Świat roślin Ewy-Rozalki część siódma
- jonatanka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 mar 2012, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Świat roślin Ewy-Rozalki część siódma
Ewuniu rozumiem ale obiecaj że, jak tylko wrócisz zaraz do nas zajrzysz.Będziemy tęsknic.

- ewa_rozalka
- 1000p

- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
JOASIU pewnie ,że zajrzę .Jeszcze póki nie wyjadę ,to będę do Was zaglądać

- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Ewciu widzę , że masz piękne dalie , czyż nie warto przemęczać się dwa razy w roku z wykopaniem i zakopaniem aby mieć takie królowe w ogrodzie?
Kto zajmie się tym rajem gdy wyjedziesz?
Kto zajmie się tym rajem gdy wyjedziesz?
- marpa

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
W ub.sezonie złapałam bakcyla daliowego i sądzę ,że w przyszłym jeszcze kilka u mnie znajdzie miejsce już moja przyjaciółka posiadaczka kilkudziesięciu odmian się o to postara
, muszę tylko rozsądnie zapanować nad ilością...
U mnie też wstrętna pogoda ale przestało padać Ty pewno wyjdziesz do ogródka a mnie się już nie zechce jechać ..jutro pogoda nie lepsza się zapowiada a tyle do zrobienia mamy...

U mnie też wstrętna pogoda ale przestało padać Ty pewno wyjdziesz do ogródka a mnie się już nie zechce jechać ..jutro pogoda nie lepsza się zapowiada a tyle do zrobienia mamy...
- anka93

- Od: 5 paź 2008, o 17:40
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pozostaje nam czekać na Twój powrót, a może i fotorelacje z włoskiej przyrody.Może sie skusisz na piękne zdjęcia za granicą.
Pozdrawiam Cię
Beata
- Wroblica
- 200p

- Od: 10 lis 2009, o 14:31
- tesia39

- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Też będę czekać z niecierpliwością na Twój powrót
A na razie cieszę oczy pięknymi obrazkami z Twojego ogrodu 
- terlica
- 500p

- Od: 24 mar 2013, o 07:26
Ewo w ostatniej zdjęciowej sesji,na trzecim zdjęciu,te listeczki,co to?
Pozdrawiam-Ewa
- dwostr

- Od: 25 mar 2008, o 15:38

Ewo, nie mogę napatrzeć się na te fotki...
Ile lat ma Twoja pluskwica? Czy to prawda ,że nie lubi przesadzania?
A werbena patagońska chodzi za mną już jakiś czas ale nigdzie jej jeszcze nie spotkałam. To zdjęcie jest przeurocze i jeszcze bardziej zaostrzyło mój apetyt na nią.
Czytam , że niedługo wyjeżdżasz opiekować się wnuczętami -to możemy sobie rękę podać
Serdecznie pozdrawiam Danuta
- dorcia7

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Ewuniu załóż nowy,przecież nie musisz codziennie pisać i fotki wstawiać ,wystarczy raz na jakiś czas się odezwać 
- ewa_rozalka
- 1000p

EWCIU warto się trochę pomęczyć ,bo one są takie piękne .Ogrodem nie trzeba będzie sie zajmować .
Będzie spał pod zimowa pierzynką .Mam nadzieję
MARYNIU nad daliami ciężko zapanować ,bo jest ich krocie i ciężko wybrać te najpiękniejsze .Ja tez planuję dokupić kilka najcudniejszych .W moim przypadku ,to naprawdę kilka z braku miejsca .Sama siebie podziwiam ,jakim cudem ja to wszystko mieszczę
BEATKO ano wyjeżdżam ,ale przecież nie na zawsze .Tak na prawdę ,to sama jeszcze nie wiem na jak długo ,ale myślę że do świąt .
ELCIU w drugiej części zimy ,to ja już będę w domku .Uwielbiam zimowe pogaduchy o ogrodach
TERENIU zleci ,jak z bicza strzelił
EWCIU na trzecim zdjęciu jest amorfa siwa, mój ostatni zakup w którym sie zakochałam od pierwszego wejrzenia
DANUSIU moja pluskwica ma 7 lat i faktycznie nie lubi przesadzania ,bo ma korzeniska ,jak chrzan .Jeżeli Ci sie podoba werbena ,to mogę Ci dać nasionka .Tylko musisz czekać ,bo ona w najlepsze jeszcze kwitnie .300 cebulek wsadzić ,to niezłe zajęcie ,,ale za to potem rajskie widoki .Pozdrawiam ;
ALUŚ ano niestety czeka mnie wyjazd ,ale ja przecież już wcześniej o tym pisałam .Będzie mi Was brakowało
DOROCIU nowy założę ,jak wrócę .Przemyślałam to i stwierdziłam ,że tak będzie najlepiej

Będzie spał pod zimowa pierzynką .Mam nadzieję
MARYNIU nad daliami ciężko zapanować ,bo jest ich krocie i ciężko wybrać te najpiękniejsze .Ja tez planuję dokupić kilka najcudniejszych .W moim przypadku ,to naprawdę kilka z braku miejsca .Sama siebie podziwiam ,jakim cudem ja to wszystko mieszczę
BEATKO ano wyjeżdżam ,ale przecież nie na zawsze .Tak na prawdę ,to sama jeszcze nie wiem na jak długo ,ale myślę że do świąt .
ELCIU w drugiej części zimy ,to ja już będę w domku .Uwielbiam zimowe pogaduchy o ogrodach
TERENIU zleci ,jak z bicza strzelił
EWCIU na trzecim zdjęciu jest amorfa siwa, mój ostatni zakup w którym sie zakochałam od pierwszego wejrzenia
DANUSIU moja pluskwica ma 7 lat i faktycznie nie lubi przesadzania ,bo ma korzeniska ,jak chrzan .Jeżeli Ci sie podoba werbena ,to mogę Ci dać nasionka .Tylko musisz czekać ,bo ona w najlepsze jeszcze kwitnie .300 cebulek wsadzić ,to niezłe zajęcie ,,ale za to potem rajskie widoki .Pozdrawiam ;
ALUŚ ano niestety czeka mnie wyjazd ,ale ja przecież już wcześniej o tym pisałam .Będzie mi Was brakowało
DOROCIU nowy założę ,jak wrócę .Przemyślałam to i stwierdziłam ,że tak będzie najlepiej
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Ewuniu wyjeżdżasz to życzę Ci miłych wrażeń i czekam na Twój powrót. 
- ewa_rozalka
- 1000p

MARYSIU jeszcze zdążę przed wyjazdem Cię kilka razy odwiedzić

- Tajka

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Ewuniu czytam, ze obowiązki do Wnusiów wzywają, ja cztery lata dojeżdżałam poza Lublin do wnuczka, ale na razie chodzi szczęśliwie do przedszkola .
Ogród zaśnie pod zimową pierzynką, a na forum myślę, że będziesz zaglądać .
Cudnie świecznica Ci kwitnie.
Ogród zaśnie pod zimową pierzynką, a na forum myślę, że będziesz zaglądać .
Cudnie świecznica Ci kwitnie.