Kawałek nieba wiewióreczki

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Kawałek nieba wiewióreczki

Post »

Cześć Aneciu ,a cóż u Ciebie taka cisza? Pewnie wymyślasz ,czym by tu jeszcze ozdobić swój piękny ogródeczek .Pomysł z tymi starymi pniami bardzo dobry ,świetnie podkreślają ,to co posadziłaś .U mnie też kiedyś były takie rzeczy ,ale wraz z brakiem miejsca na kwiaty ,wszystko zaczęło znikać z ogrodu .
Teraz jestem w trakcie okradania ścieżek ,których jest coraz mniej . :;230 ;:196
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj Anetko!
Pięknie zagospodarowałaś swoją działkę ;:138
Jeżyn w takiej ilości nie widziałam nigdy ,nie piłam tez soku z nich musi być chyba doskonały bo tak apetycznie wyglądają,że aż ślinotoku dostałam :;230
To zdjęcię mnie zachwyciło ;:333
Obrazek
MagdalenaKCh
500p
500p
Od: 26 sie 2011, o 19:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

To prawda Twój ogród szybko nabiera kolorów ;:oj ,A jakie plany masz jeszcze w tym roku w zagospodarowaniu działeczki?
Awatar użytkownika
Kochammmkwiaty
1000p
1000p
Od: 25 maja 2012, o 09:30
Kontakt:

Post »

Tyle jeżynek - same witaminy i pyszności - najlepiej nalewki, soki albo dżemy :)
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
Awatar użytkownika
wiewioreczka
500p
500p
Od: 11 maja 2012, o 23:03

Post »

Kochani wybacznie zabiegana jestem, w pracy cisną planami, jutro mam urodziny i staram się zapanować i ogarnąć wszystko. Odpisze Wam w niedziele. na razie zapraszam na spacer po pięknej Pszczynie, którą spontanicznie zwiedzaliśmy z M w niedziele ... fotki w linku w stopce ;:167

Pozdrawiam ciepło, miłego wieczorku ;:136 :wit
chudziak
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 maja 2010, o 22:55

Post »

Wiewióreczko ,rzadko piszę u Ciebie ale skoro masz jutro urodziny to życzę Ci samych pogodnych dni na życiowej drodze , spełniających się marzeń i szczęścia w każdej dziedzinie życia ;:196 ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
bepi
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 28 lip 2010, o 13:02

Post »

Ponownie witam!
Widzę, że przeszłyśmy podobną drogę od smutnego początku do dziś. Jak to mówią starsi: nie ma róży bez kolców... i takie tam bla, bla, bla.
Ale opłaciło się, mamy piękne kawałki swojego osobistego, ciężko wypracowanego miejsca na ziemi i możemy do niego zapraszać tych, którym się ten nasz kawałek podoba. Przeobrażajmy go do woli i miejmy zawsze w nim co robić, abyśmy nigdy nie poczuły upływu czasu. Ale filozofuję ;:oj , ale takie mnie naszły refleksje i życzę Ci powodzenia w dostrajaniu Twojego, pięknego ogrodu ;:180 ;:215 . Będę do niego zaglądać! Pozdrawiam - Beata

Oczywiście wszystkiego naj, naj i jak wyżej pisałam : nie poczuj upływu czasu!!! ( skąd ja wiedziałam, że masz urodziny?) ;:131 ;:136
Moje Nowotworzenie
Serdeczności - Beata
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25

Post »

Obrazek Obrazek Obrazek 100 lat w zdrowiu ;:196
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Aneciu życzę Ci samych pogodnych dni w zdrowiu i niech spełnią Ci się wszystkie marzenia
;:304 ;:304 ;:304 ;:167 ;:167 ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Witaj Anetko z okazji urodzin życzę dużo zdrówka, radości, zadowolenia z życia, morza miłości i spełnienia wszystkich marzeń.
Obrazek
Obie jesteśmy spod znaku panny więc miło mi że mogę złożyć Ci życzenia.

Przepis na torcik mięsny napisany i 20 września zrobię :)
Goździki, które sadziłaś w tamtym roku czy Ci przezimowały? Mam podobne w tym roku sadziłam i jestem ciekawa czy przezimują. Może to nie pora odpowiednia ale świetne bombeczki robisz. Skąd czerpiesz pomysły i gdzie można kupić kształt bombki.
Ile masz tulipanów ale pięknie u ciebie wiosna musi być. Będę tutaj zaglądać i podziwiać.
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego ;:196
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

Anetko, dołączam z najserdeczniejszymi życzeniami urodzinowymi ;:196

Obrazek
Awatar użytkownika
Kochammmkwiaty
1000p
1000p
Od: 25 maja 2012, o 09:30
Kontakt:

Post »

I ja dołączam - wiele radości i spełnienia wszystkich marzeń ;:167 ;:167
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
Awatar użytkownika
imer
1000p
1000p
Od: 29 lip 2011, o 15:51
Kontakt:

Post »

