Moja młoda działeczka - aanula cz.1
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Miodzio, miodzio, tylko palce lizać i podziwiać
a urlop, dobra rzecz 
Anula, a jak tam grzyby u Ciebie? Wybieram się 29 w okolice Suwałki/ Augustów, tak właściwie pośrodku...jest szansa.... chociażby na podgrzybki?
Zerknij w wolnej chwili w PW, jest śliczna i kwitnie mi bez przerwy.......nie wysadzałam jej z donicy, ale jest ok

Anula, a jak tam grzyby u Ciebie? Wybieram się 29 w okolice Suwałki/ Augustów, tak właściwie pośrodku...jest szansa.... chociażby na podgrzybki?
Zerknij w wolnej chwili w PW, jest śliczna i kwitnie mi bez przerwy.......nie wysadzałam jej z donicy, ale jest ok
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 cze 2008, o 15:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pięknie tu u Ciebie niesamowicie. Napatrzeć się nie mogę. Zrobiłam sobie kawkę - całkiem już wystygła, a ja zauroczona siedzę...
pozdrawiam cieplutko - Gosia
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oczywiście, że wypoczniesz, nie ma przecież złej pogody, są tylko źle ubrani ludzie
Ale na Warmii księżyc w pełni i widać go doskonale, co oznacza, że chmury po całym dniu deszczu - poszły sobie
Na Mazurach pewnie jest tak samo. I podobnie będzie przez cały twój urlop 
Ale na Warmii księżyc w pełni i widać go doskonale, co oznacza, że chmury po całym dniu deszczu - poszły sobie
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

i właśnie kończę pakowanie, bo jedziemy zaraz nad jezioro Kisajno koło Giżycka