Ostatnie zdjęcie
AgaNet - mój kawałek Szkocji, cz.6
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: AgaNet - mój kawałek Szkocji, cz.6
Nie wiem dlaczego Twoja werbena się pokłada. Moja stoi sztywno. Nigdy nie miałam z nią problemów.
Ostatnie zdjęcie
Ostatnie zdjęcie
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Aga zazdroszczę Ci tych widoków z nad morza.
Rozchodnik śliczny
Rozchodnik śliczny
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No tak, Margo ma wzorcową werbenę, i dostałam już od niej dwa razy sadzonkę, ale nic z tego, u mnie rosnąć ani kiełkować nie chce. Ech, co za uparta roślina 
Zdjęcia "pajęcze" bardzo lubię. Nastajają mnie sentymentalnie i zawsze podziwiam to pajęcze mistrzostwo szydełkowania serwetek.
Zdjęcia "pajęcze" bardzo lubię. Nastajają mnie sentymentalnie i zawsze podziwiam to pajęcze mistrzostwo szydełkowania serwetek.
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aga, piękne widoki! Delfiny to przesympatyczne zwierzęta i bardzo mądre
Pajęczynki w Twoim ogrodzie bardzo romantyczne...z kropelkami rosy wyglądają cudnie
Pajęczynki w Twoim ogrodzie bardzo romantyczne...z kropelkami rosy wyglądają cudnie
- AgaNet

- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Steasi - ja na szczęscie się mgieł nie obawiam, inaczej ciężko by było tu mieszkać !!! Mgłę nawet lubię, wnosi trochę tajemnicy i spokoju, nostalgii ?. Nie lubię tylko, kiedy krzyżuje nam mocno plany, a trafiło się parę razy
Annes - ostatnio delfiny można właśnie wiosną i jesienią dośc często wypatrzeć w morzu północnym
Fakt że sa daleko, ale to wielka radocha móc na nie popatrzeć choćby i z takiej odległości 
Aage - chyba każdemu z nas kojarzą się one z inteligentnymi stworzeniami
Loki - mam nadzieję ze u ciebie pogoda nadal dopisuje ? Tutaj całkiem, całkiem, nie narzekam jak na razie
W kilku okolicznych ogrodach widziałam jeszcze kwitnące kosmosy - i wiesz co, od razu twoje wielkoludy mi sie przypomniały
ale tutejsze mizeroty nie maja z nimi szans
Michalska - Marysiu, nie mam rozchodników z czerwonym kwiatem. Ten jest taki mocno ciemno rózowy, moze nawet lekko wpada w bordo ? Służę szczepką gdyby co
Margo - myslę, ze to porywiste wiatry mi ja tak położyły
Geniu - miło cie widzieć. Gdzies mi się zgubił twój wątek
Wandeczko - pajęczynki fajnie się fotografuje
czasami g- zwłaszcza z rana - ogród przybrany te ozodby wygląda naprawdę ciekawie 
A werbena u mnie nie jest uparta - raczej nieposłuszna
rosnie jak szalona, i rozkłada się wszędzie
Robaczek - dziękuję
Annes - ostatnio delfiny można właśnie wiosną i jesienią dośc często wypatrzeć w morzu północnym
Aage - chyba każdemu z nas kojarzą się one z inteligentnymi stworzeniami
Loki - mam nadzieję ze u ciebie pogoda nadal dopisuje ? Tutaj całkiem, całkiem, nie narzekam jak na razie
W kilku okolicznych ogrodach widziałam jeszcze kwitnące kosmosy - i wiesz co, od razu twoje wielkoludy mi sie przypomniały
Michalska - Marysiu, nie mam rozchodników z czerwonym kwiatem. Ten jest taki mocno ciemno rózowy, moze nawet lekko wpada w bordo ? Służę szczepką gdyby co
Margo - myslę, ze to porywiste wiatry mi ja tak położyły
Geniu - miło cie widzieć. Gdzies mi się zgubił twój wątek
Wandeczko - pajęczynki fajnie się fotografuje
A werbena u mnie nie jest uparta - raczej nieposłuszna
Robaczek - dziękuję
Agato tak to na zdjęciu wygląda .Rozchodnik jest jakiś inny , ja mam zupełnie ciemne bordowe kwiaty i liście nie widziałam u Ciebie. Chętnie dokonam wymiany .pozdrawiam. 
- AgaNet

Witajcie wieczorkiem
Pogoda dziś była wyśmienita. Słonecznie i ciepło ! w południe było 20 stopni
Gdy czytam o przymrozkach w Pl, to myslę, że pomimo upalnego lata, ciepełka jakoś mało było w tym roku w PL. Pogoda płata figle
Udało mi się dziś popracowac trochę w ogrodzie, i to w krótkim rękawku
Trawnik skoszony, kanty przycięte, rozprawiłąm sie też z chwastami na rabatach. Starszy syn wyczyścił szpary pomiędzy płytkami chodnikowymi , pozamiatał i mogliśmy jeszcze troche poleniuchować na ławeczce
Tylko zdjęc jakoś dziś nie zrobiłam
Wybaczcie
Mam dla was za to fotkę z rowerowej wyprawy

i żeby było na temat, jesienne trawy "po szkocku"

