Mój piękny ogród - anulka 2008 r.
- anulka
- Przyjaciel Forum

- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale mnie zawstydzacie
Ta umiejętnośc nawiązywania kontaktów wynika chyba z mojego gadulstwa.I pomyślec ,ze kiedys byłam osobą bardzo wstydliwą
Mnie rówiez bardzo miło było się z Wami spotkać i mam nadzieję ,ze jeszcze nie raz się zobaczymy.
Ewciu ,Izo chyba niedługo spotkamy się na Targach
Może Awe do nas dołaczy?
Anitko ja tez bardzo lubię z Tobą rozmawiać.Mam nadzieję ,ze spotkamy się w realu a nie tylko na forum
Dziewczyny dla Was I Kogrusi czekoladowy kwiatek.Kolor cudowny ,zapach czekolady.To cudo nazywa się Kosmos-Cosmos atrosanguinea.
Nie wiem co dalej z nim zrobic ,bo chyba nie zimuje,ale dla zapachu warto go miec chociaz jeden sezon.
Jego listki przypominają dalię

Mnie rówiez bardzo miło było się z Wami spotkać i mam nadzieję ,ze jeszcze nie raz się zobaczymy.
Ewciu ,Izo chyba niedługo spotkamy się na Targach
Anitko ja tez bardzo lubię z Tobą rozmawiać.Mam nadzieję ,ze spotkamy się w realu a nie tylko na forum
Dziewczyny dla Was I Kogrusi czekoladowy kwiatek.Kolor cudowny ,zapach czekolady.To cudo nazywa się Kosmos-Cosmos atrosanguinea.
Nie wiem co dalej z nim zrobic ,bo chyba nie zimuje,ale dla zapachu warto go miec chociaz jeden sezon.
Jego listki przypominają dalię

- anulka
- Przyjaciel Forum

Awe ja moje hebe zimowałam w domu w chłodnym pokoju.Wiosną wsadziłam do ziemi.Teraz ładnie rosnie ,ale czytałam ,ze nie zimuje.Są gatunki co zimują.Ponieważ ma byc mrozna i sniezna zima to znowu zabiorę do domu.Mam tez hebe co zimuje.Jak były mrozy to nakrywałam je słoikiem-tak na wszelki wypadek.
Mozesz okryc igliwiem i agrowłókniną ,jak będą duze mrozy i zobaczysz co z tego będzie.
Mozesz okryc igliwiem i agrowłókniną ,jak będą duze mrozy i zobaczysz co z tego będzie.
- Iwcia&Patyrek
- 500p

- Od: 5 sie 2007, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przepięknie i kolorowo jest u ciebie. Bardzo spodobała mi się altanka, taka kolorowa i ukwiecona. Kolekcja liliowców też niczego sobie:) Cudo;)Pozdrawiam
do szczęscia dużo nie potrzeba
Iwcia&Patyrek zapraszają
Iwcia&Patyrek zapraszają
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu myślę , że miło byłoby się spotkać na tych targach . Pewnie będą 6 lub 13 września . 
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- anulka
- Przyjaciel Forum

Targi są 20-21 wrzesnia.Nie wiem dlaczego tak pózno?
Awe na Targach trzeba byc juz o 8 rano ,bo potem tłumy ludzi.Ewcia juz wie
Musisz się zebrac rano
Myslę ,ze nic nie stoi na przeszkodzie ,aby się spotkac .Moze inne osoby do nas sie przyłączą
Oczywiscie mam na mysli spotkanie w sobotę ,bo potem to juz nic nie ma.
Iwciu i Patyrku dziękuję za uznanie.Cała kolekcja liliowców jest w wątku o liliowcach.lilie w liliach i osobno dalie.Zapraszam
Awe na Targach trzeba byc juz o 8 rano ,bo potem tłumy ludzi.Ewcia juz wie
Oczywiscie mam na mysli spotkanie w sobotę ,bo potem to juz nic nie ma.
Iwciu i Patyrku dziękuję za uznanie.Cała kolekcja liliowców jest w wątku o liliowcach.lilie w liliach i osobno dalie.Zapraszam
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu dzięki za tą czekoladkę. ;:13
To bardzo ciekawa roślinka. Spróbuj ją uratować - może zrobi nasionka ? A jeśli ma bulwkę no to chyba nie będzie problemu. Wyobrażam sobie jak musi pachnieć. Jest super.
To bardzo ciekawa roślinka. Spróbuj ją uratować - może zrobi nasionka ? A jeśli ma bulwkę no to chyba nie będzie problemu. Wyobrażam sobie jak musi pachnieć. Jest super.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki