

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Halo halo Grażuś
co słychać u ciebie? Jak tam przygotowania do świąt?
PS Wpadłam na kawusię a ciebie nie ma
PS Wpadłam na kawusię a ciebie nie ma
Witaj Grażynko
Jak nastrój? Girlanda zmontowana?
Tu obudził się piękny, słoneczny dzień... aż się chce człowiekowi żyć!
Pozdrawiam gorąco!
Jak nastrój? Girlanda zmontowana?
Tu obudził się piękny, słoneczny dzień... aż się chce człowiekowi żyć!
Pozdrawiam gorąco!
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ciekawa jestem, jak upleciesz swoją girlandę. Może zaczerpnę jakiś pomysł. Jeszcze nie zabrałam się do dekoracji świątecznych, bo mam sporo z zeszłego roku, ale coś świeżego by się jednak przydało. Ślę pozdrowienia przedświąteczne i życzę udanych robótek w dzisiejszym słonecznym dniu 
- reniuniek

- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Grażynko, dawno u ciebie nie byłam
Bardzo podoba mi się twój stroik , masz zdolne łapki
Zima dotarła juz do ciebie? U mnie od rana słoneczko i ani grama śniegu
Buziaczki.
Bardzo podoba mi się twój stroik , masz zdolne łapki
Zima dotarła juz do ciebie? U mnie od rana słoneczko i ani grama śniegu
Buziaczki.
- Grazka226
- 1000p

Piątkowe dzień dobry!
Ależ pachnie świętami... zapach choinki zawsze przyprawia mnie o dobry nastrój... wszystko stają się wtedy piękniejsze...a u Was - jak pięknie i świątecznie
Chwilkę mnie nie było...ale sytuacja, która mnie spotkała w sobotę... powiem Wam, ze należała do tych tragiczno-komicznych i trudnych do uwierzenia
Na własnej skórze doświadczyłam jak pies, który jest najlepszym przyjacielem człowieka może stać się jego odwrotnością....w sobotę po egzaminie w ramach relaksu wybrałam się na bieganie z eM i naszym psem i tak mnie poturbował, że trzy dni miałam wyjęte z życia
Wyglądało to tak, że przy moim przeskoku przez pnia wpadł we mnie z taką siłą (bo młody i głupi), że wybiło mnie do góry, zrobiłam salto i spadłam prosto na kręgosłup... ból przeokrutny, pogotowie i silne leki przeciwbólowe...ale wracam do formy bo ja niespokojny duch jestem
.... jak widać nawet niewinne wyjście do lasu może skończyć się niewesoło..
No i z tego tytułu mam zaległości w przygotowaniach świątecznych... chcę to powoli nadrobić... a na jakim etapie Wy jesteście?
Agness sama wiesz doskonale jak uwielbiam naturę i wszystko co z nią związane.... także w swoim domu większość ozdób, które robię sama są naturalnymi kompozycjami... ale girlandy chyba nie uda mi się zrobić bo mam spore zaległości w przygotowaniach... ale jak to mówi mądre przysłowie Jak Ci śpieszno to sobie usiądź...Aguniu zaraz lecę do Ciebie bo kilka dni nieobecności to spore zaległości na FO
Iwonko dziękuję serdecznie za Twoje cenne rady... uwzględnię ich przy wianku, który dzisiaj mam w planach zrobić... girlandy najzwyczajniej w świecie nie uda mi się zrobić z braku czasu i dużych zaległościach
Przyjdę do Ciebie na kawkę zobaczyć na jakim etapie jesteś 
Aguniu czy ukręciłaś girlandę? Ty taka zdolniacha, ze w Twoich rękach wszystko jest wyjątkowo piękne
Ja dzisiaj w planach mam ubieranie choinki, bo stoi już od wczoraj i roznosi po domu nieziemski zapach 
Moniu smakowała Ci kawka gdy mnie nie było?
Przepraszam, ze ja taka niegościnna
ale dzisiaj jestem i chętnie się jej napiję tutaj z Wami na FO
Przygotowania u mnie na etapie przystrajania domu.. uwielbiam to
Aguś z moim nastrojem z uwagi na okoliczności było średnio... nawet powiedziałabym kiepsko... co ja zwykle nie należę do osób użalających się czy narzekających ( nie lubię wręcz takich osób)... ale dało mi do w d...kę
ale otrzepałam się jak kogut i już wszystko jest ok...
Girlandy-niet bo są ważniejsze rzeczy do wykonania...trudno, będzie za rok! Aguś ależ fantastyczna pogoda, czyż nie?
Wandziu postaram się dzisiaj udekorować domek... jak mi się uda to wrzucę kilka zdjęć
Dziękuję serdecznie za życzenia świąteczne
Reniu a gdzie się podziewałaś jak Cie nie było?
Cieszę się ogromnie, że wpadłaś! Jak Twoje przygotowania do świąt? Ciesze się bardzo, ze podoba Ci się mój stroik
Dziewczyny do waszych wątków wpadnę z poranną kawką! Trzymajcie się!
Ależ pachnie świętami... zapach choinki zawsze przyprawia mnie o dobry nastrój... wszystko stają się wtedy piękniejsze...a u Was - jak pięknie i świątecznie
Chwilkę mnie nie było...ale sytuacja, która mnie spotkała w sobotę... powiem Wam, ze należała do tych tragiczno-komicznych i trudnych do uwierzenia
.... jak widać nawet niewinne wyjście do lasu może skończyć się niewesoło..
No i z tego tytułu mam zaległości w przygotowaniach świątecznych... chcę to powoli nadrobić... a na jakim etapie Wy jesteście?
Agness sama wiesz doskonale jak uwielbiam naturę i wszystko co z nią związane.... także w swoim domu większość ozdób, które robię sama są naturalnymi kompozycjami... ale girlandy chyba nie uda mi się zrobić bo mam spore zaległości w przygotowaniach... ale jak to mówi mądre przysłowie Jak Ci śpieszno to sobie usiądź...Aguniu zaraz lecę do Ciebie bo kilka dni nieobecności to spore zaległości na FO
Iwonko dziękuję serdecznie za Twoje cenne rady... uwzględnię ich przy wianku, który dzisiaj mam w planach zrobić... girlandy najzwyczajniej w świecie nie uda mi się zrobić z braku czasu i dużych zaległościach
Aguniu czy ukręciłaś girlandę? Ty taka zdolniacha, ze w Twoich rękach wszystko jest wyjątkowo piękne
Moniu smakowała Ci kawka gdy mnie nie było?
Aguś z moim nastrojem z uwagi na okoliczności było średnio... nawet powiedziałabym kiepsko... co ja zwykle nie należę do osób użalających się czy narzekających ( nie lubię wręcz takich osób)... ale dało mi do w d...kę
Girlandy-niet bo są ważniejsze rzeczy do wykonania...trudno, będzie za rok! Aguś ależ fantastyczna pogoda, czyż nie?
Wandziu postaram się dzisiaj udekorować domek... jak mi się uda to wrzucę kilka zdjęć
Reniu a gdzie się podziewałaś jak Cie nie było?
Dziewczyny do waszych wątków wpadnę z poranną kawką! Trzymajcie się!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- aage

