Witaj Renatko Widzę że śliczny skalniaczek się robi

Dalie piękne

Piękne kurki , kaczuchy uroczo pozują do zdjęć

A zakupu udane były i piękne są

"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
  "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"

Witaj i zapraszam częściej.Wiesz chodzą luzem,ale nie tak znów do końca mają tak jakby swoje podwórko na którym sobie chasają do woli po trawce
  Witaj i zapraszam częściej.Wiesz chodzą luzem,ale nie tak znów do końca mają tak jakby swoje podwórko na którym sobie chasają do woli po trawce   podwórko jest ogrodzone także poza teren mało kiedy wychodzą ze względu na lisa!
  podwórko jest ogrodzone także poza teren mało kiedy wychodzą ze względu na lisa!   
  ehhh gdzieś się uchronił przed myszami bo tak to na wiosnę mi zjadły myszaki !!!
  ehhh gdzieś się uchronił przed myszami bo tak to na wiosnę mi zjadły myszaki !!! haahaa
 haahaa ale ważne że jak na razie zdrowe są i rosną
  ale ważne że jak na razie zdrowe są i rosną   
  Buziaki...
 Buziaki... na wiosnę muszę im jakiś mały stawik gdzieś z boku podwórza wykopać. Jak padało to latały i się cieszyły nawet pod rynne poleciały
  na wiosnę muszę im jakiś mały stawik gdzieś z boku podwórza wykopać. Jak padało to latały i się cieszyły nawet pod rynne poleciały   i ciapu,ciapu haaahaaa
  i ciapu,ciapu haaahaaa  
  tyle tylko wiem co na obrazku.
 tyle tylko wiem co na obrazku.   To u Mnie w Bie... też właśnie nie było wgl cebulek dopiero pojechaliśmy daleko,daleko i przy okazji wstąpiliśmy do Bie i było masę Cebulek.
  To u Mnie w Bie... też właśnie nie było wgl cebulek dopiero pojechaliśmy daleko,daleko i przy okazji wstąpiliśmy do Bie i było masę Cebulek.   
  Zakupy się udały o tak!
 Zakupy się udały o tak!   
  Dziękuję!
  Dziękuję! haahaa
  haahaa
 Ja nie wiedziałam, że z Ciebie taka gospodyni
 Ja nie wiedziałam, że z Ciebie taka gospodyni  

haahaa
  haahaa

urosły.Tulipany też powinny a tam poczekamy do wiosny to się wszystko wyjaśni.
  urosły.Tulipany też powinny a tam poczekamy do wiosny to się wszystko wyjaśni.  
  zjadły Ci nawet z koszyczków cebulki!!! No to musiały być nieżle wygłodniałe.
  zjadły Ci nawet z koszyczków cebulki!!! No to musiały być nieżle wygłodniałe. a tak by łądnie kwitła a tu jakaś mysza wlazła i sobie zjadła
  a tak by łądnie kwitła a tu jakaś mysza wlazła i sobie zjadła  

zobaczymy czy wytrzymają atak gryzoni!
  zobaczymy czy wytrzymają atak gryzoni!

Bardzo mi sie u Ciebie podoba, kolorowo i radośnie - śliczne masz irysy i jesienne zbiory. Kurczaczki i kaczusie też śliczniusie
 Bardzo mi sie u Ciebie podoba, kolorowo i radośnie - śliczne masz irysy i jesienne zbiory. Kurczaczki i kaczusie też śliczniusie  

dziękuję! Irysy właśnie zostały przekopane bo już mi tego roku słabo kwitły,nawet przed wczoraj jeszcze kopałam te które nie zdążyłam w sierpniu przekopać,po deszczu wgl inna robota
 dziękuję! Irysy właśnie zostały przekopane bo już mi tego roku słabo kwitły,nawet przed wczoraj jeszcze kopałam te które nie zdążyłam w sierpniu przekopać,po deszczu wgl inna robota   Skalniaczek powolutku się tworzy
  Skalniaczek powolutku się tworzy   haahaa...
  haahaa... O tak datury pięknie kwitną i ten ich zapach! W tym roku troszki marne miałam jakoś chyba przez tą pogodę i też miejce nie zabardzo dobre miałam teraz się zebrały
  O tak datury pięknie kwitną i ten ich zapach! W tym roku troszki marne miałam jakoś chyba przez tą pogodę i też miejce nie zabardzo dobre miałam teraz się zebrały   haahaa...
  haahaa... 

dzisiaj mam w planach posadzić resztę cebulek na skalniaku chyba bez kubeczków będę sadzić,ahhh za ryzykuję! Do tej pory nic Mi tam nie ryło to może teraz też nie będzie,ale się waham jeszcze ...
  dzisiaj mam w planach posadzić resztę cebulek na skalniaku chyba bez kubeczków będę sadzić,ahhh za ryzykuję! Do tej pory nic Mi tam nie ryło to może teraz też nie będzie,ale się waham jeszcze ...