Pogoda dziś była wyśmienita. Słonecznie i ciepło ! w południe było 20 stopni
Gdy czytam o przymrozkach w Pl, to myslę, że pomimo upalnego lata, ciepełka jakoś mało było w tym roku w PL. Pogoda płata figle
Udało mi się dziś popracowac trochę w ogrodzie, i to w krótkim rękawku
Mam dla was za to fotkę z rowerowej wyprawy
i żeby było na temat, jesienne trawy "po szkocku"
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aguś bardzo pracowicie spędziliście dzisiejszy dzień
Piękne widoki....czy te kwiatuszki wzdłuż drogi to marcinki??? ależ pięknie wyglądają w tak ogromnych ilościach
Piękne widoki....czy te kwiatuszki wzdłuż drogi to marcinki??? ależ pięknie wyglądają w tak ogromnych ilościach
- AgaNet

Marysiu, postaram się jutro zrobic jakąś lepszą fotkę, to będziesz mogła porównaćMichalska pisze:Agato tak to na zdjęciu wygląda .Rozchodnik jest jakiś inny , ja mam zupełnie ciemne bordowe kwiaty i liście nie widziałam u Ciebie. Chętnie dokonam wymiany .pozdrawiam.
Pracowicie, pracowicieAGNESS pisze:Aguś bardzo pracowicie spędziliście dzisiejszy dzień![]()
Trochę przeszkadza mi werbena, która wylega na rabacie różanej. Zastanawiam się czy jej nie wyrwać ???? Trochę szkoda bo ładnie ciągle kwitnie ... I tak oto dumam, i dumam, i cebule ciągle w koszyku
Kwiatki przy drodze wyglądały jak marcinki
- Locutus

- Od: 17 kwie 2010, o 16:48
- Kontakt:
Ano pogoda na razie znośna. Trochę słońca, trochę deszczu, ale ciepło ? w dzień ponad 20°C, nocami po kilkanaście. Tak więc cały czas mogę się cieszyć wilcami, lewkoniami, cyniami, astrami, ślazówkami, ślęzawami, nasturcjami, słonecznikami, nagietkami, eszolcjami, kosmosami, od niechcenia kwitnie też kilka powojów trójbarwnych...
A rozmiary moich kosmosów rzeczywiście mnie powalają... Przecież te bydlaki wyższe ode mnie są...
Pozdrawiam!
LOKI
A rozmiary moich kosmosów rzeczywiście mnie powalają... Przecież te bydlaki wyższe ode mnie są...
Pozdrawiam!
LOKI
- Steasi

- Od: 2 wrz 2010, o 20:47
Dopiero teraz zdałam sobie sprawę, że masz dzieci
O mężu owszem wiedziałam ale dzieci. Ale człowiek głupi
Szpaler z marcinków naprawdę malowniczo wygląda, chętnie takie coś bym u siebie widziała
Szpaler z marcinków naprawdę malowniczo wygląda, chętnie takie coś bym u siebie widziała
- AgaNet

Loki - dobrze że możesz się jeszcze roślinami nacieszyć. U mnie pogodowo tez całkiem, całkiem,
licze na ładną jesień, obym się nie przeliczyła
Dwa powojniki u mnie powtarzają kwitnienie, wiec jest i coś nowego do podziwiania, tylko że juz dość szybko robi się szarówka po południu, więc podziwiać trochę cięzko
Widzialam te twoje kosmosy giganteusy
Paula - można się czasem zaskoczyć na FO
nie wiemy kto klika z drugiej strony i stąd czasem takie rózne niespodzianki
No bo jak z kwiatowego awatarka ocenic czyjś wiek czy chociażby posiadanie dzieci ???
A dzieci mam dwoje. Starszy syn to juz nastolatek
Co do marcinków - też mi sie podobaja posadzone w takiej dużej grupie, ale nie mam żadnego. Cóż - za dużo rzeczy mi sie podoba a ogród za mały na chciejstwa.
Dwa powojniki u mnie powtarzają kwitnienie, wiec jest i coś nowego do podziwiania, tylko że juz dość szybko robi się szarówka po południu, więc podziwiać trochę cięzko
Widzialam te twoje kosmosy giganteusy
Paula - można się czasem zaskoczyć na FO
Co do marcinków - też mi sie podobaja posadzone w takiej dużej grupie, ale nie mam żadnego. Cóż - za dużo rzeczy mi sie podoba a ogród za mały na chciejstwa.
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Ago rzeczywiście kwiatki wyglądają jak marcinki do tego ciekawy kolor
Aguś, pozdrawiam Cię serdecznie!
Mam trochę do nadrobienia w Twoim wątku, więc zabieram się za czytanie...
Cieszę się, że pogoda i na Wyspach dopisuje! Piękne zdjęcie z wyprawy
Ściskam,
A
Mam trochę do nadrobienia w Twoim wątku, więc zabieram się za czytanie...
Cieszę się, że pogoda i na Wyspach dopisuje! Piękne zdjęcie z wyprawy
Ściskam,
A
Aga, werbena wygląda cudownie; nie widać żeby się pokładała.
Fajnie, że masz już porządek w ogrodzie. U mnie w tym roku na bakier z kancikami; plan wykonany w połowie
Fajnie, że masz już porządek w ogrodzie. U mnie w tym roku na bakier z kancikami; plan wykonany w połowie
Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Ogród 100 róż cz. IV