Kochana wczoraj jak napisałaś mi o tym wypadku to naprawdę się przestraszyłam. Z kręgosłupem nie ma żartów.
Naprawdę już jest wszystko ok? Pies traktował to jak czystą zabawę i niechcący poturbował swoją Panią, jak widać i takie wypadki się zdarzają.
Trzymaj się ciepło, u mnie przygotowania idą zgodnie z planem
Naprawdę już jest wszystko ok? Pies traktował to jak czystą zabawę i niechcący poturbował swoją Panią, jak widać i takie wypadki się zdarzają.
Trzymaj się ciepło, u mnie przygotowania idą zgodnie z planem
- Grazka226
- 1000p

Agulka już jest wszystko ok
Ja to mało co kojarzę bo tak mnie przydżumiło przy upadku ale mój eM był przerażony... podobno wyglądało to fatalnie
Czuję jeszcze kręgosłup szyjny ale będę żyć!
Chcę działać bo kilka dni przerwy bez ruchu to klapa i muszę uwolnić nagromadzoną energię
Chociaż eM mnie pilnuje żebym się nie forsowała ale tak się nie da
Chętnie poszalałabym juz w domu a tutaj jeszcze do 16 daleko
Jakie ciasta masz w planie?
Chętnie poszalałabym juz w domu a tutaj jeszcze do 16 daleko
Jakie ciasta masz w planie?
- aage

Cieszę się że tak feralny wypadek nie pozostawił żadnych śladów, chociaż nie dziwię się że twój eM był przerażony.
Powinnaś się oszczędzać
Pytasz co będę piekła, stawiam na serniki, tarty orzechowo-karmolowe, sprawdzone kule cynamonowo-migdałowe, pierniki lebkuchen i kto wie na co jeszcze
Powinnaś się oszczędzać
Pytasz co będę piekła, stawiam na serniki, tarty orzechowo-karmolowe, sprawdzone kule cynamonowo-migdałowe, pierniki lebkuchen i kto wie na co jeszcze
- Grazka226
- 1000p

Agulka ale pyszności masz w planach
Ja wprawdzie za słodkościami nie przepadam ale czasami mam nieodpartą chęć na nie i zjem np. całą czekoladę... tak raz na 2-3 miesiące mi się to zdarza
Zainteresowały mnie kule cynamonowo-migdałowe.. cóż to za cudnie brzmiący wynalazek?
Zainteresowały mnie kule cynamonowo-migdałowe.. cóż to za cudnie brzmiący wynalazek?