Witam Was dziewczyny
Ale pogoda Nam się za oknem dzisiaj zrobiła z powrotm jesiennie a wczoraj już tak fajnie było.
Przekopałam troszki ogródka i posadziłam kilka "cebulowych" roślinek,dzisiaj to jedynie dokończyła sprzątanie i posadziłam trawę "red baron" ahhh niech już sobie rośnie na stałym miejscu.
Z każdą chwilą wydaje Mi się że jest coraz zimniej
Kanapl 
Witaj i zapraszam częściej.Wiesz chodzą luzem,ale nie tak znów do końca mają tak jakby swoje podwórko na którym sobie chasają do woli po trawce

podwórko jest ogrodzone także poza teren mało kiedy wychodzą ze względu na lisa!
Rozalko o tak urosły! Martwiłam się żeby zdążyły się opierzyć przed nadchodzącym zimnem ale widzę ze zdążyły kaczuchy dopiero powoli zaczynają się pierzyć,są mniejsze i większe ale do zimy powinny zdążyć!
Ja właśnie jak kopałam wczoraj ogródek znalazłam 3 małe cebulki narcyza

ehhh gdzieś się uchronił przed myszami bo tak to na wiosnę mi zjadły myszaki !!!
Sylwuś O Ja też jestem ciekawa jak Mi to wszystko zakwitnie.
Zawsze miałam tulipany a teraz nowe zdobycze

haahaa
Całe 13 kaczuszek mam ale jedne większe drugie mniejsze....

ale ważne że jak na razie zdrowe są i rosną

Buziaki...
Stasiu dziękuję bardzo...
Ewciu ooo kaczuchy to mają raj jak pada deszcz

na wiosnę muszę im jakiś mały stawik gdzieś z boku podwórza wykopać. Jak padało to latały i się cieszyły nawet pod rynne poleciały

i ciapu,ciapu haaahaaa
Joasiu nie wiem

tyle tylko wiem co na obrazku.

To u Mnie w Bie... też właśnie nie było wgl cebulek dopiero pojechaliśmy daleko,daleko i przy okazji wstąpiliśmy do Bie i było masę Cebulek.
Paulinko dziękuję bardzo.Skalniaczek powoli się tworzy a co z tego wyjdzie się okaże na wiosnę haahaa

Zakupy się udały o tak!
Karolinko ależ oczywiście zostawiłam

Dziękuję!
O tak ale jakoś tak miałam kupić i no krokusy a wyszło tyle cebulek

haahaa