Remonty, nowości. Kucia nie zazdroszczę z powodu nieładu. Ja kocham porządek, czystość. Może chorobliwie, ale co ja poradzę
 Remonty, nowości. Kucia nie zazdroszczę z powodu nieładu. Ja kocham porządek, czystość. Może chorobliwie, ale co ja poradzę   A fiołeczka miast opisywać byś pokazała
 A fiołeczka miast opisywać byś pokazała  

Remonty, nowości. Kucia nie zazdroszczę z powodu nieładu. Ja kocham porządek, czystość. Może chorobliwie, ale co ja poradzę
 Remonty, nowości. Kucia nie zazdroszczę z powodu nieładu. Ja kocham porządek, czystość. Może chorobliwie, ale co ja poradzę   A fiołeczka miast opisywać byś pokazała
 A fiołeczka miast opisywać byś pokazała  

póki kto sie tu nade mno nie zlituje i mi jakis tam flashów czy czegós tam nie ściągnie, nie mam możliwosci przesyłania fotek za Chiny
  póki kto sie tu nade mno nie zlituje i mi jakis tam flashów czy czegós tam nie ściągnie, nie mam możliwosci przesyłania fotek za Chiny   ...wcale
 ...wcale   
  się delektuje stopniowo wykonanymi własnoręcznie pracami
  się delektuje stopniowo wykonanymi własnoręcznie pracami   Ale fakt...juz mnie to nuzy
 Ale fakt...juz mnie to nuzy  
 , dla mnie frajda...jakby jeszcze , ktoż chciał ten syf posprzątać
 , dla mnie frajda...jakby jeszcze , ktoż chciał ten syf posprzątać  

To muszę zmienić...
 To muszę zmienić...  

Muszę je już puścicć...
 Muszę je już puścicć... 
 a gdzie twój post ...był i pzrepadł
  a gdzie twój post ...był i pzrepadł  

.
 . .
. .
. .
. Jagoda
 Jagoda
 Jak cię zobaczyłam to odnowiła sie moja różana zachciewajka...powiedz mi,czy ta róża z avatarka to  Bouquet Parfait ...bo mnie sie błąka po łepetynie ,powiedz mi,ze jest brzydka ,marnie kwitnie i w ogóle badziew
  Jak cię zobaczyłam to odnowiła sie moja różana zachciewajka...powiedz mi,czy ta róża z avatarka to  Bouquet Parfait ...bo mnie sie błąka po łepetynie ,powiedz mi,ze jest brzydka ,marnie kwitnie i w ogóle badziew   Jak mozna sie domyslać...mam rózanego fioła
 Jak mozna sie domyslać...mam rózanego fioła  

Dorotka i ja jestem
 Dorotka i ja jestem   
  w Eden Rose........... hm...hm....
  w Eden Rose........... hm...hm....   to nie Bouquetówka
 to nie Bouquetówka  

Edena mam francuskiego, mam nadzieję ,ze w przyszłym sezonie mni ezachwyci...bo jak nie to pójdzie pod topór
  Edena mam francuskiego, mam nadzieję ,ze w przyszłym sezonie mni ezachwyci...bo jak nie to pójdzie pod topór   hej kochana a co myslisz o onej  Bouquet Parfait...masz ją
  hej kochana a co myslisz o onej  Bouquet Parfait...masz ją  

jestem, jestem   hihihi..hi różany świrku
 jestem, jestem   hihihi..hi różany świrku   
   , to na zaś
 , to na zaś   

coś mi się z głową porobiło i zamiast trawiochy to ja jutro  maliny będę  sadzić ....
 coś mi się z głową porobiło i zamiast trawiochy to ja jutro  maliny będę  sadzić .... 

Odnośnie Edenki to boja wiem...jakaś tam wyjatkowa nie jest, dlatego będę miała oko na nią,pędy wypuściła  ale takie niezbyt długie...umówiłam się z nia ,ze rozumiem...pierwszy rok więc nie wymagam....ale w przyszłym roku ma sie pokazać
 Odnośnie Edenki to boja wiem...jakaś tam wyjatkowa nie jest, dlatego będę miała oko na nią,pędy wypuściła  ale takie niezbyt długie...umówiłam się z nia ,ze rozumiem...pierwszy rok więc nie wymagam....ale w przyszłym roku ma sie pokazać   Pierre de Bonnard takie długie pędy wypuścił
 Pierre de Bonnard takie długie pędy wypuścił   
  A tak poważnie super sprawa te malinki...ja tez posadziłam 5 krzaczków od mamuski , te co owocują do zimy ,mniam pycha
  A tak poważnie super sprawa te malinki...ja tez posadziłam 5 krzaczków od mamuski , te co owocują do zimy ,mniam pycha   wstanieta jesteś
 wstanieta jesteś  

wstanięta jestem ,śniadanko zjedzone i lecę na rynek właśnie po  te  malinki co ty masz ,pan sprzedaje w wiążce po20 ale podziele sie z koleżanką.Miłego......
  wstanięta jestem ,śniadanko zjedzone i lecę na rynek właśnie po  te  malinki co ty masz ,pan sprzedaje w wiążce po20 ale podziele sie z koleżanką.Miłego...... 

Ja będę sadzic jeszcze tylko róze ....jak to u mnie
 Ja będę sadzic jeszcze tylko róze ....jak to u mnie   Teraz tez spadam na targ po warzywka i owoce
  Teraz tez spadam na targ po warzywka i owoce   Dosadz sobie jeszcze zółte malinki...ja mam obiecane sadzoneczki
  Dosadz sobie jeszcze zółte malinki...ja mam obiecane sadzoneczki  

Majka, czyżby Neige d'ete? Ja też ją wzięłammajka411 pisze:jestem, jestem hihihi..hi różany świrku

, to na zaś

Bouquet Parfait lada dzień przyjedzie od Ewy a z nią ta druga jej biała siostrzyczka .... nazwa jakaś zawiła jak dla mnie....
Edenka musi zakwitnąć, a powiedz wypuściła porządne pędy?

Dorotka nie mogę nigdzie namierzyć Pierre de Bonnard , skąd go wytrzasnęłaś
 Dorotka nie mogę nigdzie namierzyć Pierre de Bonnard , skąd go wytrzasnęłaś   
  i ja zamówiłam Neige d?Ete, Bouquet Parfait i Souvenir de la Malmaison CL .... są i inne grzeszki
  i ja zamówiłam Neige d?Ete, Bouquet Parfait i Souvenir de la Malmaison CL .... są i inne grzeszki 
  Nie wiem tylko jak duża (wysokość i szerokość ) musi być taka donica żeby w niej róża spokojnie sobie rosła.
  Nie wiem tylko jak duża (wysokość i szerokość ) musi być taka donica żeby w niej róża spokojnie sobie rosła.