Witajcie w mojej "bajce "...prawie lato ;)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witajcie w mojej "bajce "...prawie lato ;)

Post »

Nareszcie jest Nasz zguba ;:196
Faktycznie z wieloma ludźmi poznanymi tutaj nie mieliśmy okazji spotkać się twarzą w twarz ale są nam bliscy, bardzo bliscy i bez wieści od nich odczuwamy dziwny niepokój. Przynajmniej ja tam mam.
Kochana głowa do góry to nie czas na smutki...wiedz że zawsze tutaj jesteśmy i wspieramy dobry słowem ;:168
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Uff zameldowałaś się ;:138 To buziolki na dobry dzionek ;:196
Ja też bardzo się przyzwyczaiłam do "swoich" forumków i jak kogoś dłużej nie ma to się martwię pomimo iż człowieka na oczy nie widziałam ;:306
No bo jesteście jak rodzina ;:4
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

aage pisze:Nareszcie jest Nasz zguba ;:196
Faktycznie z wieloma ludźmi poznanymi tutaj nie mieliśmy okazji spotkać się twarzą w twarz ale są nam bliscy, bardzo bliscy i bez wieści od nich odczuwamy dziwny niepokój. Przynajmniej ja tam mam.
Kochana głowa do góry to nie czas na smutki...wiedz że zawsze tutaj jesteśmy i wspieramy dobry słowem ;:168
Podpisuję się pod słowami Agusi..... mimo, że nie znamy się w realu, to te wirtualne znajomości tak zbliżają... tworzą taką więź, że naprawdę człowiek się martwi, jak ktoś nie pojawia się jakiś czas, albo ma jakiś problem.....
Ciesze się Dorotko, że zajrzałaś, mam nadzieję, ze zawirowania szybko miną ;:196
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Kochane dziewczyny ;:4 Nieee ,nie ma żadnych złych rzeczy, smutków czy problematycznych sytuacji ....wszystko okejos ;:196 Tak po prostu zadumałam się nad wieloma sprawami w moim życiu...nad czasem który mija...sensem tego co robię itd...takie mam dobre przemyślenia...,one mnie ładują pozytywnie ;:108 Zastanawiam sie nad podjęciem pracy w fundacji, i chce mierzyć siły na zamiary ,czy podołam...czy to moje miejsce i takie tam...ale ogólnie wszystko na plus ;:4
Wybaczcie ,ze zostawiłam was na chwilę...to mi było potrzebne...ale juz szybko nastawiam ...no może o tej porze herbatkę czerwoną co... ;:40 bo na kawkę za pózno , a nie mam bezkofeinowej :uszy
Wchłonęłam właśnie makaron ze szpinakiem...mniam , kocham ta zieloną breję ;:306
Aga , Monia i Agnes...zadziwia mnie fenomen forum ;:173 po prostu nie ogarniam tej więzi...bardzo mocnej i strasznie przyjemnej ;:4 Ciesze sie ,ze macie tak samo...pewnie są ludzie co się pukają słysząc o takich relacjach w czoło...ale ja czuję ,że są prawdziwe...i wierze ,ze spotkamy się...z tymi co nie znam , może w Sulejowie ;:173
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

iiii tam za późno, ja mam jeszcze kilka godzin pracy, no i zaległą kawę u Ciebie, więc poproszę :wink: koniec roku skłania do zadumy, ale grunt, zeby wnioski były pozytywne, nawet jak dochodzi się do nich w bólach... z kolejnym obowiązkiem tak zorganizowana osoba, jak Ty sobie z pewnością poradzi, więc jeśli serce Ci mówi, że warto, to idź w to :wink:

