Rośliny doniczkowe - effa
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Basiu jak po 2 zł to pewnie maluszki jakieś, więc w paczkę i Ilonka też dostanie 
Ewciu begonka rzeczywiście pięknie kwitnie. Ja też mam taką begonkę ciekawe czy mi kiedyś zakwitnie
Ilonko u mnie też ciągle pada i jak nie przestanie to niedługo będę mogła brać prysznic w sypialni
W nocy nie dało się spać bo woda kapała z sufitu. A ekipa remontowa twierdzi, że nic nie mogą zrobić, bo pada 

Ewciu begonka rzeczywiście pięknie kwitnie. Ja też mam taką begonkę ciekawe czy mi kiedyś zakwitnie
Ilonko u mnie też ciągle pada i jak nie przestanie to niedługo będę mogła brać prysznic w sypialni

- effa

- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
Monika strasznie Ci współczuje, fajnie mieć darmowy prysznic ale nie w takim wydaniu...
Okropne te deszcze, mam nadzieję, że się w końcu to uspokoi bo to co pokazują w telewizji to głowa mała. tylko współczuć
U mnie też kauflanda nie ma, musiałabym do Tarnobrzega jechać
ale może Basia coś ciekawego upatrzy (oj na pewno upatrzy na pewno
) to sobie pooglądam 
Teraz szykuję się na wyjazd, zakupy porobione lista co mam spakować też zrobiona tylko jeszcze pakowanie mnie czeka - nie wiem czemu ale nie lubię tego robić
Wrócę do Was końcem sierpnia
Okropne te deszcze, mam nadzieję, że się w końcu to uspokoi bo to co pokazują w telewizji to głowa mała. tylko współczuć
U mnie też kauflanda nie ma, musiałabym do Tarnobrzega jechać
Teraz szykuję się na wyjazd, zakupy porobione lista co mam spakować też zrobiona tylko jeszcze pakowanie mnie czeka - nie wiem czemu ale nie lubię tego robić
Wrócę do Was końcem sierpnia
- myszorek

- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewciu, pogody
i udanych wakacji życzę ;:54
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
- basga

- Od: 12 sie 2007, o 21:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja też życzę przede wszystkim pogody na łażenie i mocnych nóg...ja to za leniwa jestem na takie wypoczywanie.A dziwne,że od latania po sklepach jakoś nogi mnie nie bolą! :P
Co do tych kaktusików to i owszem,jednego sobie kupiłam /właściwie to 2 w 1/ale jak dla mnie to same takie "normalne i kłujące" były,tylko kilka ciekawszych cereusów ale już takie mam. :P
Co do tych kaktusików to i owszem,jednego sobie kupiłam /właściwie to 2 w 1/ale jak dla mnie to same takie "normalne i kłujące" były,tylko kilka ciekawszych cereusów ale już takie mam. :P
- koniczynka

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06