no i masz potem wymówkę, czemu leżysz ;)Tess pisze:Giguś
leń też dla ludzi, ja tam mam często,a pózniej jak mnie dopada chęć...to ledwo zipię
Moje początki - giga45
- coccinella
- 1000p

- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwoniu masz racje ja juz 3 lata bez urlopu- bo na urlopie to tyram na jabłkach. chyba mi to teraz bokiem wyszło. Ale co tam nie uzalam sie pokażę wam co dzisiaj cyknęłam
to jet miechunka tzw. chiński klosz czy cos takiego- ozdobna na suszki

a to jest dla porównania miechunka jadalna- w środku rosnie kulka wielkosci pomidorka koktajlowego -żółta - pyszna w smaku, osłonka pęka kulka wypada- jak zdążę to wam pokażę jak wygląda

to jet miechunka tzw. chiński klosz czy cos takiego- ozdobna na suszki

a to jest dla porównania miechunka jadalna- w środku rosnie kulka wielkosci pomidorka koktajlowego -żółta - pyszna w smaku, osłonka pęka kulka wypada- jak zdążę to wam pokażę jak wygląda

- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Anusia dzięki
- no to dalej co ja jeszcze takiego cyknęłam, że aż doła dostałam
nowy nabytek- chyba ma jakies podwójne górne partie
i zakwitło to fjowe drzewko- po tym jak mój M w tamtym roku wszystko ściął równo z ziemią, jak byłam na saksach-chciał pomóc

na razie tyle bo mnie nosi muszę isć zapalic - nie wiem co mi jest naprawdę.

- no to dalej co ja jeszcze takiego cyknęłam, że aż doła dostałam
nowy nabytek- chyba ma jakies podwójne górne partie
i zakwitło to fjowe drzewko- po tym jak mój M w tamtym roku wszystko ściął równo z ziemią, jak byłam na saksach-chciał pomóc

na razie tyle bo mnie nosi muszę isć zapalic - nie wiem co mi jest naprawdę.

ej Giguś ... nie stresuj się . Główka do góry! Piękne zdjęcia zrobiłaś... nie musisz codziennie tyrać:) Jeszcze przyjdzie czas na pracę. Też polecam Ci kąpiel w wannie ze świeczkami, ulubionymi zapachami i szampanem. stawia na nogi 
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- Monika76

- Od: 10 wrz 2007, o 17:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gosiu, dopadł Cię dół- jest mi przykro z tego powodu, ale pamiętaj kochana nic na siłę. Nie idzie Ci na działce...trudno nic złego się nie stanie.
Ten podły nastrój minie - oby szybko. Skoro jak piszesz same łzy Ci lecą, to może trzeba się wypłakać, tak wiesz do bólu, po to żeby chociaż trochę tego złego nastroju poszło sobie od Ciebie.
Będzie dobrze...pozdrawiam

Ten podły nastrój minie - oby szybko. Skoro jak piszesz same łzy Ci lecą, to może trzeba się wypłakać, tak wiesz do bólu, po to żeby chociaż trochę tego złego nastroju poszło sobie od Ciebie.
Będzie dobrze...pozdrawiam

Giguś a gdzie ja napisałam że leń? Wiem że dół!
Dlatego napisałam, zebyś się nei stresowała...
ale wiesz co... jak napisałam do Ciebie to mnie dopadło (to chyba zaraźliwe)... też wyjeżdżam... nie na tak długo jak Ty ale jednak... i martwię sie o wszystko... nie miałam już ochoty na forum... pojechałam do sklepu i piwo sobie kupiłam .....a teraz znów przyszłam do Ciebie
No kochana nosek do góry
Jak wrócisz ... to urządzimy bibę!
a pomyśl jeszcze o tym jak my będziemy za Tobą tęsknić!! i co?
Dlatego napisałam, zebyś się nei stresowała...
ale wiesz co... jak napisałam do Ciebie to mnie dopadło (to chyba zaraźliwe)... też wyjeżdżam... nie na tak długo jak Ty ale jednak... i martwię sie o wszystko... nie miałam już ochoty na forum... pojechałam do sklepu i piwo sobie kupiłam .....a teraz znów przyszłam do Ciebie
a pomyśl jeszcze o tym jak my będziemy za Tobą tęsknić!! i co?
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
bożena170365
- 500p

- Od: 17 lut 2008, o 22:48
-
bożena170365
- 500p

- Od: 17 lut 2008, o 22:48