SSS 2 czyli czar_nych zmagań cd
- zuzanna2418
- 1000p

- Od: 15 maja 2013, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: SSS 2 czyli czar_nych zmagań cd
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję
Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie
moje wątki miastowe i wiejskie
- aage
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Rośliny były już znacznych rozmiarów, głównie iglaki i krzewy liściaste a więc przeżyły ale bez szwanku się nie obeszło.
- byna
- 500p

- Od: 18 maja 2009, o 19:18
Aniu, cudną rabatę z wrzosami założyłaś.
a z życzeniami się spóźniłam, ale i tak cię uściskam. Buziaki. 
- usa1276
- 1000p

- Od: 22 sty 2012, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam Aniu
kawał dobrej roboty odwaliliście w ogrodzie wiem też że na takim piachu roślinki mają trudniej z zaadaptowaniem się ,
wielkie pochwały za wytrwałość
kawał dobrej roboty odwaliliście w ogrodzie wiem też że na takim piachu roślinki mają trudniej z zaadaptowaniem się ,
wielkie pochwały za wytrwałość
Kurcze aż jestem zdziwiona że wrzosy nie chciały u Ciebie rosnąc . Specjalnie pod Twoim katem zrobiłam zdjęcie wrzosów sąsiadki które rosną w dole z którego był wybierany piach pod budowę . Nie podlewane a rosną tak :czar_na pisze: Madziu no właśnie i u mnie rosnąć wcześniej nie chciały. Dałam pod te torfu i mam nadzieję ,że dadzą radę jak nie to wymienię je na żurawki i też będzie piknie![]()
Zobacz u mnie ostatnie zdjęcie
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 6#p4184946
Pozdrawiam. Ewa
Aniu na jednej rabatce przy domu gdzie mam teren wyżej, deszcz mi wypłukuje ziemię i też tam piach się pokazał i wrzosy, azalie tam rosną..
a w ogóle co u ciebie jesteś w czymś zaczytana? jakie wrażenia po Sosnowym dziedzictwie?
a w ogóle co u ciebie jesteś w czymś zaczytana? jakie wrażenia po Sosnowym dziedzictwie?
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
- czar_na
- 1000p

- Od: 17 kwie 2012, o 15:49
Witam wszystkich miłych gości
Grażynko, Ulu ślicznie dziękuję za życzenia
Ewo zabiłaś mnie tymi wrzosami
leżę i płaczę ,że u mnie nie chcą rosnąć ,bo marzyło mi się takie wrzosowisko między domem a sosnami.
Dario , Olu Ulatowska i jej sosnowa seria cudna! Trochę idealistyczna i mało realna ale czyta się super.
Wszystkim polecam tą autorkę!
Olu jak Ci nie polecałam Szwai trochę temu ? Uwielbiam jej lekki styl. Kalicińska i rozlewisko to też mistrzostwo świata.
Nie zaśmiecacie wątku
o dobrych książkach zawsze chętnie podyskutuję
Tak,ok na forum rozmawiamy o wszystkim ale zapraszamy do właściwych sekcji forum - ten wątek ma tyczyć ogrodu,działki,roślin....
Przenoszę więc wszelkie naleciałości jeśli znajdę odpowiednik na forum lub usuwam
Na luźne dyskusje zapraszamy tutaj http://forumogrodnicze.info/viewforum.php?f=63
/KaRo
Grażynko, Ulu ślicznie dziękuję za życzenia
Ewo zabiłaś mnie tymi wrzosami
Dario , Olu Ulatowska i jej sosnowa seria cudna! Trochę idealistyczna i mało realna ale czyta się super.
Wszystkim polecam tą autorkę!
Olu jak Ci nie polecałam Szwai trochę temu ? Uwielbiam jej lekki styl. Kalicińska i rozlewisko to też mistrzostwo świata.
Nie zaśmiecacie wątku
Tak,ok na forum rozmawiamy o wszystkim ale zapraszamy do właściwych sekcji forum - ten wątek ma tyczyć ogrodu,działki,roślin....
Przenoszę więc wszelkie naleciałości jeśli znajdę odpowiednik na forum lub usuwam
Na luźne dyskusje zapraszamy tutaj http://forumogrodnicze.info/viewforum.php?f=63
- czar_na
- 1000p

- Od: 17 kwie 2012, o 15:49
W związku z tym ,że nadchodząca pora roku nie wnosi nic ciekawego do mojego ogrodu samoczynnie schodziłabym na tematy off topicowe.
Uprzejmie proszę o zamknięcie wątku i może do zobaczenia w 3 części wiosną

Uprzejmie proszę o zamknięcie wątku i może do zobaczenia w 3 części wiosną