Działka na Kaszubach - amba19
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochani dzięki za uznanie!
Halinko i Grzegorzu - fotografowanie motyli na Budlei to żaden problem. One są jak w transie i prawie nie zwracają uwagi na otoczenie. Wystarczy tylko nie wykonywać gwałtownych ruchów
Izo - kup sobie koniecznie. Zobaczysz, będziesz zadowolona.To niedrogi krzew i łatwy w uprawie. A sprawia mnóstwo radości. Nie dość że ma ładne kwiaty i to wtedy gdy większość krzewów już przekwitło to jeszcze te motyle!!!!!
A wydawało mi się że w tym roku prawie nie ma motylków
Ja w tym roku dostałam sadzonkę białej budlei - taki patyczek może 30-to centymetrowy, który miał trzy korzonki i wyobraź sobie że to maleństwo ma DWA pączki kwiatowe ;:26
;:49
własnym oczom nie wierzyłam
a.
Halinko i Grzegorzu - fotografowanie motyli na Budlei to żaden problem. One są jak w transie i prawie nie zwracają uwagi na otoczenie. Wystarczy tylko nie wykonywać gwałtownych ruchów
Izo - kup sobie koniecznie. Zobaczysz, będziesz zadowolona.To niedrogi krzew i łatwy w uprawie. A sprawia mnóstwo radości. Nie dość że ma ładne kwiaty i to wtedy gdy większość krzewów już przekwitło to jeszcze te motyle!!!!!
A wydawało mi się że w tym roku prawie nie ma motylków
Ja w tym roku dostałam sadzonkę białej budlei - taki patyczek może 30-to centymetrowy, który miał trzy korzonki i wyobraź sobie że to maleństwo ma DWA pączki kwiatowe ;:26
a.-
bożena170365
- 500p

- Od: 17 lut 2008, o 22:48
- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja te z pierwszy raz widzę floksy gwiaździste.
Są śliczne.Czy one są wieloletnie?
Czy wysiane z nasion?
Zauroczyła mnie z budleja z motylami.
Muszę sobie ją kupić.
Czekamy na fotki robione nowym aparatem.
Są śliczne.Czy one są wieloletnie?
Czy wysiane z nasion?
Zauroczyła mnie z budleja z motylami.
Muszę sobie ją kupić.
Czekamy na fotki robione nowym aparatem.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7