Anetko witaj :wit
W końcu znalazłem chwilkę czasu by chociaż na chwilkę zajrzeć do znajomych ogrodów. Cieszę się że sprawy na działce układają się lepiej. Śliczności masz tam, jeżynki mniaaam. W ogóle będę musiał dokładniej zwiedzić :)

I oczywiście spóźnione, ale najserdeczniejsze życzenia urodzinkowe - wszystkiego, co sobie wymarzysz i jeszcze więcej!
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Witaj Anetko, przybiegłam się przywitać i miłego dnia życzyć z dużą ilością ;:3 i pozytywnej energii.
Awatar użytkownika
wiewioreczka
500p
500p
Od: 11 maja 2012, o 23:03

Post »

Kochani znów mnie praca bardzo zajmuje i po urodzinach już .... oj ten czas nieubłagany.... pogoda w kratkę ... raz słonko raz deszcz...

Odpisuje zaległości....

Tesiu dziękuje za pochwałe pod adresem pniaczków.... co do róż... mam nadzieję że zarówno moje jak i Twoje dadzą radę zimą ;:215

Basiu mam nadzieję, że uda mi się wiosną jak będę na zlocie bileciarzy M w Łodzi... zajrzeć do Was ;:138 Dam znać jak będę znać jakieś daty.... póki co słyszałam hasło... kwiecień ...

Madziu jeżyny zbierałam w okolicach mojej babci... czyli kierunek niedaleko Częstochowy... soczków narobiłam .... rozdałam... i już nie ma ;:219

Małgosiu Amaro Elfik dziękuje, bardzo mi się podoba i jest dokładnie w moim guście ;:167

Jacku mój dziadek wyhodował takiego wzorcowego pomidorka aż szkoda jeść było taki śliczny ;:167

Aniu Duszko wrzosowisko to ostatnio moje oczko w głowie... przybyły nowe różowe akcenty :tan

Tija witaj w moich skromnych progach.... ;:168 Z jeżynkami udało mi się w tym roku... Zapraszam częściej...

Madziu elfik wzbudził również uznanie gości na urodzinach. Plany trza mieć żeby wiedzieć do czego dążyć i na co zbierać.... A my z M jesteśmy z tej samej bajki.... ;:167

Mufeczko dziękuje za tyle ciepłych słów płynących z ;:167 Teraz ja się zawstydziłam bo bywam u Ciebie regularnie a śladu nie ma... mój nie doczas ;:218

cdn.....

Sławku krajanie ja również pozdrawiam z moich stron ;:136

Ewuś cisza wynikała z zarobienia pracowego ale staram się nadrabiać zaległości... Dziś i wczoraj miałam dzień działkowania... Posadziłam tulipany, wysypałam nową kore pod borówki, gruntownie posprzątałam schowek i trochę fotek nacykałam :tan

Karo soczek z jeżyn bardzo w smaku przypomina jagodowy, tak mówili... i faktycznie coś w tym jest ;:136 Dziękuje za miłe słowa...

Madziu Magdo Ch co do planów... dziś tak jak pisałam Ewusi... wysypałam kore pod borówki i posadziłam tulipany... Matka moja już tylko patrzy.... :;230 Mam 300 po co mi kolejne... ale co tam....

Chudziaczku kochana Ty moja ;:167 Dziękuje za pamięć i za życzenia.... Ja o Tobie będę pamiętać zawsze.... Jesteś i zawsze Będziesz Matką Chrzestną mojej altanki ...

Beatko cieszę się że do mnie zajrzałaś.... mi się trochę zaległości zrobiło przez pracę zrobiło ale dzielnie nadrabiam ;:168

Wszystkim bardzo z całego serducha dziękuję za życzenia urodzinowe ;:167

Sylwio wybacz spóźnienie ... ja również Ci życzę wszystkiego co najlepsze spełnienia marzeń zwłaszcza tych najbardziej osobistych...i tego Kogoś przy boku... kto będzie gdy walić się będzie wszystko... On będzie przy Tobie... Wiesz że ja też jestem 85 :roll: Często od Ciebie czerpie inspiracje co do ogrodu. Co do bombeczek... ostatnio na przerwie w pracy poszłam sobie kupić trochę tasiemek na bombki.... naszło mnie ot tak... Kupuje różne taśmy z aplikacjami w kwiatuszki, lub cekiny i tym ozdabiam styropianowe kule... do dostania na targu bliżej świąt albo w pasmanteriach albo na allegro... Pomysły.... wiesz rodzina mnie o to zawsze pyta.... a ja im mówię obrazowo... Siedzę przed stołem gdzie mam wszystko rozsypane na kupki, w tym szpilki... i tak sobie pojedyncze cekiny i aplikacje biorę i szpilke i ciach.... i tak aż cała bombeczka gotowa.... wzory układaja się same w mojej wyobraźni.... Bardzo polecam... taka robótka .... świetnie relaksuje.... Tulipanów mam około 300 i ostatnio dokupiłam troszkę i dziś sadziłam... wiec się gubie ile już ich mam... Będzie mi miło Cię gościć...

cdn
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”