Witamy na forum!
Sporo roboty już wykonane i przed Wami już tylko coraz lepsze chwile! Jest to jednak na pewno miły trud, zwłaszcza jak będą potem piękne rezultaty (a zawsze są). Serdecznie życzę powodzenia w uprawie tej działeczki!
Fotki wrzucajcie na forum, żeby się lepiej je oglądało. Na pewno będę zaglądał i podziwiał postępy!
Witam kolejnych działkowiczów na forum! Lepiej trafić nie można. Napisz proszę coś więcej o działce: ile metrów, nasadzenia i co planujesz zrobić.Fotki są ważne - wszyscy uwielbiają fotki.Życzę powodzenia w tworzeniu kolejnego "raju na ziemi".
A więc: działeczka ma 360m kwadratowych, najwięcej jest na niej jabłoni i grusz ( z jedna mam problem). W tym roku chce odremontować altanę, zainstalować media w niej a na ogrodzie zrobić skalniak i porządki porządki hehe. Pozdrawiam Izo
Witam.
Zapowiada się interesująco. Widzę, że masz liliowce i moje ulubione lobelie.
Mam już rozrosnięte byliny (ostróżki, trzykrotki, języczkę, tojeść kropkowaną) gdybyś miała na nie ochotę to daj znać, chętnie Ci prześlę pocztą.
Pozdrowienia
Super działeczka Izo mam nadzieję że uda ci się zrobic wszystko co zaplanowałaś i chociąż 360m to dużo już niedługo na pewno braknie ci miejsca na wszystkie pomysły które przyjdą ci do głowy
mam nadzieję że lubisz odwiedziny bo będę do ciebie zaglądac bez zaproszenia i to bardzo często :o
Witaj Lubię patrzeć jak zmieniaja sie opuszczone dzialki w piękne kolorowe ogrody. Będę ciebie odwiedzać i podgladac zmiany zachodzące na twojej działce.
Witaj!
Najważniejsze to jest to że...coraz wiecej Ludzi bawi się ziemią,robia to dla siebie,bądż dla rodzinki...i to się liczy.
Jak na początek to mi się bardzo podoba...a gruszkami to bym się poczęstował...
pozdrawiam!!!
Andrzej
Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince! Zapraszam do mnie