EWCIU warto się trochę pomęczyć ,bo one są takie piękne .Ogrodem nie trzeba będzie sie zajmować .
Będzie spał pod zimowa pierzynką .Mam nadzieję
MARYNIU nad daliami ciężko zapanować ,bo jest ich krocie i ciężko wybrać te najpiękniejsze .Ja tez planuję dokupić kilka najcudniejszych .W moim przypadku ,to naprawdę kilka z braku miejsca .Sama siebie podziwiam ,jakim cudem ja to wszystko mieszczę
BEATKO ano wyjeżdżam ,ale przecież nie na zawsze .Tak na prawdę ,to sama jeszcze nie wiem na jak długo ,ale myślę że do świąt .
ELCIU w drugiej części zimy ,to ja już będę w domku .Uwielbiam zimowe pogaduchy o ogrodach
TERENIU zleci ,jak z bicza strzelił
EWCIU na trzecim zdjęciu jest amorfa siwa, mój ostatni zakup w którym sie zakochałam od pierwszego wejrzenia
DANUSIU moja pluskwica ma 7 lat i faktycznie nie lubi przesadzania ,bo ma korzeniska ,jak chrzan .Jeżeli Ci sie podoba werbena ,to mogę Ci dać nasionka .Tylko musisz czekać ,bo ona w najlepsze jeszcze kwitnie .300 cebulek wsadzić ,to niezłe zajęcie ,,ale za to potem rajskie widoki .Pozdrawiam ;
ALUŚ ano niestety czeka mnie wyjazd ,ale ja przecież już wcześniej o tym pisałam .Będzie mi Was brakowało

DOROCIU nowy założę ,jak wrócę .Przemyślałam to i stwierdziłam ,że tak będzie najlepiej