aaaaa...zdjęcie pukniętej ściany to gdzie??
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pat... ;:306 no nie ..z tą zorganizowaną osoba to przesadziłaś.... :;230 Dążę do poprawy... powiedziałabym... :uszy ale perfetto to u mnie na pewno nie będzie....bo nie lubię ;:130 Wiesz ...ja to kawusie mogę żłopać cały boży dzień...dobra walniemy po kawce ;:304
Kochana ...nie mam na razie możliwości wklejać fotów...no nie mam...ale jak tylko ktoś tu nade mną się zlituje ...to wsadzę ścianę ;:303
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Do kawki się nie podłączę, bo skończyłoby się pewnie czyszczeniem piekarnika o 4tej rano, ale herbatkę - jak najbardziej :D
Przywykłam, ze Dorotka lubi zniknąć ;:224 Ale dobrze, że znowu jesteś ;:196
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Dorcia jak dobra praca to warto zawsze jakisik grosz wpadnie na potrzeby studenta i nie tylko takze na róże .Tylko podołasz temu wszystkiemu ??Jeśli tak to czemu nie ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Cześć Dorotko za oknem -1 stopień to nic takiego :D ale zapowiadają juz duże ochłodzenie.
Ciekawe czy przynajmniej święta bedą białe ? życzę nam tego ,a póki co łyczek kawusi ;:196
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Dorcia miłego dzionka kochana moja ;:196
Na kawusie się przywlokłam bo jeszcze śpię ;:19
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

;:138 hejka dziewczyny kochane... :wit Jam wstanięta, kawusia zaparzona...częstujta się ;:4
Aneczka ja tam mogę kawkę...o dowolnej porze ;:172 ale wiem,ze nie wszyscy tak mają...albo do czasu ;:130 Jak znikam z netu to zazwyczaj będąc na wsi...z własnej woli ....rzadko...za bardzo mnie ciagnie do was kochana ;:196
Jadziu to praca za free :wink: ale taka jaka bardzo lubię wiesz ...z ludzmi ;:108 zobaczymy co sie wykluje dalej... :uszy
Effciu co tam donosisz....mrozik u ciebie..u mnie na plusiku...i dobrze :uszy Jeszcze mi sie nie chce mrozów ale ponoc od weekendu nadchodzą :roll: Choć łykniem co ;:304 ;:196
Monia miłego miłego ;:196 ,kawkę stawiam ratuj się i doprowadz do pionu ;:306
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

u nas minus dwa, rześko dość, ale mógłby śnieg spać, zeby jeszcze ladnie było :wink: Ja poproszę kawę ze stoperanem, bo mi starsza jelitówkę z przedszkola w prezencie przyniosła....i może usiądę sobie w przedpokoju, o pod tymi schodami z obitą ścianą, żeby nie zarażać :twisted:
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

UUU bidulko Pat ;:4 Jelitówka paskudztwo jedno się przyplatało ;:222 przeczytałam kawe ze steropianem....i sobie myślę , jak to sobie można łatwo życie urozmaicić :;230 Nie siedz przy schodach...chodz do ludzi...to wirus , to jak przylazł to pozarazasz ... :idea:
śniegu sobie nie życzem jeszcze...jeszcze muszę graty posprzątać i trawy podwiązać...może parę kopczyków usypać ... ;:108 A potem...może być to białe nawet do marca :uszy
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Ja też z kawką siądę z Wami przy kompie a do tego bułeczka maślana ,żeby lepiej ta kawka smakowała :wink: O kurcze jelitówki nie zazdroszczę .U mnie raczej dachów białych nie ma ,więc i mrozu też nie a wczoraj były bialutkie .Ja tylko jeszcze piennej Excelsie kołderkę na koronę muszę nałożyć ,a i kopczyki też niektórym trzeba zrobić ,ale jeszcze poczekam ;:196 Miłej Barbórki wszystkim Basiom i Basieńkom
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jadziu Fajnie,ze wpadłaś na kawunię...i to z bułeczką maslana...mm ja mam chałkę drożdżową z kruszonka , tylko miodku nie mam do niej ;:130 a jak okrywasz ta pienną :?: ,ja myślę aby agrowłókniną łepek jej okręcić...jak myślisz , dobrze będzie, no i rajstopami miejsce szczepienia :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”